Evet estrofem kalp atışı duyana kadarKuzum valla transferden sonra da kullanıcaksın zaten dedi hemşire estrofem işte. Galiba kalp atışını duyana kadarmış
Peki şu an sıcak su torbası koysam kasıklarıma zararı olur mu daha transfer olmadımEvet estrofem kalp atışı duyana kadar
ben olsam bırakmazdım genelde zaten sıcak su bırakmayın diyorlar bacaklarnızın altına falan bırakın ama kesinlikle transfer sonrası uygulamayın. Sıcak kesinlikle yasak. Bilmiyorum açıkçası ya sadece hemşire dediği öyle inşallah ben yarın kurtulacağım ilaçtanPeki şu an sıcak su torbası koysam kasıklarıma zararı olur mu daha transfer olmadımbi de neden kalp atışı duyana kadar acaba biliyor musunuz
Rahim kan akışını hızlandırır yazmış bazı yerler de kuzum sıcak su torbası iyi gelir demiş ama tabi transferden sonra aslaben olsam bırakmazdım genelde zaten sıcak su bırakmayın diyorlar bacaklarnızın altına falan bırakın ama kesinlikle transfer sonrası uygulamayın. Sıcak kesinlikle yasak. Bilmiyorum açıkçası ya sadece hemşire dediği öyle inşallah ben yarın kurtulacağım ilaçtan
Kuzum valla transferden sonra da kullanıcaksın zaten dedi hemşire estrofem işte. Galiba kalp atışını duyana kadarmış
Hayır canım opudan sonra biraz yogun ve ağrılı geçebiliyor estrofemle çok alakası YokNormalde adetim 4. Gün azalırdı.Opudan sonra adetin 4. Günü Bugün hala ağrım var ve yoğun. Estorfem yanında corasprin kullanıyorum o mu yapıyor acaba
Teşekkür ederim.Hayır canım opudan sonra biraz yogun ve ağrılı geçebiliyor estrofemle çok alakası Yok
Zorlu yollardan geçip anne olmak için binbir emek harcayan anneliği karnında değil kalbinde başlayan tüm güçlü kadınların anneler gününü kutlarım
Bilmiyorum ki kuzum daha dün böyle oldum konuşmadım doktorlaİnşallah canım kolaylıkla atlatırsın Amin
Başka ilaç veremiyor mu onun yerine
Bilmiyorum ki kuzum daha dün böyle oldum konuşmadım doktorla
Anneler gününüz kutlu olsun canım savaşçı kadınlar. Bugün belki kucağımız boş ama kalbimizde büyük bir bekleyişle anneliği yaşıyoruz. Bir sonraki anneler gününe Rabbim kucağımızda bebeğimizle olmayı nasip etsinBugün özellikle dua ediyorum tedavi gören tüm kardeşlerime. Sizlere kocaman sarılıyorum
İyim iyim canım benim keseyi gördük kalbi duyduk Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun her şey yolundaCanım senin de Anneler Günün kutlu olsun
Nasılsın iyi misin inşallah bebişini gördün mü her şey yolundadır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?