- 4 Aralık 2024
- 6.979
- 7.461
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #19.521
Kızlar şimdi pozitifi gördükten sonra ben kendimde daha çok belirti aramaya başladım ama hiç belirtim yok test yapıyorum çok silik çıkıyor niye koyulasmiyor Bi sıkıntı mı var diyorum galiba kafayı yiyorum pozitif alan kardeşlerim sizler nasilsiniz
Ah soğolasın canım benim amin amin inşallaah bir transfer 2 dondurulmuş 5. gün ne de güzel oluuur
Oh süper canım benim aynı gün transfer oluyoruz o zaman. Benim 3. gün embriyosu olacak. Seninle diğer gruptan bu gruba birlikte transfer olmuştuk
Ayy evet evet ağzından bal damlıyor inşallah aşkım yaa oh ocak anneleri bekle bizi
Bu ay hamile kalırsak Ocakta mı doğuyorlarrr
Ay bende Şubat doğumluyum
Aslında bu kadar korkamamin sebebi acı tecrübe bir önceki transferim de de tutundu kese gördüm kalp atışı olmadı kürtaj oldum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktanBenim kan testine bir hafta kala kramplar daha fazlaydı şu an daha iyiyim sadece bel ağrım oluyor o da dinlenince iyi olur belirti arama en güzeli belirtisiz gebelik konforludaha büyüdükçe belirti fazlalaşacaktır
gerçekten öyleymiş kuzum ya uzzktan uzağa sevgimizle koruyruz onlarıı :))Harikaolur sen merak etme onlar gelecek inşallah onlar da bu anı bekliyormuş canım ya bak embriyoları sevmek bile sevdaya dahil
Aay ne güzel denk geliiir. 15-25 . Ama tatlım sen bu bu diyorsun da bence o "Bunlaarr"Hayırlısıyla bebişleri görelim sonra hesaplarız inşallahinşallah benim ki Aralık son haftası 2025 doğumlu olsun amin kızım 2015 Li Buda 2025 li olsun sayı şaşmasın
Aslında bu kadar korkamamin sebebi acı tecrübe bir önceki transferim de de tutundu kese gördüm kalp atışı olmadı kürtaj oldum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
gerçekten öyleymiş kuzum ya uzzktan uzağa sevgimizle koruyruz onlarıı :))
Aay ne güzel denk geliiir. 15-25 . Ama tatlım sen bu bu diyorsun da bence o "Bunlaarr"
İnşallah canımSeni çok iyi anlıyorum bende öyleyim kese günü gittiğimde dünyam başıma sanki yıkılmıştı şu an sor için rahat mı asla bu gecefazla uyku bile uyuyamadım görebilecekmiyim sağlıcakla diye gönlümüzü ferah tutalım inşallah bu sefer herşey sağlıklı güzel olsun Amin yarabbim inşallah
Ay hahahah hadi bakalım bugün enerjim pozitif rabbim yanımda olsun inşallah ben de yarın hayırlı haberler alıyım da transferim olsun çarşamba günü kuzum.Sen benim açtığım topiğe geleceksin yoksam biliyorsun ne diyeceğimi
Ay hahahah hadi bakalım bugün enerjim pozitif rabbim yanımda olsun inşallah ben de yarın hayırlı haberler alıyım da transferim olsun çarşamba günü kuzum.
Sence rahim kalınlaşmış mıdır cuma günü 5.7ydi
Kabak çekirdeği, nar suyu hep içip yiyorum. Ayrıca vitaminlerimi de düzenli alıyorum. Doktor çizgilenme başlamış demişti zaten pazar günü de progestan fitile başlattı. Eğer umutlu olmasa fitil vermezmişÇok şükür sevindim canım hep böyle ol pozitif enerjievrene gönderelim Allahım sağlıcakla tutunmasını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Amin
Evet kalınlaşmıştır sen rahat ol kabak çekirdeği falan yiyormusun günlük ihmal etme tüket onları inşallah Allahım yar ve yardımcın olsun yüzüne baksın inşallah Amin yarın güzel haberlerle buraya gel inşallah
Kabak çekirdeği, nar suyu hep içip yiyorum. Ayrıca vitaminlerimi de düzenli alıyorum. Doktor çizgilenme başlamış demişti zaten pazar günü de progestan fitile başlattı. Eğer umutlu olmasa fitil vermezmiş
Parol iç dedi doktorum ama ama çok acilseKızlar kızlarmüthiş bir baş ağrım var paracetomol içsem sıkıntı olur mu bu süreçte içen oldu mu
Hadi inşallah ben hep tek diye düşünüyorumtabi bilemiyorum yani beni ne bekliyor yeter ki sağlıcakla göreyim kız transfer ne ki en zoru kese zamanı heyecan dorukta oluyor Amin kuzum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?