Merhaba neden bu kadar fazla kullanıyorsunuz acaba doktorunuz ne için yüksek doz verdiEvet oda olabilir çünkü ben progestanları yiyorumsabah akşam ikişer fitil, göbekten progestan dex + kalçadan progestan 50 mg
Saol canım benı. Amın bır daha senı ne zaman çagırdı ?
Progesteronum olması gereken seviyeden düşük olduğu için fazla alıyorum maalesefMerhaba neden bu kadar fazla kullanıyorsunuz acaba doktorunuz ne için yüksek doz verdi
Merhaba kızlar, bugün 6. günüm, sabah testimde size sorduğum durum kafamı çok karıştırmıştı. Gözümle çizgi olmadığına çok emindim ama telefonda fotoğrafını çekerken silik bir çizgi görünmüştü. Akşam dayanamayıp kan vermeye gittim ve değerim 0,37 çıktı. Kesin negatif yani. Bu 2. denememdi. İnanın çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu sefer 2 embriyo verilmişti biri tutar heralde diyordum ama öyle olmadı. Şimdi sil baştan başlamaya da hiç mecalim yok. Sizler sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah.
Rabbim inşirah versin gönlüne çok üzüldüm ama bu yol böyle bir yol burda ne hikayeler ne mücadeleler okuyoruz inşaallah senin de yüzün güler burda mutlu haberlerini alırız kardeşimMerhaba kızlar, bugün 6. günüm, sabah testimde size sorduğum durum kafamı çok karıştırmıştı. Gözümle çizgi olmadığına çok emindim ama telefonda fotoğrafını çekerken silik bir çizgi görünmüştü. Akşam dayanamayıp kan vermeye gittim ve değerim 0,37 çıktı. Kesin negatif yani. Bu 2. denememdi. İnanın çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu sefer 2 embriyo verilmişti biri tutar heralde diyordum ama öyle olmadı. Şimdi sil baştan başlamaya da hiç mecalim yok. Sizler sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah.
Test doğru gösterdi aslında gerçekten çizgi yoktu ama fotoğrafta nasıl öyle oldu ben de anlamadım. Ben de “galiba ben göremedim telefonda göründü” diye içten içe de umutlanmıştım. Başıma böyle bir şeyin gelmesine çok şaşkınım.Gerçektençok şaşırdım yani normalde o testte yanılma payı olmaz ama bize attığında görünüyordu inan ki çok üzüldüm
Allahım ferahlık versin inşallah
Allah razı olsun, burada kimsenin de moralini bozmak istemiyorum ama ben de gerçekten çok üzgünüm. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.Rabbim inşirah versin gönlüne çok üzüldüm ama bu yol böyle bir yol burda ne hikayeler ne mücadeleler okuyoruz inşaallah senin de yüzün güler burda mutlu haberlerini alırız kardeşimRabbim sana kuvvet versin dua edeceğim senin için
Test doğru gösterdi aslında gerçekten çizgi yoktu ama fotoğrafta nasıl öyle oldu ben de anlamadım. Ben de “galiba ben göremedim telefonda göründü” diye içten içe de umutlanmıştım. Başıma böyle bir şeyin gelmesine çok şaşkınım.
Allah razı olsun, burada kimsenin de moralini bozmak istemiyorum ama ben de gerçekten çok üzgünüm. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.
Ben de cumartesi kalbini duydum, haftaya cumartesi birdaha gel dediSaol canım benı. Amın bır daha senı ne zaman çagırdı ?
Merhaba arka arkaya mı opu oldunuz ara verdiniz mi? Benim de ilk opum transfere gidemedi, ikinci için ara versem mi beklemeden devam mı etsem bilemiyorumİnşallah hakkında hayırlısı güzeli sağlıklısı olsun canım benim pes etmek yokbak ben her seferinde pes eder gibi oldum tekrar üstüne üstüne gidiyorum ve 4. Tüp bebeğim ve 4. Opu oluyorum kolay değil zor ama mücadele etmeden olmuyor maalesef sakın sende pes etme inşallah sonunda mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle
Bana 12. Gün kan ver dediler nedense canım ya bekliyorum ama bugün kan vericem öğlenUmudayolculuk35 canım nasılsın hiç test falan yaptın mı yarın kan testinde mi öğreneceksin nasip olursa dilerim bu sefer hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun Amin
Benim de boyle maalesefKızlar progestan 50 mg kalçadan kullananlar vurulduğunuz yer benim gibi çok acıyor mu ya ben resmen kalçamın üzerine yatamıyorum sağ sola dönünce çok acıyor iğne yerlerim herkesin mi böyle bende mi sorun var ?
Demek iğneden kaynaklı acaba yapan mı sıkıntı yapıyor dedim ama çünkü göbeğimden vururken hiç böyle ağrı sızı olmuyordu bunda olunca aklıma takılıyordu teşekkür ederim cevap içinBenim de boyle maalesef
Canım kalçadan olan yağlı o yüzden acıyor, göbekten olan su, vurulmaya devam edeceksen, bebek vazelini al onunla günde 5-10 dk masaj yap ve her seferinde aynı tarafından değil, birinde sağ birinde sol yaptırDemek iğneden kaynaklı acaba yapan mı sıkıntı yapıyor dedim ama çünkü göbeğimden vururken hiç böyle ağrı sızı olmuyordu bunda olunca aklıma takılıyordu teşekkür ederim cevap için
Son 2 tane kaldı canım sonra bırakacağım sanırım eğer devam ettirirse dediğin gibi yaparımCanım kalçadan olan yağlı o yüzden acıyor, göbekten olan su, vurulmaya devam edeceksen, bebek vazelini al onunla günde 5-10 dk masaj yap ve her seferinde aynı tarafından değil, birinde sağ birinde sol yaptır
Şu an lekelenmelerin geçtiyse daha fazla devam ettirmez o zaman, kaç günde bir yazdı? Ben 3 kutu bitirdimSon 2 tane kaldı canım sonra bırakacağım sanırım eğer devam ettirirse dediğin gibi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?