Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aslında bu kadar korkamamin sebebi acı tecrübe bir önceki transferim de de tutundu kese gördüm kalp atışı olmadı kürtaj oldum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak inşallah bu sefer o mucizevi sesi hepimiz duyacağız buna inanıyorum , inanmak istiyorum

Ne yaptın canım bitmiştir şimdi transferin hayırlı olsun şimdiden sonunda pozitifleri görmek nasip olsun Amin
Çok kolay geçti.Hiç kendini kasmadım.su içeyim mi, ay sıkışıklık yeter mi yetmez mi diye.Zaten geç saatte 3 gibi uyudum 6 gibi uyandım.başladım bi ton ilaçlardan sırasıyla içmeye.9.30 da klinikteydim.O zamana kadar ilaçlar için içtiğim sular bile beni sıkıştırmıştı.Esktra çaba sarf etmedim.9.50 de odaya aldılar yatırdılar hazırladılar.Zaten orada bakılıyor idrara sıkışıklık ultrasonla.Gayet güzel dediler.Transfer aşamasında da bana da çevirin ekranı bende göreyim dedim gösterdiler.Bismillah diyerek başladı doktorum ve hemşirem.İçeriye yollarken hep bir ağızdan maşallah dedilerÇok güzel bir andı.Eşime keşke sende görebilseydin dedim ama zaten o çok heyecan yapmıştı kateterden saldıktan sonra hemşire ayrıca gösterdi bak burda diye.Beni hiç kaldırmadılar.Operasyon odasında yatırdılar bir saat.Bacaklarımı uzatarak değilde karnıma doğru şekilde sırt üstü.Kalktığımda kalçam uyuşmuş bacaklarım ağrımıştıBu arada sağolsunlar bana sonda taktılar işlemden sonra.Beni öyle bırakıp gittiler.Tuvalete kalksam mı kalkmasam mı altıma kaçırdım mı kaçırmadım mı derdim hiç olmadı.Daha sonra neden maşallah nidaları yükseldi diye hemşireme sordum tam güzel yere oturdu dedi

Benim rahimi Salı ve Cuma kontrollerinde doktorum çok beğenmemişti.Kalınlık iyi ama 3 çizgili(trilaminar) yok demişti.Histereskopi önermişti.Ama şart değil de demişti.Bu şekilde sen gibi olan hastalarımda gebe kaldı demişti.verdiği %6-7 oranda bir katkı sağlar tutunmaya demişti.Biz tabi ki istemedik histereskopi.
Hemşireye sorduk nasıldı rahim diye.Çok iyiydi dedi.Oluşmuş mu 3 çizgi dedik evet güzel oluşmuş sorun yok dedi yani çok güzel bir süreçti.
Sonu da güzel olur inşallah

Maşallah sübhanallah çok sevindim darısı tutunmasına olsun inşallah sağlıklı güzel bir şekilde pozitifleri görürsün Allah’ın izniyle Amin

Yaa çok şükür sevindim senin adına sağlıcakla gelsin minik mucize maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Sağlıcakla keseyi ve kalp atımını da görmek nasip olsun inşallah Amin
Benim transferin ilk zamanında belli mide bulantısı var dedim hatta bu kadar erken olur mu daha test bile yapmamıştım ben çarşamba günü transfer oldum cumartesi günü belirtiler hafiften başladı birde o gün alnıma doğum lekesi gibi lekeler belirdi çok şaşırdım tabi ama o lekeler yazın hamile kaldığım da oluşmuştu sonra gebelik sonlanınca yüzüm tekrardan eski haline dönmüştü ben oradan içime bir umut doğmuştu çok şükür pozitifi gördüm Elhamdulillah perşembe günü Allah’ın izniyle keseyi de görürsem daha rahat olacak kafam inşallah

İnşallah hiç bir aksilik olmadan önce keseyi sonra kalp atışlarını duyarsın sende hayırlısıyla ya ben evham yapıyorum dış gebelikmi diye belirtilerine falan baktım diyorum bende hepsi var. Nasıl geçecek şu 1 hafta bilmiyorum. Ben önceki tedavide hamileliğimde böyle olmamıştım. Tek taraflı kasık ağrısı keskin bi ağrı girmesi, ishal, mide bulantısı, bel ağrısı hepsini yaşayınca korkuyorum biraz. Umarım sadece benim evhamımdır. Yarın toparlanırsam tekrar kan vermeye gıtcem bakalım inşallah beta düzgün ilerliyordur

Merhabalar ,
Sağlıkla büyüsün miniğiniz

Amin canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Gönlünü ferah tut inşallah sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiştir kötüyü çağırma inşallah iyi olur Allah’ın izniyle Amin sağlıcakla ilerlesin sağlıcakla hep beraber kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…