- 4 Aralık 2024
- 6.979
- 7.467
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #19.601
mayala katar
Ah 15 mayısben o arada bi kontrol oldum ama olasılık sayısı o kadar artıyor ki ( kese büyüdü mü bebek var mı kalp atıyor mu haftası ile uyumlu mu ) hele ilk olunca senin dediğine geldim kalp beklemek en zoruymuş basta ne güzeldi ya tek çizgi ya çift çizgi
Benim 15 mayıs randevu daha çoook var tek kese gözüktü demişsin ama ben bir kaç yerde çok sonrasına 2nci kese gözüktüğünü de okudumRetikuler senin ne zaman randevun,ben heyecandan uyuyamıyorum bnm yarın
Yarın 16.30 da
Çok büyük supriz olur sanırım ikinci kese sağlıklı olsun hayırlısıyla başka bı dileğim yok bı tanecik sağlıklı bize neşe getirecek vatana millete hayırlı evlat olacak bı bebeBenim 15 mayıs randevu daha çoook var tek kese gözüktü demişsin ama ben bir kaç yerde çok sonrasına 2nci kese gözüktüğünü de okudumbende de şimdiden heyecan var son geceyi hiç düşünemiyorum
Çok şükür saatler kalmış Rabbim seni sevindirsin inşallah Aminama birşey diyim mi ikizler bazen iki aylık olunca da ortaya çıkıyor her an süpriz olabilir yeter ki sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil gerçekten
Benim 15 mayıs randevu daha çoook var tek kese gözüktü demişsin ama ben bir kaç yerde çok sonrasına 2nci kese gözüktüğünü de okudumbende de şimdiden heyecan var son geceyi hiç düşünemiyorum
Mayala senin de mi yarinnnAynı gün gidiyoruz desene hadi inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun benim ilk ultrasonum çok sabır ettim inşallahsabrın sonu selamettir Amin
O kadar haklısın ki birinin olumsuz halini görünce direk tüm mesajlara kadar okuduğum bile oluyorCanımsın heyecanını biliyorum lakin böyle kafan daha çok karışacak en güzeli herşeyden habersiz yaşamak gerçektengönlünü ferah tut Rabbim bizlere bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görmek nasip olsun Amin
Çok büyük supriz olur sanırım ikinci kese sağlıklı olsun hayırlısıyla başka bı dileğim yok bı tanecik sağlıklı bize neşe getirecek vatana millete hayırlı evlat olacak bı bebe
O kadar haklısın ki birinin olumsuz halini görünce direk tüm mesajlara kadar okuduğum bile oluyoren iyisi yelek işini hızlandırmak o zaman buraya vakit kalmıyor inşallah bu hafta epey haberler var alınacak hepsini en güzel şekilde hayırla alırız
Ay evet senin yerine ben çatladım ama merak etmeAynı gün gidiyoruz desene hadi inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun benim ilk ultrasonum çok sabır ettim inşallahsabrın sonu selamettir Amin
Ahhh seninde çok az ama ben kesede bu kadSr heyecanlanmamstm kalp sesinde garip bı heyecan sardıYok ya nerde perşembe günü
O kadar haklısın ki birinin olumsuz halini görünce direk tüm mesajlara kadar okuduğum bile oluyoren iyisi yelek işini hızlandırmak o zaman buraya vakit kalmıyor inşallah bu hafta epey haberler var alınacak hepsini en güzel şekilde hayırla alırız
Ahhh seninde çok az ama ben kesede bu kadSr heyecanlanmamstm kalp sesinde garip bı heyecan sardı
Ay evet senin yerine ben çatladım ama merak etmehoş seninki daha iyi biz kese gördük endişe daha fazla senin hem kalp hem kese bir olacak inşallah
Heheheh bende 4 varİndirmişim kuzum eski gebelikten belli duruyor üç çeşit indirmişim
Heheheh bende 4 var
Aynen yaaBen de çok indirmişim derken benden çok indirenler de varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?