Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

merhaba doğum kontrol kistinizde küçültme yaptı mı ? bende de benzer sorun var

İnsallah canim benim guzel artmis sevindim daha da kan vermicem ama inanilmaz kasilma var karnimda cok batiyor agri var seninde boyle mi ?

Evet artık verme haftaya zaten kontrolün var benim de başta baya kramplar giriyordu regl olacak gibiydi ama hepsi normal endişe etme bende bel ağrısı da var aşağı kısım her daim değil ama biraz fazla ayakta kalınca hissediyorum ağrısını

Oh süper canım benim aynı gün transfer oluyoruz o zaman. Benim 3. gün embriyosu olacak. Seninle diğer gruptan bu gruba birlikte transfer olmuştuk
Evet kuzuuumm anca beraber kanca berabeeerr test günümüz de aynı olur muhtemeleeen süper yaa belki yine birlikte mayısta hamile kalanlar topiğine falan geçeriiizz

Çok büyük geçmiş olsun Rabbim beterinden sakınsın inşallah Amin inşallah bugünlerini unutacak güzel günler göresin benim de tüpüm alındı benim de ameliyat 2 saat sürmüş ama ben senin gibi kötü kanama falan geçirmedim hatta doktorum sen çok iyi atlattın bu süreci bazı insanlar iç kanama geçiriyor dedi gerçekten bazen yaşadığımız sıkıntılar içinde bile şükrediyoruz Allahım kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı güzel gebelikler yaşatsın Rabbim Amin

Selamlar herkese güzel haberler aldığınız bi hafta diliyorum bugün kese gorme günümuzdü şükür gördük kesimizi göz kırptı bize darısı dileyen isteyen herkese sevgiler.

Aleyküm selam canım maşallah sübhanallah sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin darısı benim ve bekleyenlerin başına inşallah bizde sağlıcakla görebiliriz Amin

Evet canım tüp bebek kanda pozitifi gördüm çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin 20 mayıs a usg randevusu verdi doktor heyecan ve korku ile bekliyorum

Maşallah canım sevindim senin adına sağlıcakla devam etsin sağlıcakla görelim keselerimizi inşallah Amin

Maşallah maşallah ne güzel bir haber inşallah hepsi 5. Günde blast olur Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…