- 22 Haziran 2019
- 45
- 9
- 86
bende dhea aldım kullandım ama içime bir kurt düştü ya bende yüksekse diye ,halbuki doktor tavsiye etmişti .gittim devlet hastanesinde kadın doğum bölümü isteyebiliyor kanda baktırdım çok yüksek çıktı fazlası da zararmış baktırmadan içmeyinİnşallah caniminici. Şimdi müjdeli haberlerinizi bekliyorum
Dedigin gibi umarım ki burda olur. Sürec uzamaz. Dhea denilen vitamini merak ediyorum ama burda istediğin an doktora git ya da sor öyle bir lüks ne yazık ki yok. Aslında lüks değil olması gereken. Yumurta sayısı artırılır mi merak ediyorum. 2 iken 5 olur mu?
hayırlı olsun inşallah güzel bir günde güzel haber almışsınızKızlar sabah o testten sonra kan vermeye gittim değerm 54 çıktı ilk defa böyle bi değer görüyorum
Evet opudan sonra benimde gecikme olmadı tam gününde olmuştum. Amin hepimizin gönlüne ferahlık versin rabbim kolaylıkla kavusalim bebeklerimize inşallahBence bunu hiç böyle düşünme.Mesela ben 2 kere OPU oldum.Dediler ki Opuden sonra regl gecikiyor.Ama benim tıkır tıkır hatta zamanından bile önce geldi.Ben 30 günde bir oluyordum 23-25 günde bir oldumherkesin bedeni hormonları işleyişi farklı.sıkıntı etme. Hem daha iyi rahatlasın vücudun bırak atsın içindekileri.Bir sonraki sürecin daha hızlı gelir sana umarım allah gönlüne göre verir yüzünü güldürür
Ne kadar güzel yazmışsın gözlerim dolduGünaydın anneliği en çok hakeden arkadaslarimbiz çoğu anneden daha cok anneyiz bence bir anne diyenimiz olmasa da anneler günümüz kutlu olsun umarım Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükâfatını bir an önce nasip eder bizde gülücüklerle karşılarız bundan sonraki anneler gunlerini hepinize sımsıkı sarılıyorum kendime de
Teşekkür ederim 3ab kalitesi 5. Gün embriyosu dedilerhayırlı olsun inşallah güzel bir günde güzel haber almışsınızkaçıncı gün embriyosuydu
Evet 3 kati olmus 614
Günaydın anneliği en çok hakeden arkadaslarimbiz çoğu anneden daha cok anneyiz bence bir anne diyenimiz olmasa da anneler günümüz kutlu olsun umarım Rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükâfatını bir an önce nasip eder bizde gülücüklerle karşılarız bundan sonraki anneler gunlerini hepinize sımsıkı sarılıyorum kendime de
Evladını karnında taşıyan, evlat için varını yoğunu harcayan, emek veren ve vermeye devam eden, kalbinde evlat özlemi olan tüm anne adaylarımızın ve anneliği tadan evladını kucağına alan annelerimizin anneler günü kutlu olsun. Biliyorum bir gün bizde evlat kokusunu içimize çekeceğizhepinize kocaman sarılıyorum
Kızlar sabah o testten sonra kan vermeye gittim değerm 54 çıktı ilk defa böyle bi değer görüyorum
Kasık ve bel ağrısından geberiyorum iki gündür. 24 saat ağladım resmen çok kötüyüm. Çikolata kistlerim olduğu için doktor estrofem ağrı yapabilir demişti ama ben bu kadar tahmin etmemiştim. Hayatım kaydı yerlerde sürünüyorum resmenBöyle de düşünmeni istemem.Mesela bende şey düşünüyorum.Herkese aynı tarife uygulanıyor.Belirli kalıp ilaçlar var ve onları herkese veriyorlar gibimesela ben monodoks diye bi ilaç kullanıyorum sanki opu olmuşum da hemen taze transfer oluyorum gibi verilen bi ilaç.yani antibiyotik
Kasık ve bel ağrısından geberiyorum iki gündür. 24 saat ağladım resmen çok kötüyüm. Çikolata kistlerim olduğu için doktor estrofem ağrı yapabilir demişti ama ben bu kadar tahmin etmemiştim. Hayatım kaydı yerlerde sürünüyorum resmen
Bende de o bel ağrısı bacak ağrısı falan var.Alalh yardımcımız olsun.Bazen sorguluyorum.Hiç tahmin eder miydin bu hallere düşeceğini diyorum kendimeKasık ve bel ağrısından geberiyorum iki gündür. 24 saat ağladım resmen çok kötüyüm. Çikolata kistlerim olduğu için doktor estrofem ağrı yapabilir demişti ama ben bu kadar tahmin etmemiştim. Hayatım kaydı yerlerde sürünüyorum resmen
Benim salı sabah kontrolüm var rahim kalınlaştıysa çarşamba transferim var. Ben böyle bi acı görmedim hayatımda rabbim yaşatmasın tekrar pozitifleri görelimBende de o bel ağrısı bacak ağrısı falan var.Alalh yardımcımız olsun.Bazen sorguluyorum.Hiç tahmin eder miydin bu hallere düşeceğini diyorum kendimeçünkü başım ağrısa ağrı kesici içmeyen ben bi ton yan etkisi olan ilaçların içinde boğuldum kaldım
Yarın mıydı sizin kontrol?
Merhaba canım yaş 31 2. Deneme olacak ama 7 mayısı erteledi doktor 19 mayıs da 2. Kez 6. Gün embriyosu transferi olacak kusura bakma koşturmadan dönüş yapamadımMerhaba canım hoşgeldin
Tabiki eklerim yaş kaç , kaçıncı deneme
Transfer günün 7 Mayıs mı inşallah bu sefer sağlıcakla pozitifleri görürsün inşallah Amin
Benim salı sabah kontrolüm var rahim kalınlaştıysa çarşamba transferim var. Ben böyle bi acı görmedim hayatımda rabbim yaşatmasın tekrar pozitifleri görelim
Merhaba canım yaş 31 2. Deneme olacak ama 7 mayısı erteledi doktor 19 mayıs da 2. Kez 6. Gün embriyosu transferi olacak kusura bakma koşturmadan dönüş yapamadım
İnşallah seneye anneler gününde kimimiz karnında kimimiz kucağında anneler gününü kutlaren güçlü anneler, günümüz kutlu olsun
Kuzum valla transferden sonra da kullanıcaksın zaten dedi hemşire estrofem işte. Galiba kalp atışını duyana kadarmışBu ilacın ne zaman bitiyor peki sonu güzel olsun inşallah Aminkendini toparla artık bebeğinle aynı beden de olmaya saatler kaldı model ve motivasyona ihtiyacın var kuzum Allahım seni sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?