Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyim iyim canım benim keseyi gördük kalbi duyduk Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun her şey yolunda sende durumlar nedir uzun süredir giremiyorum buraya ama dualarımda hep varsınız

Maşallah sübhanallah çok şükür hamdolsun darısı benim ve bekleyenlerin başına inşallah Amin
Çok şükür bende iyiyim kontrol günümü bekliyorum Allah’ın izniyle inşallah bende sağlıcakla görebilirim yarabbim Amin

Hayırlı akşamlar hanımlar bir şey soracağım, baharatlı ve acı çok seviyorum ve yemeğe devam ediyorum bir sıkıntısı olur mu bir bilginiz var mı

Hayırlı akşamlar canım ben rahatsız olmamak için çok acı tüketmiyorum baharatta dozunda kullanıyorum ama zararı var mı bilemiyorum

canım hayırlı olsun sen Almanyada deniyordun tüp bebeği değil mi? Hamilesin sanırım, hayırlı uğurlu olsun

canım hayırlı olsun sen Almanyada deniyordun tüp bebeği değil mi? Hamilesin sanırım, hayırlı uğurlu olsun

Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı bekleyenlerin başına inşallah
Evet canım burada yaptım tüp bebekleri mi kan testim pozitif çıktı tabi daha ultrason randevusunu bekliyorum nasip olursa perşembe günü gideceğim inşallah

ayy çok sevindim yaaa ben 3. kan testimi verdim inan randevu 2 hazirana verdiler daha sinirlerim bozuldu. sen vitamin vs kullandın mı kaç yumurta toplanmıştı. allahım sağlıkla aldırsın kucağına amin

ayy çok sevindim yaaa ben 3. kan testimi verdim inan randevu 2 hazirana verdiler daha sinirlerim bozuldu. sen vitamin vs kullandın mı kaç yumurta toplanmıştı. allahım sağlıkla aldırsın kucağına amin

2 Haziran mı abooww çok fazla değil mi bana 17 gün sonra ya verdi biz çok dedik senin ki bizimkinden kötüymüş
Sadece folik asit içmiştim 6 adet yumurta toplandı 5 tane olgun çıktı 4 tane döllendi bana üç tane kaldı iki tane transfer oldum bir tane dondurduk Elhamdüllilah Amin canım hep beraber sağlıcakla alalım inşallah

sorma canım sıkıldı zaten zaman kaybedecek halde değilim bakalım mail attım cvp bekliyorum . darısı benim gibi bekleyen herkese olsun işallah.

sorma canım sıkıldı zaten zaman kaybedecek halde değilim bakalım mail attım cvp bekliyorum . darısı benim gibi bekleyen herkese olsun işallah.

Amin canım eğer kan değerlerin iyi çıkmışsa o kadar uzun bir tarihe atmaması gerekiyor inşallah sende sağlıcakla görürsün sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun

Burada çift transferi en son aşamada yapıyorlar tek transfer inşLlah tutar eğer olumsuz bir durum olursa doktorla konulup çift yaptırmayı düşünüyoruz

M Maralim2019 çiçeğim nasılsın Anneler Günün kutlu olsun Rabbim tekrardan en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde Amin
Oyyy kuzum benim canim mayalam cok duygulandirdin beni çok teşekkür ederim senin de anneler günün kutlu olsun bebeğim Amin inşallah canım benim şuan tedavi açısından bekleme ve dinlenmedeyim. Bakalim kismetse temmuzu bekliyorum öyle hakkımız da hayırlısı sen nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…