- Konu Sahibi mayala katar
-
- #19.441
Acı çok değil ama baharat, kekik ,nane,karabiber, pulbiber tozbiber ben de çok yiyorum.İnşallah zararı yoktur ya.Hayırlı akşamlar hanımlar bir şey soracağım, baharatlı ve acı çok seviyorum ve yemeğe devam ediyorum bir sıkıntısı olur mu bir bilginiz var mı
Baharatlara biraz dikkat et canım aralarında sıkıntılı baharatlar var diye biliyorum benHayırlı akşamlar hanımlar bir şey soracağım, baharatlı ve acı çok seviyorum ve yemeğe devam ediyorum bir sıkıntısı olur mu bir bilginiz var mı
İyim iyim canım benim keseyi gördük kalbi duyduk Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun her şey yolundasende durumlar nedir uzun süredir giremiyorum buraya ama dualarımda hep varsınız
Hayırlı akşamlar hanımlar bir şey soracağım, baharatlı ve acı çok seviyorum ve yemeğe devam ediyorum bir sıkıntısı olur mu bir bilginiz var mı
Kızlar iyi akşamlar sarımsaklı şeyler yemenin Bi zararı olur mu bu dönemde ben bol sarımsaklı cacık yedim içim ferahlasin diye
Çok teşekkür ederimHayırlı akşamlar canım
Çok tüketilmediği sürece zararı olmaz herşey kararında güzel afiyet olsun
canım hayırlı olsun sen Almanyada deniyordun tüp bebeği değil mi? Hamilesin sanırım, hayırlı uğurlu olsunMaşallahsübhanallah çok şükür hamdolsun darısı benim ve bekleyenlerin başına inşallah Amin
Çok şükür bende iyiyim kontrol günümü bekliyorum Allah’ın izniyle inşallah bende sağlıcakla görebilirim yarabbim Amin
canım hayırlı olsun sen Almanyada deniyordun tüp bebeği değil mi? Hamilesin sanırım, hayırlı uğurlu olsun
ayy çok sevindim yaaa ben 3. kan testimi verdim inan randevu 2 hazirana verdiler daha sinirlerim bozuldu. sen vitamin vs kullandın mı kaç yumurta toplanmıştı. allahım sağlıkla aldırsın kucağına aminAmin çok teşekkürederim Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah
Evet canım burada yaptım tüp bebekleri mi kan testim pozitif çıktı tabi daha ultrason randevusunu bekliyorum nasip olursa perşembe günü gideceğim inşallah
ayy çok sevindim yaaa ben 3. kan testimi verdim inan randevu 2 hazirana verdiler daha sinirlerim bozuldu. sen vitamin vs kullandın mı kaç yumurta toplanmıştı. allahım sağlıkla aldırsın kucağına amin
sorma canım sıkıldı zaten zaman kaybedecek halde değilim bakalım mail attım cvp bekliyorum . darısı benim gibi bekleyen herkese olsun işallah.2 Haziran mı abooww çok fazla değil mibana 17 gün sonra ya verdi biz çok dedik senin ki bizimkinden kötüymüş
Sadece folik asit içmiştim 6 adet yumurta toplandı 5 tane olgun çıktı 4 tane döllendi bana üç tane kaldı iki tane transfer oldum bir tane dondurduk Elhamdüllilah Amin canım hep beraber sağlıcakla alalım inşallah
sorma canım sıkıldı zaten zaman kaybedecek halde değilim bakalım mail attım cvp bekliyorum . darısı benim gibi bekleyen herkese olsun işallah.
daha sonuçlarımı bile konuşamadık düşün konuşma tarihi 2 haziran ama bakalım.Amin canım eğer kan değerlerin iyi çıkmışsa o kadar uzun bir tarihe atmaması gerekiyor inşallah sende sağlıcakla görürsün sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun
yarın netleşicek yinee letu ile başladık aynı süreç hep aynı
daha sonuçlarımı bile konuşamadık düşün konuşma tarihi 2 haziran ama bakalım.
Burada çift transferi en son aşamada yapıyorlar tek transfer inşLlah tutar eğer olumsuz bir durum olursa doktorla konulup çift yaptırmayı düşünüyoruzHoşgeldincanım hiç önemli değil
Geç olsun güç olmasın inşallah Amin
İnşallah bu sefer sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsuntek transfer olacak değil mi çift olmuyor mu şansın artardı
Burada çift transferi en son aşamada yapıyorlar tek transfer inşLlah tutar eğer olumsuz bir durum olursa doktorla konulup çift yaptırmayı düşünüyoruz
Oyyy kuzum benim canim mayalam cok duygulandirdin beni çok teşekkür ederimM Maralim2019 çiçeğim nasılsın Anneler Günün kutlu olsunRabbim tekrardan en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?