Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür hamdolsun sevindim senin adına inşallah canım hadi güzel haberlerini bekliyorum inşallah tabi ki regl olmak bile büyük bir nimet Rabbim bizleri mahrum bırakmasın inşallah Amin hadi inşallah ikiz annesi olursun inşallah daha önceden ikizlerin mi vardı kuzum

Bu arada sen de hamiş mişsin hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin daha önce de yazmıştım görmedin sanırım

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
Hım inan ki o gün çok yoğun mesajlar vardı hiç hatırlamıyorum inan ki kusura bakma yoksa atlamazdım hatta sakinleşince tekrar bakmıştım gözden kaçırdığım var mı diye

Ah bu güzel haber canım benim özel bir merkezde yaptırıyorsan tedavini dediğin gibi ilkinde başarısızlıkla karşılaşırsan ikincide yaptırırsın %6-7 de kayde değer bir artık değil bence de. Hadi bakalım cuma olsun hayırlı haberlerini alalım. Ultrasonda baya belli oluyor üç çizgi görüntüsü dersine iyi çalış

Progesteronum benim taze transfer yapılmasını engellemişti. Şimdi de yüksek çıkar diye korkuyorum ya

Selam kızlar epeydir girmiyordum buraya sizi merak ettim mide bulantılarından halsizzlikten kolumu kaldıramıyorum valla mayala cnm sen napıyosun iyi misin bebişler nasil iyi mi doktor a gittin mi bebişleri görmek için

Amin canım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim
Evet canım bir kız bir erkek ikizlere hamileydim kendiliğinden olmuştu. 28 haftada erken doğum yaptım ikisini de kaybettim. 2 sene oldu birkaç kimyasal dışında gebelik olmadı. Zor zamanlardı ama şükür toparladım kendimi şimdi tekrar hazırım mücadeleye

Ne kusuru canım biliyorum ben seni merak etme. Evet o gün baya yoğun mesaj vardı. Gerçekten çok mutlu oldum senin adına

Progesteronum benim taze transfer yapılmasını engellemişti. Şimdi de yüksek çıkar diye korkuyorum ya
Bu dönemde 1 in altında olması gerekiyormuş. Benim 0.35 çıktı.inşallah sizin içinde benim içinde güzel ilerler süreç ve bir an evvel “keseyi gördün mi? Kalp atışını duydun mu?” evrelerine geçeriz bizde

Kaç olması gerekiyor ki transfer öncesii? Transfer öncesi başka hangi değerlere bakılıyor ki kuzu bana her gittiğimde E2, lh bakıyorlar
O kadarını bilmiyorum.cuma günü bazı testler yapacak.progesteron isteyecek onu biliyorum.bakalım ne isteyecek başka.ama ilk opu olacağım günümden önce bana da e2 bakmıştı.ikinci opuda bakmamıştı

İyi ki doğdunuz , sevdiklerinizle bebişlerinizle sağlıklı musmutlu yaşlarınız olsun

Dün işte yoğunluktan giremedim hiç bugün görüyorum yazışmaları geriye gide gide

O kadarını bilmiyorum.cuma günü bazı testler yapacak.progesteron isteyecek onu biliyorum.bakalım ne isteyecek başka.ama ilk opu olacağım günümden önce bana da e2 bakmıştı.ikinci opuda bakmamıştı
Canım ben değerin kaç olması gerektiğini bilmiyorum ama 5 nisanda transfer oldum. Benden 4 nisanda progestan aldılar transfer için hazır olup olmadığıma bakmak için 13,8 çıktı. Normal dediler ertesi gün transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…