Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Emojiye bayıldım benm biraz sağlık ve biyoloji merakım fazla olduğu için birde 3 sezeryan doğumda refakatçi olunca sanırım bilgiler otomatik yükleniyor bekarken birde ne acı o öyle aboww aklımdan gitmiyor alt komşumun geçen hafta doğumu oldu bebe çalar saat gibi 12 de gece başlıyor ağlamaya kendmi teselli ediyorum daha 8 ay rahatsın diye

Canım ya Keşke bunları yaşamasaydın sana da hepsi tecrübe oldu dilerim bu sefer işinin Ehl-i güzel merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsin sonunda sağlıcakla mucizene kavuşursun inşallah Amin
Allah razı olsun canim benim aminn amin insAllahRabbim bu yolda emek veren hepimizin yardımcısı olsun bizi bizden başkası anlamaz

Kızlar günaydıın. 10 gündür soğuk algınlğıyla mücadele etmeye çalışıyorum ilaç kullanamıyoruz malum. Burun akıntısı boğaz yanması hırıltı ve öksürük. Siz bu süreçte böyle birşey yaşadınız mı nasıl atlattınız

Kuzum ben opu dönemi yaşamıştım. Parol ve vitaminle geçirmiştim. Zencefil çayı içebilirsin yanlış bilmiyorsam

Yaaa canımmmm değer 2000 ken mi göründü keseeee benimde sok verdiğimde 2090 dı o gün bugündür kese randevusunu bekliyorum çatlıcam

Keseyi görmeye bu hafta sonu gidicem 2 haftadır bekliyorum ama pek dikkat etmedim kendime hiç belirtim de yok o yüzden içim rahat etsin diye dün tekrar kan verdim bakalım kaç çıkıcak sabırsızlıkla bekliyorum

Günaydın
Çok geçmiş olsun
bende oldum çok şükür ki ilaçsız atlattım. Sadece bir gece çok kötüydüm parol içtim bir defa transfer sonrası ağrınız olursa içebilirsiniz demişlerdi o yüzden içim rahat bir şekilde içtim vallahi normal hayatımda da çok ilaç kullanan biri olmadığım için çok zorlanmadım ama öksürük hapşırık insanı tedirgin ediyor

Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorum

Ay doktora geldim aşırı gerginim nerdeyse ağlıcam kızlar neden böyle oldu ya çok tetiklendim nedense

Ay doktora geldim aşırı gerginim nerdeyse ağlıcam kızlar neden böyle oldu ya çok tetiklendim nedense
Kuzum sakin oll tünelden önceki son çıkışş keyfini çıkartmaya bak her şey çok güzel olacak rahmin tamamen hazır bir şekilde karşına çıkacak. Ne zaman gireceksin doktoraa?

Kuzum sakin oll tünelden önceki son çıkışş keyfini çıkartmaya bak her şey çok güzel olacak rahmin tamamen hazır bir şekilde karşına çıkacak. Ne zaman gireceksin doktoraa?
Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo

Merhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…