34 yaş 4. Deneme 3.gün 2adet embriyoAmin Ecmain inşallah
Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer tarihin ve test tarihini yazarsan seni ekleyebilirim hatıra kalsın tabloda
Birgün gelip bakarsınız hatıra kalır
34 yaş 4. Deneme 3.gün 2adet embriyo
28nisan transfer10mayıs test tarihi Bthcg 559
Pazartesi tekrar kan vercem
Ne biliyim kuzum burda görüyorum herkese iğne vermiş kan sulandırıcı falan vermiş bana bişey verilmedi panikledimÇok kalabalık içine girme kimseyle tokalaşmatransfer öncesi ve sonrası hastalanmamaya dikkat et
Canım benim doktor da sadece vajinal fitil verdi benim ki doğal gebelik ilaç verenlere ilaçlı tedavi oluyor niye önemsemesin canısı sen niye böyle şeyler düşünüyorsun
Sen doğal siklusla mı transfer oldun canım? Nasıldı süreç anlatır mısın?Çok kalabalık içine girme kimseyle tokalaşmatransfer öncesi ve sonrası hastalanmamaya dikkat et
Canım benim doktor da sadece vajinal fitil verdi benim ki doğal gebelik ilaç verenlere ilaçlı tedavi oluyor niye önemsemesin canısı sen niye böyle şeyler düşünüyorsun
Ben öyle oldum histeroskopiden sonra adet çok geç oldum sonra gittim takipe başladık ve transfer ertelendi çünkü yumurtalığımda kist oluşmuştu kendiliğinden atılır dediler. Kist yumurtanın büyümesine engel olmuştu. Çok şükür pazar günü transfermi oldumHistereskopi sonrası transfer olanlar var mı süreç nasıl ilerledi , histereskopi sonrası kaç ay beklendi
Bende simdi geldimHayırlı Akşamlar canım Arkadaşlarım nerelerdesiniz
Hayırlı olsun transferiniz sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınız inşallahBen öyle oldum histeroskopiden sonra adet çok geç oldum sonra gittim takipe başladık ve transfer ertelendi çünkü yumurtalığımda kist oluşmuştu kendiliğinden atılır dediler. Kist yumurtanın büyümesine engel olmuştu. Çok şükür pazar günü transfermi oldum
Ne biliyim kuzum burda görüyorum herkese iğne vermiş kan sulandırıcı falan vermiş bana bişey verilmedi panikledim
Sen doğal siklusla mı transfer oldun canım? Nasıldı süreç anlatır mısın?
Kizlar ya benim cok agrilarim var karin kasik bel sizlerde de var mi boyle biseyler ? Bi batiyo bi kramp bi agri anlamadim gitti
Hayırlı Akşamlar canım Arkadaşlarım nerelerdesiniz
Merhabalar 4.tüp bebek tedavimde 2 adet 3.gün embriyosu bugün 12.gün beta 559 ile öğrendim.Tabloya ekleyebilirsiniz 3.gün embriyosu olan arkadaşlara umut olur.Ben de özellikle 3.gün pozitif haberleri görmek istiyordum.Negatif olan arkadaşlar en kısa sürede toparlanıp yine bu yolda çabalayacaksınız çünkü ona kavuşma hayali olduğu sürece pes edemiyor insan.Bebeklerimizin çok güçlü anneleri var
Ne biliyim kuzum burda görüyorum herkese iğne vermiş kan sulandırıcı falan vermiş bana bişey verilmedi panikledim
Canım göbek deliğinin başlangıcından 4 parmak sağa yada sola vuruyosun göbek deliğine çok yakın yapma orda sinir var sanırım çok yakıyor dediğim gibi 4 parmak hesabıyla yaparsan rahat yapıyorsun bide yaparken elinle yağlı kismi iyice sıkarak iğneyi yapmanı tavsiye ederimhanımlar transferim pazartesi günü.Bugün oksapar göbekten başldım.Tam olarak nereye vurulacak.Propekstüründe göbek deliğinin sağ ya da solunun 5 cm ötesi diyor.Hemşire göstermedi bu sefer.Opu aşamalarında ne güzel hemşire yapmıştı ilkini göstermişti deyanlış bişey yapmaktan korktum propekstürü okumama rağmen
Merhabalar tekrardan herkesepozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. Benim de transferim 28 nisandı öncesinde kanda ve idrarda pozitif görmüştüm ama doktorum bugünü baz aldı ve çok şükür Rabbime 967 geldi değerim. Negatif sonuç alan herkese de önce kalpten sarılıyorum ve bir gün onların da mutlu ve güzel haberler almasını diliyorum
Yaaa çok tatlısınız umarım bütün çektiklerimize değerNe kadar şanslısınızen güzeli iğnesiz hayat tam çiçek . Mesela şuan bir saatim kalmış iğne saatime stres başladı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?