Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

bende dhea aldım kullandım ama içime bir kurt düştü ya bende yüksekse diye ,halbuki doktor tavsiye etmişti .gittim devlet hastanesinde kadın doğum bölümü isteyebiliyor kanda baktırdım çok yüksek çıktı fazlası da zararmış baktırmadan içmeyin

Evet opudan sonra benimde gecikme olmadı tam gününde olmuştum. Amin hepimizin gönlüne ferahlık versin rabbim kolaylıkla kavusalim bebeklerimize inşallah

Ne kadar güzel yazmışsın gözlerim doldu hepimizin anneler günü kutlu olsun

Yaa canımsın beni çok duygulandırdın sana sımsıkı sarılıyorum canım güzel kalpli arkadaşım benim Senin de anneler günün kutlu olsun güzel insan sende annesin zaten kalbînde taşıyorsun yavrularını Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah sağlıklı güzel gebelikler geçirirsin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Ecmain inşallah

Canım benim Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah Amin
Senin de Anneler günün kutlu olsun

Kasık ve bel ağrısından geberiyorum iki gündür. 24 saat ağladım resmen çok kötüyüm. Çikolata kistlerim olduğu için doktor estrofem ağrı yapabilir demişti ama ben bu kadar tahmin etmemiştim. Hayatım kaydı yerlerde sürünüyorum resmen

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Bende de o bel ağrısı bacak ağrısı falan var.Alalh yardımcımız olsun.Bazen sorguluyorum.Hiç tahmin eder miydin bu hallere düşeceğini diyorum kendime çünkü başım ağrısa ağrı kesici içmeyen ben bi ton yan etkisi olan ilaçların içinde boğuldum kaldım

Yarın mıydı sizin kontrol?

Benim salı sabah kontrolüm var rahim kalınlaştıysa çarşamba transferim var. Ben böyle bi acı görmedim hayatımda rabbim yaşatmasın tekrar pozitifleri görelim

Merhaba canım hoşgeldin
Tabiki eklerim yaş kaç , kaçıncı deneme
Transfer günün 7 Mayıs mı inşallah bu sefer sağlıcakla pozitifleri görürsün inşallah Amin
Merhaba canım yaş 31 2. Deneme olacak ama 7 mayısı erteledi doktor 19 mayıs da 2. Kez 6. Gün embriyosu transferi olacak kusura bakma koşturmadan dönüş yapamadım

Benim salı sabah kontrolüm var rahim kalınlaştıysa çarşamba transferim var. Ben böyle bi acı görmedim hayatımda rabbim yaşatmasın tekrar pozitifleri görelim

Bu ilacın ne zaman bitiyor peki sonu güzel olsun inşallah Amin kendini toparla artık bebeğinle aynı beden de olmaya saatler kaldı model ve motivasyona ihtiyacın var kuzum Allahım seni sevindirsin inşallah

Merhaba canım yaş 31 2. Deneme olacak ama 7 mayısı erteledi doktor 19 mayıs da 2. Kez 6. Gün embriyosu transferi olacak kusura bakma koşturmadan dönüş yapamadım

Hoşgeldin canım hiç önemli değil
Geç olsun güç olmasın inşallah Amin
İnşallah bu sefer sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun tek transfer olacak değil mi çift olmuyor mu şansın artardı

Bu ilacın ne zaman bitiyor peki sonu güzel olsun inşallah Amin kendini toparla artık bebeğinle aynı beden de olmaya saatler kaldı model ve motivasyona ihtiyacın var kuzum Allahım seni sevindirsin inşallah
Kuzum valla transferden sonra da kullanıcaksın zaten dedi hemşire estrofem işte. Galiba kalp atışını duyana kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…