Bana da progestan 50 kalçadan vermişti canım çok yanıyordu. Doktorum da prolutex 25mg muadili. Bulursan onu al dedi.bende onu bulup göbekten yapıyorum.Şu an lekelenmelerin geçtiyse daha fazla devam ettirmez o zaman, kaç günde bir yazdı? Ben 3 kutu bitirdimen az kalp atışına kadar demişti
Ah aşkım sanada geçmiş olsunBana da progestan 50 kalçadan vermişti canım çok yanıyordu. Doktorum da prolutex 25mg muadili. Bulursan onu al dedi.bende onu bulup göbekten yapıyorum.
Kuzum benim kanamam olunca başlandı zaten 1 kutu bitmek üzere günde 1 tane vuruldum .Kanamam olmazsa inş kesecek doktor .Fazla doz da başka sıkıntılara sebep olur dediŞu an lekelenmelerin geçtiyse daha fazla devam ettirmez o zaman, kaç günde bir yazdı? Ben 3 kutu bitirdimen az kalp atışına kadar demişti
Canım ama ikisinin dozu aynı değil .2 tane mi yapacaksın ?Bana da progestan 50 kalçadan vermişti canım çok yanıyordu. Doktorum da prolutex 25mg muadili. Bulursan onu al dedi.bende onu bulup göbekten yapıyorum.
Yapandan kaynaklı canım ben iki kere baska yerde 1 kere sağlık ocağında vuruldum sağlık ocağında hiç ağrı sızı hissetmedim diger vurulduğum yerde dediğiniz gibi üstüne oturamadim maalesef vurandan kaynaklı bi durumDemek iğneden kaynaklı acaba yapan mı sıkıntı yapıyor dedim ama çünkü göbeğimden vururken hiç böyle ağrı sızı olmuyordu bunda olunca aklıma takılıyordu teşekkür ederim cevap için
Ya vururken aslında diyor hemşire yağlı bir iğne biraz yavaş vereceğim filan ama maalesef kaç kez vurulduysam üzerine oturamıyorumYapandan kaynaklı canım ben iki kere baska yerde 1 kere sağlık ocağında vuruldum sağlık ocağında hiç ağrı sızı hissetmedim diger vurulduğum yerde dediğiniz gibi üstüne oturamadim maalesef vurandan kaynaklı bi durum
Evet banada aynısıni diyorlar ama benim deneyimim bu şekilde oldu canımYa vururken aslında diyor hemşire yağlı bir iğne biraz yavaş vereceğim filan ama maalesef kaç kez vurulduysam üzerine oturamıyorum
A aşkım senin her günmüş o yüzden bu kadar canın yanması normal ama hemen bitecek bak öyle düşünKuzum benim kanamam olunca başlandı zaten 1 kutu bitmek üzere günde 1 tane vuruldum .Kanamam olmazsa inş kesecek doktor .Fazla doz da başka sıkıntılara sebep olur dedi
Benm de transfer sonrası kanamam oldu bana de verdi doktor ama değerim mi düşük yoksa kanama dursun diye mi onu bilmiyorum soracağım gittigimdeProgesteronum olması gereken seviyeden düşük olduğu için fazla alıyorum maalesef
Canım transfer günü progesteron değerine bakılmıştır, muhtemelen kanamadan dolayıda vermçş olabilir geçmiş olsunBenm de transfer sonrası kanamam oldu bana de verdi doktor ama değerim mi düşük yoksa kanama dursun diye mi onu bilmiyorum soracağım gittigimde
Merhaba kızlar cuma günü yapmıştım aşırı silik bi çizgi çıkmıştı göz yanılması mı acaba diye düşündüm bekledim bugüne kadar .bugun 3 dk sonra biraz daha net bi çizgi var bidaha idrar testi yapmayacağım çarşamba sabahtan kan vereceğizyine ağlıyorummm rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Merhaba arka arkaya mı opu oldunuz ara verdiniz mi? Benim de ilk opum transfere gidemedi, ikinci için ara versem mi beklemeden devam mı etsem bilemiyorum
Bana 12. Gün kan ver dediler nedense canım ya bekliyorum ama bugün kan vericem öğlen
Kanamam filan olmasın da razıyım ben kuzum yapacak bir şey yokA aşkım senin her günmüş o yüzden bu kadar canın yanması normal ama hemen bitecek bak öyle düşün
Hayırlı olsun canıımm darısı başımıza inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve transferin kaçıncı gününde test yaptın bu sonucu aldıınnnMerhaba kızlar cuma günü yapmıştım aşırı silik bi çizgi çıkmıştı göz yanılması mı acaba diye düşündüm bekledim bugüne kadar .bugun 3 dk sonra biraz daha net bi çizgi var bidaha idrar testi yapmayacağım çarşamba sabahtan kan vereceğizyine ağlıyorummm rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Amiinn dua edin insallah pozitif alayımmHadi inşallah dilerim güzel haberlerini almak nasip olsun Amin
Benim transfer günü progesteron değerim 22,17 çıkmıştı doktor iyi demişti ama ben pek anlamadığım içinCanım transfer günü progesteron değerine bakılmıştır, muhtemelen kanamadan dolayıda vermçş olabilir geçmiş olsuninşallah
Amiinn dua edin insallah pozitif alayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?