Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İğnelerden dolayı şişkinlik hissi veriyordur ondan dolayı yiyemiyorsundur bol bol su iç hazımsızlığa iyi gelir inşallah

mayala canikom beni de tabloya ekleyebilir misin ilk denemem 5. Gün 4aa embriyosu 28 Nisanda transfer oldum 8 Mayıs test günüm

mayala canikom beni de tabloya ekleyebilir misin ilk denemem 5. Gün 4aa embriyosu 28 Nisanda transfer oldum 8 Mayıs test günüm

Tabi ki eklerim canım benim inşallah hayırlısıyla pozitifleri görürsün inşallah Amin
Yaş kaç canım

Oda sanki daha çok şişiriyor gibi hissediyorum içiyorum oda zoraki bakalım inşallah geçer böyle devam etmez

Geçer inşallah arada yavaş yavaş yürü biraz iyi gelir canım benim bunlar hepsi bir süreç

Selam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun

Doğum günün kutlu olsun canım , sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşların olsun .Bu yıl senin ve bebeğinin yılı olsun sağlıkla inşaallah her şey kalbinin güzelliğinde olması dileğiyle

Çok amin canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Senin de bu yıl bebeğinin kucağına aldığın güzel bir yıl olsun Amin

Selam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun
Canım ben de oldu ilk haftalarda endişelenme, rahim genişlediği için bele baskı yapıyor

Aleyküm selam canım, benim ki transferin 5.gününden bellidir aşağı kısmı çok ağrıyor arada iyiyim arada aşırı artıyor hele de biraz ayakta durayım çatlayacak gibi ağrıyor benim de 15 mayısa verdiler

Benim de eşim iki de bir diyor niye bu kadar geçe attılar diyom net görmek için öyle yapıyorlar eşim çok sabırsız biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…