Bende ilaçları kullanırken öyleydim sinir krizleri geçirdim sürekli kavga eder haldeydik maalesef ilaçların böyle bi etkisi varYaaa çok tatlısınız umarım bütün çektiklerimize değer
İlaçlar bende çok sinir yaptı. Az önce sinir krizi geçirdim resmen allahtan eşim anlayışlı
HoşbuldumMerhaba canım hoşgeldin
Maşallahçok güzel artmış sağlıcakla katlanarak devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Ben de grip gibi vücut ağrısı var bugün estrofem yapabilir yazıyor internette yapar mı acaba? Kas ve kemik ağrısı ve kasıkta krampBende ilaçları kullanırken öyleydim sinir krizleri geçirdim sürekli kavga eder haldeydik maalesef ilaçların böyle bi etkisi varama ilaçları bıraktığm anda özüme döndüm
Yan etkilerinde yaziyosa yapabilir tabiki ben sadece estrofemde bi yan etki yaşamadımBen de grip gibi vücut ağrısı var bugün estrofem yapabilir yazıyor internette yapar mı acaba? Kas ve kemik ağrısı ve kasıkta kramp
Hoşbuldumİnşallah inşallah Rabbim hepimize nasip etsin ptsi tekrar kan günüm belki keseyi de görürüm bir umut yazarım tekrardan
Yaaa çok tatlısınız umarım bütün çektiklerimize değer
İlaçlar bende çok sinir yaptı. Az önce sinir krizi geçirdim resmen allahtan eşim anlayışlı
Yalnız değilsiniz merak etmeyinYaaa çok tatlısınız umarım bütün çektiklerimize değer
Kan testi yaptimBenim bel ağrım hâlâ var arada hafif kramplar oluyor endişe etme canım elinden geldiğince dinlen benim öyle geçiyor
Aynilarini yasiyorum tam dedigin gibiBen de grip gibi vücut ağrısı var bugün estrofem yapabilir yazıyor internette yapar mı acaba? Kas ve kemik ağrısı ve kasıkta kramp
Milecim transferden 2 gun sonra hasta oldum hala oksuruyorum bogazim kotu o kadar cok hasta oldum ki gozumu acamadigim zamanlar oldu burun akintisi falan nefes alamiyordum ve ilac kullanamiyoruz parol dışında pozitifi gordum cok sukur icini ferah tut Allah ol der ve olur bu kadar rahatla kafana takma stres yapma hayirlisiyla guzel haberler alirsin insallah sendeArkadaşlar ben pazar transferden sonraki gün hasta oldum. Boğazım acımaya başladı önce, daha sonrada gribe çevirdi bugün bi tık daha iyiyim çok şükür ama biraz korkmadım değil grip olmuşuz etki yapar mı diye. Dua edin inşallah hayırlı haberler alalım :)) bende doğal siklusla transfer oldum ve sadece proteston fitil kullanıyorum sabah akşam
Hangi kullandığınız ilaçlar? Ben tüp bebek tedavisi başlamadan ölçtürdüm sonra kaç olduğunun önemi yok zatenMerhaba amh değerine transfer öncesi bakıldığında kullbdgimiz ilaçlar bu değeri etkiler mi siz ne zaman olcturdunuz
Opu dan sonra ki süre ile transfer günü arasında kullndgmz ilaçlari kullanırken olcturmustum benHangi kullandığınız ilaçlar? Ben tüp bebek tedavisi başlamadan ölçtürdüm sonra kaç olduğunun önemi yok zaten
Kaç sizin amhOpu dan sonra ki süre ile transfer günü arasında kullndgmz ilaçlari kullanırken olcturmustum ben
Kan testi yaptim
İlaçları ve iğneleri bırakır bırakmaz kasıklarım ağrımaya başladı doktor 10 güne adet görürsün dedi ama hemen belirtiler başladı bende ya normal mi bu
Eşim korkuttu beni bugün daha kestin bu ne şimdi deyince tedirgin oldum bende açıkçasıKimisi bir kaç gün içinde oluyor o kadar kalmaz bence inşallah kolaylıkla atlatırsın Amin
Allah’ın izniyle diğer transferinde hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde inşallah
Eşim korkuttu beni bugün daha kestin bu ne şimdi deyince tedirgin oldum bende açıkçasıamin inşallah canım Allah razı olsun
Evet ve muhtemelen çok ağrılı olacakHerkesin vücudu bir değil kimisi hemen olur kimisi 4 yada 5 gün içinde Rahim kalınlaşmış ister istemez ilaçları bırakınca artık regl ağrıları başlar biraz fazla sürebilir ve yoğun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?