Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şu an lekelenmelerin geçtiyse daha fazla devam ettirmez o zaman, kaç günde bir yazdı? Ben 3 kutu bitirdim en az kalp atışına kadar demişti
Bana da progestan 50 kalçadan vermişti canım çok yanıyordu. Doktorum da prolutex 25mg muadili. Bulursan onu al dedi.bende onu bulup göbekten yapıyorum.

Bana da progestan 50 kalçadan vermişti canım çok yanıyordu. Doktorum da prolutex 25mg muadili. Bulursan onu al dedi.bende onu bulup göbekten yapıyorum.
Ah aşkım sanada geçmiş olsun , ben hem göbek hem kalça yapıyorum maalesef

Hanımlar herkese hayırlı günler Allah herkesin gönlünde ne muradı varsa kabul eylesin inşallah amin
Ben bi şey soracaktım vakıf katılım bankası tüp bebk tedavisi için sıfır faizle kredi imkanı veriyormuş duyan var mı doğru mu ?

Şu an lekelenmelerin geçtiyse daha fazla devam ettirmez o zaman, kaç günde bir yazdı? Ben 3 kutu bitirdim en az kalp atışına kadar demişti
Kuzum benim kanamam olunca başlandı zaten 1 kutu bitmek üzere günde 1 tane vuruldum .Kanamam olmazsa inş kesecek doktor .Fazla doz da başka sıkıntılara sebep olur dedi

Yapandan kaynaklı canım ben iki kere baska yerde 1 kere sağlık ocağında vuruldum sağlık ocağında hiç ağrı sızı hissetmedim diger vurulduğum yerde dediğiniz gibi üstüne oturamadim maalesef vurandan kaynaklı bi durum

Ya vururken aslında diyor hemşire yağlı bir iğne biraz yavaş vereceğim filan ama maalesef kaç kez vurulduysam üzerine oturamıyorum

Benm de transfer sonrası kanamam oldu bana de verdi doktor ama değerim mi düşük yoksa kanama dursun diye mi onu bilmiyorum soracağım gittigimde
Canım transfer günü progesteron değerine bakılmıştır, muhtemelen kanamadan dolayıda vermçş olabilir geçmiş olsun inşallah

Maşallah canım gözün aydın olsun inşallah bebeğin artık kendini belli etmiş dilerim güzel bir sonuçla öğrenirsin inşallah Amin

Merhaba arka arkaya mı opu oldunuz ara verdiniz mi? Benim de ilk opum transfere gidemedi, ikinci için ara versem mi beklemeden devam mı etsem bilemiyorum

Merhaba canım geçmiş olsun
Benim de ilk tüp bebeğimde döllenme olmadığı için transfere gidemedik sonradan çok şükür önlemler alındı ben çok da ara vermedim birinci ve ikincinin arasında iki ay vardı ikinci ve üçüncünün arasında 4 ay vardı çünkü ikinci ve ilk transferimde hamile kalmıştım ama dış gebelik olunca sonlandı biraz toparlamam gerekti o yüzden üçüncü ve dördüncü arasında yine 4 ay var ben yani çokta ara katmadım arka arkaya yaptım tedavilerimi eğer imkanın varsa çokta ara katma insan bu sefer tedavi yapmak bile ağır geliyor Allahım inşallah gönlündekini hayırlısıyla nasip eylesin inşallah dilerim sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin

Hayırlı olsun canıımm darısı başımıza inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve transferin kaçıncı gününde test yaptın bu sonucu aldıınnn

Canım transfer günü progesteron değerine bakılmıştır, muhtemelen kanamadan dolayıda vermçş olabilir geçmiş olsun inşallah
Benim transfer günü progesteron değerim 22,17 çıkmıştı doktor iyi demişti ama ben pek anlamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…