Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canımsın heyecanını biliyorum lakin böyle kafan daha çok karışacak en güzeli herşeyden habersiz yaşamak gerçekten gönlünü ferah tut Rabbim bizlere bağışlasın inşallah dilerim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri görmek nasip olsun Amin

Çok büyük supriz olur sanırım ikinci kese sağlıklı olsun hayırlısıyla başka bı dileğim yok bı tanecik sağlıklı bize neşe getirecek vatana millete hayırlı evlat olacak bı bebe

Aynı gün gidiyoruz desene hadi inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun benim ilk ultrasonum çok sabır ettim inşallah sabrın sonu selamettir Amin

O kadar haklısın ki birinin olumsuz halini görünce direk tüm mesajlara kadar okuduğum bile oluyor en iyisi yelek işini hızlandırmak o zaman buraya vakit kalmıyor inşallah bu hafta epey haberler var alınacak hepsini en güzel şekilde hayırla alırız

Aynı gün gidiyoruz desene hadi inşallah hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun benim ilk ultrasonum çok sabır ettim inşallah sabrın sonu selamettir Amin
Ay evet senin yerine ben çatladım ama merak etme hoş seninki daha iyi biz kese gördük endişe daha fazla senin hem kalp hem kese bir olacak inşallah

Yaa yerim seni sen örgü yapmaya devamke inanırmısın ben kızım da hiçbirşey bilmeden yaşıyordum hiç kötü şeyler aklımdan geçmezdi bunlar da yaştan dolayı mı zaman geçtikçe insan zorluklar yaşıyor ondan mı ben de hep kafam da soru işaretleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…