Benim arkadaş biyokimya uzmanı. O hep derdi tüp bebeğe başlamadan önce test yapılırdı ve çoğu hamile çıkardı:) inşallah seninde öyle olurCuma günü kuzum kontrolüm. Ama sol kasığımda yani folikülün olduğu tarafta çok batmam var ve beyaz akıntım var. Göğüslerimde de doluluk var ama ilaçtan da olabilir.
Transfer öncesi gebelik testi yapılıyor mu kuzum bazı yerler yapıyormuş standartmayala
Yaaa inşallah kuzum aminBenim arkadaş biyokimya uzmanı. O hep derdi tüp bebeğe başlamadan önce test yapılırdı ve çoğu hamile çıkardı:) inşallah seninde öyle olur
Anladım canım benim kanama alanım var ondan kanamam olmuştu .İnşaallah sağlıkla ilerler hepimizinYok canım hiçbir sorun yok herşey çok iyi ama işte haftada bir böle kanama oluyor. Kırmızı kan geliyor sonra silikleşip kahverengiye dönüyor
Kizlar ameliyatim perşembe gününe ertelendi dualarınızı o zaman istiyorumbebek biraz daha kuculsun bekleyelim 2 gün daha dedi bana kafayı yedirtmeye ant icmisler umarım hayırlısı budur
Kızlar merhaba hepinize. Bugün adetimin 8. Günü kontrolüm vardı usg çekildi. E2 ve lh bakıldı ve gonal f in yanına cetrotide iğne ekledi bugün ve yarın için. Çarşamba trkrar çağırdı. Aranızda cetrotide iğne kullanan oldu muu
Kocamı da kandırdım bu arada opu sonrası 10 gün değil miydi dedi hayır sen yanlış anlamışsın hemşire bana 5 gün dedi dedim
Canım bende 30 unda balıkesirden gonal f aldım hastanenin karşısında kimsede yoktu olanın da kotası doluydu bağlar eczanesi getirmişti sağoldı depodan. İstersen telefonla orayı bi ara sor.
Yaaa süper o zamaan bugün 8. Gün lh değerim 1.22 e2 değerim 302 geldii. Belki de çarşamba günü opu gününü söylerler bana da öyle değil miusg de doktorum 5-6 tane yumurta saydı 15mm-13mm-11 mm-10mm-9 mm saydılar çok heyecanlıyımm
çok iyi ya ama herkesin söylediği şey gerçek ilk 3 ay asla libido falan aklına gelmiyor haa sonrasında tavan tabi doğuma kadar
Allah razı olsun bebeğimHadi inşallahdilerim senin için ertelenmesi hayırlısı böyledir inşallah sağlıcakla güzellikle atlatman dileklerimle en azından kendini toparladığında tekrardan evladın için bu yola çıkmayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin
Benimki ben ne dersem doğru sanıp dinliyor kıyamamOy Allahım yarabbimbenim eşim benden pimpirikli benim şu an hamile olduğumu biliyor aksine daha da uzaklaşır bebeğe zarar vermeyiyeyim diye
11 gün neden kuzumBen kullandım 11 gün tam kullandım
İyikı doğdun gelen sene kucağında bebenlr geçircem inshAllahKızlar bugün benim doğum günüm
Aşkolsun insan bir kutlar kadınlar kulübü
sizden iyidoğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar
Tabi başta engel yemişim sandımmesajı okuyunca rahatladım iyi ki doğdum ben
11 gün neden kuzum
İyikı doğdun gelen sene kucağında bebenlr geçircem inshAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?