Acayip bi hazımsızlık sorunu peydahlandi 2 gündür kahvaltı dan sonra aksama kadar bişey yiyemiyorum akşam yemeğini de zorla yemem gerektiği için yiyorum ama sonrası fena başına gelen varmı böyle bişi
Oda sanki daha çok şişiriyor gibi hissediyorum içiyorum oda zorakiİğnelerden dolayı şişkinlik hissi veriyordur ondan dolayı yiyemiyorsundurbol bol su iç hazımsızlığa iyi gelir inşallah
mayala canikom beni de tabloya ekleyebilir misin ilk denemem 5. Gün 4aa embriyosu 28 Nisanda transfer oldum 8 Mayıs test günüm
Ay ben yeni gördüm iyi ki doğdun Mayala
Oda sanki daha çok şişiriyor gibi hissediyorum içiyorum oda zorakibakalım inşallah geçer böyle devam etmez
Ben de çok bişey yemememe rağmen (yani normal) karnım çok şiş ya.Sizin de öyle mi?
Doğum günün kutlu olsun canım , sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşların olsun .Bu yıl senin ve bebeğinin yılı olsun sağlıkla inşaallahÇok teşekkürederim canısı Allah razı olsun
Doğum günün kutlu olsun canım , sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşların olsun .Bu yıl senin ve bebeğinin yılı olsun sağlıkla inşaallahher şey kalbinin güzelliğinde olması dileğiyle
Canım ben de oldu ilk haftalarda endişelenme, rahim genişlediği için bele baskı yapıyorSelam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun
Canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllaraÇok amin canım benim çok teşekkürederim Allah razı olsun
Senin de bu yıl bebeğinin kucağına aldığın güzel bir yıl olsun Amin
Selam arkadaşlar, ya benim aşırı bel ağrım var bir kaç saattir, normalmidir acaba daha kontrole de gitmedim keseyi bari görseydim 20 mayısa randevu verdi çok uzun
Canım doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Amin inşallah canım cümlemizin inşaallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziÇok amin canım benim çok teşekkürederim Allah razı olsun
Senin de bu yıl bebeğinin kucağına aldığın güzel bir yıl olsun Amin
Of ya ben de .Karnım 5 lahmacun yemişim şişmişim gibiBende öyleyim sanki 4 aylık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?