Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Peki şu an sıcak su torbası koysam kasıklarıma zararı olur mu daha transfer olmadım bi de neden kalp atışı duyana kadar acaba biliyor musunuz
ben olsam bırakmazdım genelde zaten sıcak su bırakmayın diyorlar bacaklarnızın altına falan bırakın ama kesinlikle transfer sonrası uygulamayın. Sıcak kesinlikle yasak. Bilmiyorum açıkçası ya sadece hemşire dediği öyle inşallah ben yarın kurtulacağım ilaçtan

Rahim kan akışını hızlandırır yazmış bazı yerler de kuzum sıcak su torbası iyi gelir demiş ama tabi transferden sonra asla

Normalde adetim 4. Gün azalırdı.Opudan sonra adetin 4. Günü Bugün hala ağrım var ve yoğun. Estorfem yanında corasprin kullanıyorum o mu yapıyor acaba

Zorlu yollardan geçip anne olmak için binbir emek harcayan anneliği karnında değil kalbinde başlayan tüm güçlü kadınların anneler gününü kutlarım

Canım senin de Anneler Günün kutlu olsun
Nasılsın iyi misin inşallah bebişini gördün mü her şey yolundadır inşallah

Anneler gününüz kutlu olsun canım savaşçı kadınlar. Bugün belki kucağımız boş ama kalbimizde büyük bir bekleyişle anneliği yaşıyoruz. Bir sonraki anneler gününe Rabbim kucağımızda bebeğimizle olmayı nasip etsin Bugün özellikle dua ediyorum tedavi gören tüm kardeşlerime. Sizlere kocaman sarılıyorum

Amin Ecmain inşallah

Hayırlı akşamlar hanımlar bir şey soracağım, baharatlı ve acı çok seviyorum ve yemeğe devam ediyorum bir sıkıntısı olur mu bir bilginiz var mı

Canım senin de Anneler Günün kutlu olsun
Nasılsın iyi misin inşallah bebişini gördün mü her şey yolundadır inşallah
İyim iyim canım benim keseyi gördük kalbi duyduk Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun her şey yolunda sende durumlar nedir uzun süredir giremiyorum buraya ama dualarımda hep varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…