Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok şükür hamdolsun canısı iyiyim bende buralarda yuvarlanıp gidiyoruz
Hadi inşallah dilerim bu dinlenme süreci sana iyi gelir heyecanla temmuz ayını bekliyoruz inşallah Amin bu sefer sağlıklı bir şekilde mucizene kavuşursun inşallah

Kızlar iyi akşamlar birşey sormak istiyorumm kaçıncı gün embriyosu transfer edilip kalp atışını transferdan sonra kaçıncı gün duymuştunuz ?Acaba allah kısmet eder de nasip olursa bu transferimde ailelerimize bayramda söyleyebilir miyiz acaba diye düşünüyoruz da

Hayırlı geceler canım vallahi ben 16 Nisan da transfer oldum daha 15 mayısta ilk ultrasona gireceğim kalp atımını duyarmıyız nasıl olur bir fikrim yok benim için sıkıntı yok bir süre gizlemeyi düşünüyorum

Çok şükür test sonuçları kalmadı bitirdik Elhamdüllilah birkaç kişinin transferi kaldı onları da bekleyip tablomuzu tamamlayıp 2025 hatırası olarak kalacağız inşallah Rabbim negatif olanların da diğer aylarda yüzünü güldürsün inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin

Bizde hayırlı güzel haberler alalım inşallah sağlıklı şekilde keselerimizi görmeyi Rabbim nasip eylesin sağlıcakla büyüyüp kucağımıza aldığımız günleri hayırlısıyla görelim inşallah Amin Ecmain inşallah

Anladım canım çekirdek aileye bari söyleriz bizde diye düşünüyoruz tutamayız içimizde

Benim 3.gün embriyosu idi transferden(15nisan) 20 gün sonra(5 mayıs) ultrason ile karından kese gözüktü sadece 30.gün olan 15 mayısta da dr kalp atışı için çağırdı. Bizde eşimle çekirdek aileye bayramda söylemeyi planlıyoruz çok istekli değilim aslında ama şehir dışında yasıyorum ilerde telden söylemek istemiyorum. Inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı haberlerini alırız evlatlarımızın

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bizde uzaktayız o yüzden istemiştim de muhtemelen olsa dahi kalp atışı yetişmez, olsun sağlık olsun napalım

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bizde uzaktayız o yüzden istemiştim de muhtemelen olsa dahi kalp atışı yetişmez, olsun sağlık olsun napalım
Kuzum naptın son süreçte kaç embriyon var kaçıncı günden? Taze transfer mi olacak hangi güne planladınız? Ben yarın sabah kontrole gideceğim rahim kalınlığı uygunsa çarşamba günü transfer inşallah

Herhangi bir belirti hissediyor musun ?

Canım cuma opu oldum ya cumartesi aradılar 4 tane olgun toplanmıştı. 3 tanesi döllenmiş. Kalitelerini sordum kaliteleri henüz belli olmaz daha tek hücreliler pazartesi aradığımda belli olur dedi. 3 embriyo tam sınır bir sayı 3. Gün ya da 5. Gün transfer etmek için dedi. Ne zaman transfer olacağını da pazartesi aradığımda söyleyeceğim dedi embriyolog. Pazartesi aradığımda bugün gel veya çarşamba gel diyeceğim dedi. Bugün hala aramadılar telefon elime yapıştı umarım hala hayatta ve sağlıklılardır

Umarım beraber takip etmek kısmet olur kuzum benim az kaldı senin de senin adına da çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…