Evet ve muhtemelen çok ağrılı olacaknormalde de benim çok ağrılı geçer şimdiden böyle ağrıyı görünce korktum
Sağol canım evet maalesef bütün döngülerimiz alt üst oldu ama yapacak bişey yok bu cefali günlerin sefasını süreceğimiz güzel günlerde gelicek inşallahGeçmiş olsunRabbim şifa versin kolaylık atlatırsın inşallah Amin benim de bazı aylar çok sancılı bazı aylar fazla bilmem ama benim negatifte biraz sancılı yoğun ve uzun sürmüştü benim tam 14 gün sürmüştü nerdeyse diğer reglim yaklaşmıştı
Sağol canım evet maalesef bütün döngülerimiz alt üst oldu ama yapacak bişey yok bu cefali günlerin sefasını süreceğimiz güzel günlerde gelicek inşallah
Arkadaşlar ben pazar transferden sonraki gün hasta oldum. Boğazım acımaya başladı önce, daha sonrada gribe çevirdi bugün bi tık daha iyiyim çok şükür ama biraz korkmadım değil grip olmuşuz etki yapar mı diye. Dua edin inşallah hayırlı haberler alalım :)) bende doğal siklusla transfer oldum ve sadece proteston fitil kullanıyorum sabah akşam
Ay inşallah Allah razı olsun rabbim bekleyen herkese içinde benimle birlikte annelik duygusunu nasip etsin inşallahMilecim transferden 2 gun sonra hasta oldum hala oksuruyorum bogazim kotu o kadar cok hasta oldum ki gozumu acamadigim zamanlar oldu burun akintisi falan nefes alamiyordum ve ilac kullanamiyoruz parol dışında pozitifi gordum cok sukur icini ferah tut Allah ol der ve olur bu kadar rahatla kafana takma stres yapma hayirlisiyla guzel haberler alirsin insallah sende
Böyle de düşünmeni istemem.Mesela bende şey düşünüyorum.Herkese aynı tarife uygulanıyor.Belirli kalıp ilaçlar var ve onları herkese veriyorlar gibiİş yerinde herkes hastaydı muhtemelen bulaştı kızlar. Sormadım doktora kuzum transfer öncesi bi yasağımız yok demişti bana ama daha iyiyim zaten vitaminle devam edeceğim artık.
Kuzum bana sadece progestan fitil verdi pazar pazartesi salı kullan çarşamba transfer yapıcaz dedi. Oksapar falan vermedi ya da kan tahlili yapmadı ama salı sabahtan kontrolüm var belki o zaman yapar bilemedim biraz önemsemiyormuş gibi mi acaba?
İnşallah, teşekkür ederim. Erken gebelik testi aldırdım bugün eşime yarın yapmayı düşünüyorum 7. Gün sabah yola çıkacağız çünkü dua edinMerhaba transferiniz hayırlı olsungüzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende grip oldum ama olumsuz bir yansıması şükür ki olmadı içiniz rahat olsun , geçmiş olsun
İnşallah, teşekkür ederim. Erken gebelik testi aldırdım bugün eşime yarın yapmayı düşünüyorum 7. Gün sabah yola çıkacağız çünkü dua edin
Bence bunu hiç böyle düşünme.Mesela ben 2 kere OPU oldum.Dediler ki Opuden sonra regl gecikiyor.Ama benim tıkır tıkır hatta zamanından bile önce geldi.Ben 30 günde bir oluyordum 23-25 günde bir oldumEşim korkuttu beni bugün daha kestin bu ne şimdi deyince tedirgin oldum bende açıkçasıamin inşallah canım Allah razı olsun
Ben de hastayım transferden beri 2 haftadır yatıykorum gibi bir şey burun tıkanıklığı hatta ve hatta kulağıma vurdu inanın umudum yoktu tutmadı herhalde diye ama pozitif gördüm size de umut olsunArkadaşlar ben pazar transferden sonraki gün hasta oldum. Boğazım acımaya başladı önce, daha sonrada gribe çevirdi bugün bi tık daha iyiyim çok şükür ama biraz korkmadım değil grip olmuşuz etki yapar mı diye. Dua edin inşallah hayırlı haberler alalım :)) bende doğal siklusla transfer oldum ve sadece proteston fitil kullanıyorum sabah akşam
Beni de opu olduğum gün monodoksa başlattı canım. Ayrıca progestan fitil, decavit ve folidoce verdiiBöyle de düşünmeni istemem.Mesela bende şey düşünüyorum.Herkese aynı tarife uygulanıyor.Belirli kalıp ilaçlar var ve onları herkese veriyorlar gibimesela ben monodoks diye bi ilaç kullanıyorum sanki opu olmuşum da hemen taze transfer oluyorum gibi verilen bi ilaç.yani antibiyotik
Evet 3 kati olmus 614Çıktı mı sonuç kurallar çiğnenmek içindir
İnsallah canim benimAy inşallah Allah razı olsun rabbim bekleyen herkese içinde benimle birlikte annelik duygusunu nasip etsin inşallah
Benim fitil günde 3 kere saatinde yapmaya dikkat ediyorum açıkçası 06.00-14.00-22.00 şeklinde uyguluyorum bazen 20-30 dk oynuyor tabiBeni de opu olduğum gün monodoksa başlattı canım. Ayrıca progestan fitil, decavit ve folidoce verdiiopu olduğum gün hafif sancım vardı ne yazık ki bende gribim ve öksürdükçe sızı giriyordu ama bugüne kalmadı kızlar siz progestan fitili saati saatine mi yaptınız antibiyotik gibii?
inşallahİnşallah pozitifleri görürsün Amin
yolculuknereye canım
Ben ne zaman uykum gelirde yatağa girersem o zaman koyuyorum fitilleri.geçen gece 12 de uyudum,bu gece 2 de meselaBeni de opu olduğum gün monodoksa başlattı canım. Ayrıca progestan fitil, decavit ve folidoce verdiiopu olduğum gün hafif sancım vardı ne yazık ki bende gribim ve öksürdükçe sızı giriyordu ama bugüne kalmadı kızlar siz progestan fitili saati saatine mi yaptınız antibiyotik gibii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?