Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya hayır bence kuruntu değil.Benimde akıntım var yumurtlama gibi. Ve göğüslerim şişti. Bence estrofem yumurtlamamızı öne çekti. Doktora gidicem diyordunuz gittiniz mi? Kontrolünüz vardı

Ya bu arada cinsel ilişki yasak değil miydi size? Bize yasakladılar mesela

Kızlar bugün transferimin 5. Gününe sabah kasık ve bel ağrısına uyandım bugün normalde adet olma günüm aslında beynim ona yordu bu ağrıyı ama kalbim ise tutunma çabasına yoruyor umutlanmak da istemiyorum

İnşallah diyelim bebeğin tutunmuştur bende beşinci günü uykudan bir kalktım belim kopacak gibiydi kasıklarda ağrı dedi tamam regl olucam bitti çok şükür şu an pozitif hamdolsun darısı başına inşallah Amin

Ay mayalam hadi inşallah Rabbim feraha erdirsin hepimizi

Yaaa doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıkla mutlu huzurlu nice yıllar nasil etsin evlatlarınla ve eşinle birlikte inşallah

Yaaa doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıkla mutlu huzurlu nice yıllar nasil etsin evlatlarınla ve eşinle birlikte inşallah

Amin amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Darısı senin başına inşallah dilerim hayırlı sağlıklı güzel evlatların olsun Amin

ağrının sebebi güzel olunca katlaniliyo Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin cümlemize nasip eylesin inşallah
Tabi ki canım benim ona bile mutlu oluyorsun anne olmak delilik çünkü Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes sağlıklı bir şekilde evlat sevgisini tadar Amin Ecmain inşallah

Hergün bir tane prolutex göbek 1 tane hergün oksapar günde 6 tane de progestan fitil

Hanımlar merhaba adetin 2.guni geldim transfer için hoca estrofem verdi kullandım 10.gun geldim kontrol için e2 degerim 230 cikti iptal oldu transferim moralim bozuldu nasil düşer bu değer neden bu kadar yükselir adetin 2.gunu 42 idi

Canım nasılsın uzun zamandır görünmüyorsun son durumun nedir kendini toparladın mı biraz
Evet evet iyiyim cok sukurr seni de tebrik ederim guzel anne biz artik ya yaza deneriz ya da biraz akisina birakiriz biraz bunaldim surecten yani bi rahatca yaz tatili yapmak istiyorun

İyi ki doğdun Mayala nice güzel seneleriniz olsun ailenle birlikte

Hergün bir tane prolutex göbek 1 tane hergün oksapar günde 6 tane de progestan fitil
Transfer oldunuz mu? Benim prolutex günde 2 tane, estrofem 3 tane, progestan fitil 3 tane ,duphaston 2tane kullanıyorum gözüme bi çok geldi böyle sayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…