Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Ecmain inşallah

Yaş kaç
Kaçıncı deneme
Kaçıncı gün embriyosuydu
Transfer tarihin ve test tarihini yazarsan seni ekleyebilirim hatıra kalsın tabloda
Birgün gelip bakarsınız hatıra kalır
34 yaş 4. Deneme 3.gün 2adet embriyo
28nisan transfer 10mayıs test tarihi Bthcg 559
Pazartesi tekrar kan vercem

Ne biliyim kuzum burda görüyorum herkese iğne vermiş kan sulandırıcı falan vermiş bana bişey verilmedi panikledim

Sen doğal siklusla mı transfer oldun canım? Nasıldı süreç anlatır mısın?

Histereskopi sonrası transfer olanlar var mı süreç nasıl ilerledi , histereskopi sonrası kaç ay beklendi
Ben öyle oldum histeroskopiden sonra adet çok geç oldum sonra gittim takipe başladık ve transfer ertelendi çünkü yumurtalığımda kist oluşmuştu kendiliğinden atılır dediler. Kist yumurtanın büyümesine engel olmuştu. Çok şükür pazar günü transfermi oldum

Hayırlı olsun transferiniz sağlıkla tutunur kucağınıza alırsınız inşallah

Kizlar ya benim cok agrilarim var karin kasik bel sizlerde de var mi boyle biseyler ? Bi batiyo bi kramp bi agri anlamadim gitti

Ne biliyim kuzum burda görüyorum herkese iğne vermiş kan sulandırıcı falan vermiş bana bişey verilmedi panikledim

Oy oy kız daha ne istiyorsun iğne sankim çok güzel gibi Emin ol iğne vuranlar da canı yandığı için söyleniyor onun için sessiz sakin ol

Sen doğal siklusla mı transfer oldun canım? Nasıldı süreç anlatır mısın?

Evet canım taze transfer olduğu için doğal siklus oldu sanki kendim hamile kalmışım gibi Opu sonrası gece vajinal fitil başladım hâlâ kullanıyorum inşallah Allah’ın izniyle herşey güzel ilerlese 12.haftaya kadar kullanacağım ben de iğne falan yok sadece gece bir defa fitil var

Hoş geldiniz ne güzel haberlerle geldiniz

Canım göbek deliğinin başlangıcından 4 parmak sağa yada sola vuruyosun göbek deliğine çok yakın yapma orda sinir var sanırım çok yakıyor dediğim gibi 4 parmak hesabıyla yaparsan rahat yapıyorsun bide yaparken elinle yağlı kismi iyice sıkarak iğneyi yapmanı tavsiye ederim

Merhabalar tekrardan herkese pozitif sonuç alan herkesi tebrik ediyorum sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum. Benim de transferim 28 nisandı öncesinde kanda ve idrarda pozitif görmüştüm ama doktorum bugünü baz aldı ve çok şükür Rabbime 967 geldi değerim. Negatif sonuç alan herkese de önce kalpten sarılıyorum ve bir gün onların da mutlu ve güzel haberler almasını diliyorum

Merhaba canım hoşgeldin
Maşallah çok güzel artmış sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin

Ne kadar şanslısınız en güzeli iğnesiz hayat tam çiçek . Mesela şuan bir saatim kalmış iğne saatime stres başladı şimdiden
Yaaa çok tatlısınız umarım bütün çektiklerimize değer

İlaçlar bende çok sinir yaptı. Az önce sinir krizi geçirdim resmen allahtan eşim anlayışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…