Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Geçmiş olsun geçecek bugünlerde inşallah
Çok şükür iyiyim canım hamdolsun yok daha gitmedim Randevum haftaya perşembe günü inşallah nasip olursa

İyi ki doğdunuz , sevdiklerinizle bebişlerinizle sağlıklı musmutlu yaşlarınız olsun

Dün işte yoğunluktan giremedim hiç bugün görüyorum yazışmaları geriye gide gide

Canımsın hiç önemli değil
Çok teşekkür ederim canım Amin inşallah Allah razı olsun
Dilerim senin de yarın pozitif güzel haberlerini almak dileğiyle inşallah

Selam :) 2 kez düzenli artış oldu. Doktor tekrar kan vermene gerek yok dedi haftaya çarşamba kese için çağırdı inşallah
Sizin durum nedir
Ben cumartesi kan vermiştim bi daha istemedi pazartesi keseyi görmeye çağırdı . Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz.

Ayy canım benim çok üzüldüm yaşadıklarından dolayı çok zor zamanlar atlatmışsın cennette iki tane seni bekleyen cennet kuşların var Rabbim tekrardan güzel günler göstersin dilerim Rabbim kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun yaşadıklarını unutturacak güzel günler göstersin evlatlarınla beraber inşallah Amin

Haydi inşallah cnm benim kalp atıslarını da duyarsın ❤

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun dualarını eksik etme canım sağlıklı bir şekilde ilk ultrasonu bir atlatsaydım dilerim ondan sonrası da sağlıklı hayırlı güzel ilerler inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım Amin

Amin canım Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın
İnşallah önümzde güzel günler olacak

Dün geceden beri lekelenmem var kahverengi pembemsi doktorum oksapar ı kes dedi normal olduğunu söyledi umarım her şey yolundadır

Amin canım bol bol dinlen belli ki ilaçların sana gelmemiş yerleşme lekesi de olabilir artmadığı sürece korkma Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın Amin

Aaa tebrik ederiiimmm geliyor bebis ayni gun trasfer olmusuz ben korkuyorum teste gitmeye insallah benimde yukseliyordur bi cesarette gelmedi degil cok mutlu oldum saglikla gelsin
Yaaaa öyle mi benim lekelenmem başladı dün gece regl oluyorum sandım idrar testi yapmıştım silik çizgi gördüm ama korktum yine de dayanamadım verdim ama 10. Gün tekrar vereceğiz . Güzel haberlerini bekliyorummm bende paylaş bizimle Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin herkese pozitif sonuçlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…