Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Doktorunla görüştün mü canım önemli olan iki gün sonra ki test sonucun eğer iki kat üzeri artarsa sıkıntı yoktur herkesin değeri ve gebeliği bir olmaz onun için canını sıkma Allah büyüktür Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

Doktoruma yazdım şimdi sorun yok dedi. Sabr edicem artık. İnşallah hepimiz için en iyisi olur. senin içinde öyle
Amin

Merhaba canım hoşgeldin Allah’ın izniyle duyarsın inşallah Rabbim nasip etsin sağlıklı şekilde inşallah Amin ah ah size dedim en güzel gebelik mide bulantısız geçen her şeyi yemek konforlu gebelik diğer türlü su içsen çıkartsan daha kötü Rabbim kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallah
Amin amin yarın yüzün gülsün inşallah beni de haberdar edersin inşallah
Benim de perşembe günü randevum bugün fitil yazdırdık tüp bebek doktoruma yarın için tek kalmıştı üç büyük kutu yazmışlar aldık

Doktoruma yazdım şimdi sorun yok dedi. Sabr edicem artık. İnşallah hepimiz için en iyisi olur. senin içinde öyle
Amin

Amin Ecmain inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alalım
Önemli olan sağlıcakla artması sonuçta gebelik gerçekleşmiş bundan sonraki testin çok önemli buraya yazarsın canım merak ettim

Amin Ecmain inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alalım
Önemli olan sağlıcakla artması sonuçta gebelik gerçekleşmiş bundan sonraki testin çok önemli buraya yazarsın canım merak ettim
Tabiki. İyiki varsınız vallahi. Bütün kaygılarıma su serptin mayalacım. Bende senin durumu takipdeyim çok güzel bir başlık olmuş eline sağlık

Tabiki. İyiki varsınız vallahi. Bütün kaygılarıma su serptin mayalacım. Bende senin durumu takipdeyim çok güzel bir başlık olmuş eline sağlık

Canımsın ya çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için sen gönlünü ferah tut Allah ol der ve olur keşke erken tanışsaydık sende bizimle beraber olurdun neyse geç olsun güç olmasın inşallah dilerim sağlıklı ilerler yeni bir başlıkta güzel günlerimizi konuşmak nasip olsun

Hayırlı güzel haberlerde buluşalım canım Mayala

Merhaba arkadaşlar ben de güzel haberlerle geldim 2. Kez kan sonucum 2104 geldi çok şükür betam 2 kattan fazla arttık kese ve kalp atışı için doktorum 26 mayısa randevu verdi ama dayanamadım keseye başka bir hastanede baktırdım ve gördüm çok şükür 4.71 mm kese olmuş miniğim darısı kalp atışına ve bekleyen herkeslere olsun inşallah

Çok geçmiş olsun. Rabbim sizi kızınıza bağışlamış. Dediğiniz gibi herzaman hayırlısını isteyelim. Peki bunda bi ihmal yok mu?

Dinlenince geciyo hamilelik + diye bi uygulama var cok minnos indir onu telefona gebelik takibi yapiyo

Yaaa cok mutlu olduummm

Selam kızlar kanda pozitifi gördüm şükür ama keseyi henüz görmedik randevum haftaya. Ama bende bugün inanılmaz bir mide bulantısı var bel ağrısı ve kasık ağrısıda. Normalmi sizce bu kadar erken mide bulantısı olması

Gelmiş geçmiş olsun çok şükür siz iyi ve hayattsınız en mühimi de bu çok şükür bir evladınız da varmış Allah sizi ona bağışlamış

Küçülme olduğunu bilmiyorum ama gebelikte küçülme oluyormuş. Bakalım zamanla gidecek mi
Benim de çikolata kistlerim var hem de her iki tarafta da 9 embriyomdan sadece 1’i benimle ve o da orta kalite. Doktor transfer yapalım olmazsa lucrinle baskılayıp tekrar deneriz dedi. Çarşamba transferim var çok gerginim. Bana umut oldunuz. Kistiniz tek taraflı mı? Çift taraflı olması çok kötüymüş

Sıkmayın canınızı benim tek taraflı 8cm kadar. Lucrin ile baskıladık bizde. Şu an hamileyim bir sorun yok Rabbim sonumuzu güzel eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…