Selam kızlar epeydir girmiyordum buraya sizi merak ettim mide bulantılarından halsizzlikten kolumu kaldıramıyorum vallamayala cnm sen napıyosun iyi misin bebişler nasil iyi mi doktor a gittin mi bebişleri görmek için ❤
İyi ki doğdunuz , sevdiklerinizle bebişlerinizle sağlıklı musmutlu yaşlarınız olsun
Dün işte yoğunluktan giremedim hiç bugün görüyorum yazışmaları geriye gide gide
Ne kusuru canım biliyorum ben seni merak etme. Evet o gün baya yoğun mesaj vardı. Gerçekten çok mutlu oldum senin adına
Haydi inşallah cnm benim kalp atıslarını da duyarsın ❤Aleyküm selam canım hoşgeldin
Geçmiş olsungeçecek bugünlerde inşallah
Çok şükür iyiyim canım hamdolsun yok daha gitmedim Randevum haftaya perşembe günü inşallah nasip olursa
Ben cumartesi kan vermiştim bi daha istemedi pazartesi keseyi görmeye çağırdı . Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz.Selam :) 2 kez düzenli artış oldu. Doktor tekrar kan vermene gerek yok dedi haftaya çarşamba kese için çağırdı inşallah
Sizin durum nedir
Mayalacım iyi ki doğmuşsunnnnCanımsın hiç önemli değil
Çok teşekkürederim canım Amin inşallah Allah razı olsun
Dilerim senin de yarın pozitif güzel haberlerini almak dileğiyle inşallah
Ne güzellBen cumartesi kan vermiştim bi daha istemedi pazartesi keseyi görmeye çağırdı . Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz.
Amin canım inşallah güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim
Evet canım bir kız bir erkek ikizlere hamileydim kendiliğinden olmuştu. 28 haftada erken doğum yaptım ikisini de kaybettim. 2 sene oldu birkaç kimyasal dışında gebelik olmadı. Zor zamanlardı ama şükür toparladım kendimi şimdi tekrar hazırım mücadeleye
Mayalacım iyi ki doğmuşsunnnniyi ki varsın:)
Haydi inşallah cnm benim kalp atıslarını da duyarsın ❤
Amin canım Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasınAyy canım benim çok üzüldüm yaşadıklarından dolayı çok zor zamanlar atlatmışsın cennette iki tane seni bekleyen cennet kuşların varRabbim tekrardan güzel günler göstersin dilerim Rabbim kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun yaşadıklarını unutturacak güzel günler göstersin evlatlarınla beraber inşallah Amin
İnsallah güzel haberlerinizi bekliyorum hangi asamadasınızBenim miniğim de 5bcamin inşallah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun
Merhaba kızlar kan verdim sonuç beta 120 çıktı8. Gün için nasıl sizce
Dün geceden beri lekelenmem var kahverengi pembemsi doktorum oksapar ı kes dedi normal olduğunu söyledi umarım her şey yolundadırMerhaba canım hoşgeldin
Bence gayet güzel çıkmış sağlıcakla katlanarak devam etsin inşallah Amin
Genetik yapıldı mı size yani embriyoyaBenim miniğim de 5bcamin inşallah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun
Dün geceden beri lekelenmem var kahverengi pembemsi doktorum oksapar ı kes dedi normal olduğunu söyledi umarım her şey yolundadır
Bakalım canım Allah’ın izniyle güzel ilerlesinAmin canım bol bol dinlen belli ki ilaçların sana gelmemiş yerleşme lekesi de olabilir artmadığı sürece korkma Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın Amin
Aaa tebrik ederiiimmm geliyor bebisMerhaba kızlar kan verdim sonuç beta 120 çıktı8. Gün için nasıl sizce
Yaaaa öyle miAaa tebrik ederiiimmm geliyor bebisayni gun trasfer olmusuz ben korkuyorum teste gitmeye insallah benimde yukseliyordur bi cesarette gelmedi degil cok mutlu oldum saglikla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?