Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet ve muhtemelen çok ağrılı olacak normalde de benim çok ağrılı geçer şimdiden böyle ağrıyı görünce korktum

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin kolaylık atlatırsın inşallah Amin benim de bazı aylar çok sancılı bazı aylar fazla bilmem ama benim negatifte biraz sancılı yoğun ve uzun sürmüştü benim tam 14 gün sürmüştü nerdeyse diğer reglim yaklaşmıştı

Sağol canım evet maalesef bütün döngülerimiz alt üst oldu ama yapacak bişey yok bu cefali günlerin sefasını süreceğimiz güzel günlerde gelicek inşallah

Sağol canım evet maalesef bütün döngülerimiz alt üst oldu ama yapacak bişey yok bu cefali günlerin sefasını süreceğimiz güzel günlerde gelicek inşallah

Amin Ecmain inşallah Rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba transferiniz hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende grip oldum ama olumsuz bir yansıması şükür ki olmadı içiniz rahat olsun , geçmiş olsun

Ay inşallah Allah razı olsun rabbim bekleyen herkese içinde benimle birlikte annelik duygusunu nasip etsin inşallah

Böyle de düşünmeni istemem.Mesela bende şey düşünüyorum.Herkese aynı tarife uygulanıyor.Belirli kalıp ilaçlar var ve onları herkese veriyorlar gibi mesela ben monodoks diye bi ilaç kullanıyorum sanki opu olmuşum da hemen taze transfer oluyorum gibi verilen bi ilaç.yani antibiyotik

Merhaba transferiniz hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bende grip oldum ama olumsuz bir yansıması şükür ki olmadı içiniz rahat olsun , geçmiş olsun
İnşallah, teşekkür ederim. Erken gebelik testi aldırdım bugün eşime yarın yapmayı düşünüyorum 7. Gün sabah yola çıkacağız çünkü dua edin

İnşallah, teşekkür ederim. Erken gebelik testi aldırdım bugün eşime yarın yapmayı düşünüyorum 7. Gün sabah yola çıkacağız çünkü dua edin

İnşallah pozitifleri görürsün Amin
yolculuk nereye canım

Eşim korkuttu beni bugün daha kestin bu ne şimdi deyince tedirgin oldum bende açıkçası amin inşallah canım Allah razı olsun
Bence bunu hiç böyle düşünme.Mesela ben 2 kere OPU oldum.Dediler ki Opuden sonra regl gecikiyor.Ama benim tıkır tıkır hatta zamanından bile önce geldi.Ben 30 günde bir oluyordum 23-25 günde bir oldum herkesin bedeni hormonları işleyişi farklı.sıkıntı etme. Hem daha iyi rahatlasın vücudun bırak atsın içindekileri.Bir sonraki sürecin daha hızlı gelir sana umarım allah gönlüne göre verir yüzünü güldürür

Ben de hastayım transferden beri 2 haftadır yatıykorum gibi bir şey burun tıkanıklığı hatta ve hatta kulağıma vurdu inanın umudum yoktu tutmadı herhalde diye ama pozitif gördüm size de umut olsun

Beni de opu olduğum gün monodoksa başlattı canım. Ayrıca progestan fitil, decavit ve folidoce verdii opu olduğum gün hafif sancım vardı ne yazık ki bende gribim ve öksürdükçe sızı giriyordu ama bugüne kalmadı kızlar siz progestan fitili saati saatine mi yaptınız antibiyotik gibii?

Benim fitil günde 3 kere saatinde yapmaya dikkat ediyorum açıkçası 06.00-14.00-22.00 şeklinde uyguluyorum bazen 20-30 dk oynuyor tabi

Kızlar gece 5 de yaptım önce yokdu bariz belliydi sonra çok ince bir çizgi belirdi dedim bence ben o çizginin orada olduğunu biliyorum o yüzden görüyorum. Alttaki çizgi gözükebilir mi bana ya

Eklentiler

• IMG_3859.webp
    128,6 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın anneliği en çok hakeden arkadaslarim biz çoğu anneden daha cok anneyiz bence bir anne diyenimiz olmasa da anneler günümüz kutlu olsun umarım Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükâfatını bir an önce nasip eder bizde gülücüklerle karşılarız bundan sonraki anneler gunlerini hepinize sımsıkı sarılıyorum kendime de

Evladını karnında taşıyan, evlat için varını yoğunu harcayan, emek veren ve vermeye devam eden, kalbinde evlat özlemi olan tüm anne adaylarımızın ve anneliği tadan evladını kucağına alan annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Biliyorum bir gün bizde evlat kokusunu içimize çekeceğiz hepinize kocaman sarılıyorum

Ben ne zaman uykum gelirde yatağa girersem o zaman koyuyorum fitilleri.geçen gece 12 de uyudum,bu gece 2 de mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…