Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba kızlar, bugün 6. günüm, sabah testimde size sorduğum durum kafamı çok karıştırmıştı. Gözümle çizgi olmadığına çok emindim ama telefonda fotoğrafını çekerken silik bir çizgi görünmüştü. Akşam dayanamayıp kan vermeye gittim ve değerim 0,37 çıktı. Kesin negatif yani. Bu 2. denememdi. İnanın çok yorgun hissediyorum kendimi. Bu sefer 2 embriyo verilmişti biri tutar heralde diyordum ama öyle olmadı. Şimdi sil baştan başlamaya da hiç mecalim yok. Sizler sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza inşallah.

Gerçekten çok şaşırdım yani normalde o testte yanılma payı olmaz ama bize attığında görünüyordu inan ki çok üzüldüm
Allahım ferahlık versin inşallah

Rabbim inşirah versin gönlüne çok üzüldüm ama bu yol böyle bir yol burda ne hikayeler ne mücadeleler okuyoruz inşaallah senin de yüzün güler burda mutlu haberlerini alırız kardeşim Rabbim sana kuvvet versin dua edeceğim senin için

Gerçekten çok şaşırdım yani normalde o testte yanılma payı olmaz ama bize attığında görünüyordu inan ki çok üzüldüm
Allahım ferahlık versin inşallah
Test doğru gösterdi aslında gerçekten çizgi yoktu ama fotoğrafta nasıl öyle oldu ben de anlamadım. Ben de “galiba ben göremedim telefonda göründü” diye içten içe de umutlanmıştım. Başıma böyle bir şeyin gelmesine çok şaşkınım.

Allah razı olsun, burada kimsenin de moralini bozmak istemiyorum ama ben de gerçekten çok üzgünüm. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Gerçekten bende çok şaşırdım nasıl öyle gözüktü anlamadım hatta ben onu filtreledim emin olmak için hepsinde göründü çok üzüldüm inan ki keşke en azından biri tutunsaydı bu saatten sonra yükselme olmaz büyük ihtimalle canımsın sana sımsıkı sarılıyorum Rabbim hayırlı zamanda tekrardan güzel sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah Amin

Allah razı olsun, burada kimsenin de moralini bozmak istemiyorum ama ben de gerçekten çok üzgünüm. Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Canım öyle düşünme bende ve buradaki tüm Arkadaşlarımız hepsi bu yoldan geçti ve geçiyoruz bizim moralimizi bozacağını düşünme lütfen biz elimizden geldiğince sana destek ve moral oluruz inşallah İnşallah birgün hayırlı güzel haberlerini almak nasip olsun çok zor insan yıpranıyor Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

Merhaba kızlar cuma günü yapmıştım aşırı silik bi çizgi çıkmıştı göz yanılması mı acaba diye düşündüm bekledim bugüne kadar .bugun 3 dk sonra biraz daha net bi çizgi var bidaha idrar testi yapmayacağım çarşamba sabahtan kan vereceğiz yine ağlıyorummm rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Eklentiler

• IMG_5679.webp
    101,9 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba arka arkaya mı opu oldunuz ara verdiniz mi? Benim de ilk opum transfere gidemedi, ikinci için ara versem mi beklemeden devam mı etsem bilemiyorum

Kızlar progestan 50 mg kalçadan kullananlar vurulduğunuz yer benim gibi çok acıyor mu ya ben resmen kalçamın üzerine yatamıyorum sağ sola dönünce çok acıyor iğne yerlerim herkesin mi böyle bende mi sorun var ?

Canım kalçadan olan yağlı o yüzden acıyor, göbekten olan su, vurulmaya devam edeceksen, bebek vazelini al onunla günde 5-10 dk masaj yap ve her seferinde aynı tarafından değil, birinde sağ birinde sol yaptır

Canım kalçadan olan yağlı o yüzden acıyor, göbekten olan su, vurulmaya devam edeceksen, bebek vazelini al onunla günde 5-10 dk masaj yap ve her seferinde aynı tarafından değil, birinde sağ birinde sol yaptır
Son 2 tane kaldı canım sonra bırakacağım sanırım eğer devam ettirirse dediğin gibi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…