- Konu Sahibi mayala katar
-
- #19.461
Inşallah bu defa son olur sizin için ve sonunda evladinizi kucağınıza alırsınızyarın netleşicek yinee letu ile başladık aynı süreç hep aynı
Oyyy kuzum benim canim mayalam cok duygulandirdin beni çok teşekkür ederimsenin de anneler günün kutlu olsun bebeğim Amin inşallah canım benim şuan tedavi açısından bekleme ve dinlenmedeyim. Bakalim kismetse temmuzu bekliyorum öyle hakkımız da hayırlısı sen nasılsın nasıl gidiyor
Kızlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorummkaçıncı gün embriyosu transfer edilip kalp atışını transferdan sonra kaçıncı gün duymuştunuz ?Acaba allah kısmet eder de nasip olursa bu transferimde ailelerimize bayramda söyleyebilir miyiz acaba diye düşünüyoruz da
Anladım canım çekirdek aileye bari söyleriz bizde diye düşünüyoruz tutamayız içimizdeHayırlı geceler canım vallahi ben 16 Nisan da transfer oldum daha 15 mayısta ilk ultrasona gireceğim kalp atımını duyarmıyız nasıl olur bir fikrim yok benim için sıkıntı yokbir süre gizlemeyi düşünüyorum
Anladım canım çekirdek aileye bari söyleriz bizde diye düşünüyoruz tutamayız içimizde
İnsallah canim benim guzel artmis sevindim daha da kan vermicem ama inanilmaz kasilma var karnimda cok batiyor agri var seninde boyle mi ?Maşallahiyi artmış artık verme rahatla kuzum sağlıcakla ilerlesin inşallah Amin
Benim 3.gün embriyosu idi transferden(15nisan) 20 gün sonra(5 mayıs) ultrason ile karından kese gözüktü sadece 30.gün olan 15 mayısta da dr kalp atışı için çağırdı. Bizde eşimle çekirdek aileye bayramda söylemeyi planlıyoruzKızlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorummkaçıncı gün embriyosu transfer edilip kalp atışını transferdan sonra kaçıncı gün duymuştunuz ?Acaba allah kısmet eder de nasip olursa bu transferimde ailelerimize bayramda söyleyebilir miyiz acaba diye düşünüyoruz da
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımBenim 3.gün embriyosu idi transferden(15nisan) 20 gün sonra(5 mayıs) ultrason ile karından kese gözüktü sadece 30.gün olan 15 mayısta da dr kalp atışı için çağırdı. Bizde eşimle çekirdek aileye bayramda söylemeyi planlıyoruzçok istekli değilim aslında ama şehir dışında yasıyorum ilerde telden söylemek istemiyorum. Inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı haberlerini alırız evlatlarımızın
Kuzum naptın son süreçte kaç embriyon var kaçıncı günden? Taze transfer mi olacak hangi güne planladınız? Ben yarın sabah kontrole gideceğim rahim kalınlığı uygunsa çarşamba günü transfer inşallahAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımbizde uzaktayız o yüzden istemiştim de muhtemelen olsa dahi kalp atışı yetişmez, olsun sağlık olsun napalım
Amiin.Almaya gidiyorum şimdi.Önerilerinize açığım. Çok heyecan yaptık eşimlegezegendeki FS canım yarın senin günün bebeğini al gel inşallah anneciğine sıkı sıkı tutunur pozitif güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ay hayırlı uğurlu olsun kuzum rabbim pozitifi görmeyi de nasip etsinAmiin.Almaya gidiyorum şimdi.Önerilerinize açığım. Çok heyecan yaptık eşimle
Herhangi bir belirti hissediyor musun ?Benim 3.gün embriyosu idi transferden(15nisan) 20 gün sonra(5 mayıs) ultrason ile karından kese gözüktü sadece 30.gün olan 15 mayısta da dr kalp atışı için çağırdı. Bizde eşimle çekirdek aileye bayramda söylemeyi planlıyoruzçok istekli değilim aslında ama şehir dışında yasıyorum ilerde telden söylemek istemiyorum. Inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı haberlerini alırız evlatlarımızın
Canım cuma opu oldum ya cumartesi aradılar 4 tane olgun toplanmıştı. 3 tanesi döllenmiş. Kalitelerini sordum kaliteleri henüz belli olmaz daha tek hücreliler pazartesi aradığımda belli olur dedi. 3 embriyo tam sınır bir sayı 3. Gün ya da 5. Gün transfer etmek için dedi. Ne zaman transfer olacağını da pazartesi aradığımda söyleyeceğim dedi embriyolog. Pazartesi aradığımda bugün gel veya çarşamba gel diyeceğim dedi. Bugün hala aramadılar telefon elime yapıştıKuzum naptın son süreçte kaç embriyon var kaçıncı günden? Taze transfer mi olacak hangi güne planladınız? Ben yarın sabah kontrole gideceğim rahim kalınlığı uygunsa çarşamba günü transfer inşallah
Umarım beraber takip etmek kısmet olur kuzum benim az kaldı senin de senin adına da çok heyecanlıyımKuzum naptın son süreçte kaç embriyon var kaçıncı günden? Taze transfer mi olacak hangi güne planladınız? Ben yarın sabah kontrole gideceğim rahim kalınlığı uygunsa çarşamba günü transfer inşallah
Ben öyleyim canım aylardır asla ısınamıyorum sıcak havalarda bile evde kazakla geziyorum burda biri sanki estrofemin etkisi olabilir demiştiHayırlı sabahlar ben dünden beri çok üşüyorum elim ayağım buz gibi böyle olanınız var mı
Ay inşallah kuzum bugün arıcaklar yani öyle mi? Ay çok heyecanlandım ya. Benim 9 yumurtam döllenmişti ama sadece 1 tane 3. gün embriyom kaldıUmarım beraber takip etmek kısmet olur kuzum benim az kaldı senin de senin adına da çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?