- 16 Nisan 2024
- 121
- 159
- 23
- 31
İnsallah canim benimYaaaa öyle mibenim lekelenmem başladı dün gece regl oluyorum sandım idrar testi yapmıştım silik çizgi gördüm ama korktum yine de dayanamadım verdim ama 10. Gün tekrar vereceğiz . Güzel haberlerini bekliyorummm bende paylaş bizimle Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin herkese pozitif sonuçlar nasip etsin
Ayy seninde bizim gibi olmuş 2 gündür resmen tartıştık ben vermek istiyorum diyorum eşim binbir neden söyleyip vazgeçirmeye çalışıyordu bugün lekelenmem devam edince verdim. Senin 3. Gün embriyosu muydu . Benim test günüm normalde 8 mayıstıİnsallah canim benimben yapmak istiyorum test ama esim birakmiyor moralimi bozucam diye hatta ayin 10 da bizim de kan verme gunu persembe falan gidip veresim var korkuyorum da bi yandan o da ayri benim 6 ci gun lekelenmem oldu ama asiri az ic camasirimi bile kirletmedi sadece pecetede gordum doktorda dinlen dedi o kadar yerlesiyordur su an bence o yuzdende bol bol istirahat et
Sanırım 1,5 altı olması lazım kuzum. Bana sadece progesteron baktılar. Bebeğin tutunması için o önemliymiş ve yüksek olunca tutunma zamanı geçmiş oluyormuşVignette alıntıyı unutmuşum hahah
Aleyküm selam canım maşallahçok sevindim canım benim inşallah su gibi güzel geçsin sonunda mucizene kavuşmak dileğiyle inşallah Amin
Amin kuzum senin transferin ne zamandı?Bu dönemde 1 in altında olması gerekiyormuş. Benim 0.35 çıktı.inşallah sizin içinde benim içinde güzel ilerler süreç ve bir an evvel “keseyi gördün mi? Kalp atışını duydun mu?” evrelerine geçeriz bizde
Aa anladım canım sen neler yapıyorsun şimdiiSanırım 1,5 altı olması lazım kuzum. Bana sadece progesteron baktılar. Bebeğin tutunması için o önemliymiş ve yüksek olunca tutunma zamanı geçmiş oluyormuş
Valla estrofem kullanıyorum onun dışında koenzim q10, balık yağı, folik asit kullanıyorum. Nar suyu içiyorum arada. Başka bişey yapmıyorum kuzum.Aa anladım canım sen neler yapıyorsun şimdii
Anladım canım güzel pozitif haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaBenim test gunum 10 mayis ama yarin yapmayi dusunuyorum biraz lekelenme oldu yine bu aksam 5 gün embriyosu benim
Valla estrofem kullanıyorum onun dışında koenzim q10, balık yağı, folik asit kullanıyorum. Nar suyu içiyorum arada. Başka bişey yapmıyorum kuzum.
Dünden beri hafif ağrım var kasıklarımda. Cuma sabah kontrolüm var işte bakıcaz neler olmuş.
Sen napıyorsun
Transfer için bişey dedi mi kuzum ne zaman olacakmışKızlaar usgden çıktım doktor 5-6 yumurta saydı 2 tane büyük yumurtan var cuma günü muhtemelen işlemi yaparız bugünkü E2 , LH sonuçların çıksın tekrar konuşalım dedi
Genetik yapıldı mı size yani embriyoya
Onun için birşey demedi daha canım ama kan sonuçları çıktığında sorarım bakalım taze transfer yapılabilecek gibi mi dırıyor diye. Ama yumurtalara da bağlı ya bakalım dolu mu boş mu çıkacak 3. Gün mğ 4. 5. Güne gidecek mi belli değil ya henüz opudan sonra netleşirTransfer için bişey dedi mi kuzum ne zaman olacakmış
Hadi gözünüz aydın insAllah hayirli güzel sonuçlar alirsinizMerhaba,
Yapıldı transfer edilebilir geldi
Kızlaar usgden çıktım doktor 5-6 yumurta saydı 2 tane büyük yumurtan var cuma günü muhtemelen işlemi yaparız bugünkü E2 , LH sonuçların çıksın tekrar konuşalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?