Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım çok güzel anlatmışsın gözün aydın çok sevindim senin için ağrı sızı nasıldı hissettin mi hiçç video falan çektiriyorlar mı ekranın acaba ya

Canım çok güzel anlatmışsın gözün aydın çok sevindim senin için ağrı sızı nasıldı hissettin mi hiçç video falan çektiriyorlar mı ekranın acaba ya

Hiç ağrı vs olmuyor normal vajinal muayene gibi hiç hissetmiyorsun benim doktor ilk muayene yaptı sonra ultrasonsuz transfer yaptı ne izleme ne resim

Hiç ağrı vs olmuyor normal vajinal muayene gibi hiç hissetmiyorsun benim doktor ilk muayene yaptı sonra ultrasonsuz transfer yaptı ne izleme ne resim
Nasıl yani gerçekten mi benimki çok zor oldu birde idrara sıkışık olacaksın dediler üstten bastıra bastıra yapıldı ve çok zorlandım ben

Hayirli olsun güzel haberlerle sonuclansin insAllah okurken duygulandım ne güzel maşallah demekki doktorunuz hemşirelerahh ah berbattı benim her şeyim nerde tedavi oldunuz acaba

Nasıl yani gerçekten mi benimki çok zor oldu birde idrara sıkışık olacaksın dediler üstten bastıra bastıra yapıldı ve çok zorlandım ben

Ben çok sıkışık değildim tamam yine idrar torbam doluydu ama afedersin altıma kaçıracak sıkışıklıkta değildim onun için çok rahat kolay oldu öyle bastırma falan olmadı hatta yarım saat hiç stres olmadan uzandım hemşire gelip kaldırdı yoksa daha uzanırdım senin zor geçmiş inşallah bu sefer hiç hissetmezsin hayırlısıyla o aşamaları görmek nasip olsun Amin

Malesef ben fiyat aldim 7 bin istedi 21 gün gecerliymisdedim allah razi olsun yaa cok dusuncelisiniz

Ben yasamadim ama arkada ikizlere hamileydi o yasamis ilac kullanmis mutlaka ilac kullanilmali gebelikte tehlikeliymis bende bugjn test verdim daha
Merhaba arkadaşlar 9+6 dayım idrar yolu enfeksiyonu var lökosit 29 çıktı idrar kültürü istedi ona göre ilaç verecek doktor böyle bir durum yaşayanınz oldu

Ayy şaka gibi yaa hakkimi helal etmiyorum bursa acibademe gerçekten rezaletti her şey ve zaten öyle yatmak falan nerde hemen götürdüler odaya yatağa gecmemi istediler zorlanarak yatağa geçtim falan çok fena sıkışık olduğum için tuvalete kalktım..neyse geçti bitti Rabbim bundan sonramı güzel etsin amin canim Allah razı olsun sen nerde tedavi gördün canım ya ne güzel hikayeler duyuyorum nasıl imrendim

mayala
Ah 15 mayıs ben o arada bi kontrol oldum ama olasılık sayısı o kadar artıyor ki ( kese büyüdü mü bebek var mı kalp atıyor mu haftası ile uyumlu mu ) hele ilk olunca senin dediğine geldim kalp beklemek en zoruymuş basta ne güzeldi ya tek çizgi ya çift çizgi

Tamamen aynı duyguları paylasiyorum

Çok heyecanlıyım tarif edemem her kontrolde çok aşırı heyecanlanıyorum ama bu defa kalp sesi olunca birçok olumsz şeyler okudum bilinçaltı sanırım çok korkuyorum
Evet malesef o hataya bende düştüm boş gebelik riski kalp durması kurtaj o kadar çok yazan olmuş ki bir ara kimse devam edemiyor gebeliğe sandım inşallah hayırlı haberler ile bize yazarsınız yarın ben inanıyorum sizin minikleriniz çok güçlü olacak güm güm duyacaksınız o sesi

Ahhhh İnşallah bu arada benim tek kese çıktı doktorum beyan çok yüksek ikiz ihtimalin var gibi geliyor dedi ama tek kese çıktı

Canım ya Keşke bunları yaşamasaydın sana da hepsi tecrübe oldu dilerim bu sefer işinin Ehl-i güzel merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsin sonunda sağlıcakla mucizene kavuşursun inşallah Amin

Ahhhh İnşallah bu arada benim tek kese çıktı doktorum beyan çok yüksek ikiz ihtimalin var gibi geliyor dedi ama tek kese çıktı

Sağlıklı olsun da inşallah önemli değil peki gittin mi doktora tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…