Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tedavi mi de aksatmamaya çalışıyorum bi yandan 33 bitiyor inş senin de gönlünden geçen olur canım, biz elimizden geleni yapalım da varsa kaderde hayırlısıyla olsun

Tedavi mi de aksatmamaya çalışıyorum bi yandan 33 bitiyor inş senin de gönlünden geçen olur canım, biz elimizden geleni yapalım da varsa kaderde hayırlısıyla olsun
Amin ecmain inşallah benim yaş 36 oldu çok aksattığım için pişmanım tedavimi hep doktorum doğal olur diyordu eşim de dedi hep bekleyelim öyle uzadı gitti şimdi yumurta bile zar zor buluyoruz ne diyelim Rabbim yüzümüze baksın inşallah dilerim senin de en kısa zamanda çok yorulmadan Rabbim kucağını doldursun inşallah

Amin amin inşallah yeminle senin hamile kaldığını görmeyi çok istiyorum inan ki kendim kadar senin için heyecanlanıyorum dilerim Rabbim heyecanımızı sevinç gözyaşlarına çevirsin inşallah Amin
Allah razı olsun canım benim birbirimizi hiç görmememiz ve tanımamamıza rağmen yoşdaş olduk

Allah kabul etsin canım bende en kisa sürede başlayayım. Ne demişler yer gök dua üzerine kurulu.

Beş üzeri demek istedi galiba 5 üzeri gebelik kabul ediyorlar ya öyle anladım canımcım

canlar ben iğneler size minik bir tavsiye vermek istiyorum oksapar da bende havasını almadan yapınca morarma oldu ama havasını alıp yaptığımdan beri hiç morarma olmadı birde bu iğneleri yaptıktan sonra hemen ovalamayın bi 5 dakika bastırın önceki iğneyi yaptığınız bölgeyi de sağ ve ya sol masaj yapın yeni yaptığınız yeri sıcağı sıcağına ovalamayın bana bunlar çok iyi geldi ve hiç morarma olmadı

Canım vardır her şey de bi hayır, zamanı varmış demekki. İnşallah en yakın zamanda ay uyumuyo geceleri çok yoruluyoruz diye söylenme sürecine geçeriz

Canım vardır her şey de bi hayır, zamanı varmış demekki. İnşallah en yakın zamanda ay uyumuyo geceleri çok yoruluyoruz diye söylenme sürecine geçeriz
Amin Amin inşallah bende buna inanıyorum demek ki o zamanlar vakti değilmiş belki şimdi zamanı gelmiştir kimbilir

Evet canım benimde çok akıntım oldu pembe-kahverengi. Birde doktorum 1buçuk ayı bulabilir reglin gecikebilir dedi

Kizlar siz de tek embriyo mu çift embriyo mu transfer olacak. Doktorum cift embriyo önerdi yaşımdan dolayı(36) ama açıkçası ikiz gözümü korkutuyor. Hem manevi hem maddi olarak.ben de doktor Transfer zamanına kadar düşün dedi aşırı kararsizim

Evet canım benimde çok akıntım oldu pembe-kahverengi. Birde doktorum 1buçuk ayı bulabilir reglin gecikebilir dedi
Aaaa hadi ya. Bana doktor reglin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi. Bende bugün aradım hafif lekelenme görünce cuma gününe randevu verdiler. Ya bende anlamadım, histereskobiden sonra ara ara değişik akıntılar oldu ama bu aynı regl öncesi gibi fakat regle dönmüyor enteresan. Ben yine de giderim heralde cuma günü

Allah razi olsun düşünmen yeter ya biriremezsem transfere kadar söylerim öncesinde
Evet bazen insan iş güç yoğunluktan çekemiyor baktın bitmiyor bana muhakkak haber ver senden de inşallah canım benim böyle zamanlar da destek olmayacaksak ne zaman olacağız

Benim böyle bir imkanım olsaydı çift isterdim açıkçası
Tek seferde iki çocuk
Ama şöyle bir durum var, ilk etapta ikisi tutup sonra biri düşük olma ihtimalide oluyormuş
İçinizden nasıl geliyorsa, Allahım bir şekilde yardım ediyor rızkını veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…