- 13 Ağustos 2024
- 2.704
- 8.008
- 73
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #19.641
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm doğru zamanı beklemek en iyisi.Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Öksürük varsa havluyu ısıtıp göğsüne ve sırtına koyabilirsin sıcak tut geçer inşallah geçmiş olsunSağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorum
Orası öyle kuzum tabi ki ama nisanda opu oldum o zaman da progesteron yüksekti. İkinciye erteleniyo çok üzülüyorum artık ama hayırlısı işte bakalımHakkında hayırlısı olsun inşallah canm doğru zamanı beklemek en iyisi.
Bana da endometrium düzensizliği var belki yumurta toplamadan sonra histereskopi yaparz rahim içine bakarz denildi herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Ah canım ya üzüldüm bendee. İnşallah bir sonraki aya herşey yolunda gider. Endometriumun kalınlaşmamasıyla ilgili birşey dedi mi hiç nedeniyle ilgili?Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Bizden 5 mayısta spermiyogram istemişlerdi. 9 unda opu oldum 7 sinde kontrole gittiğimde böyle kalsın 5 günü geçsin istemiyoruz şuan opuya kadar ki süreç iyi demiştiMerhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?
Vardr bi hayr öyle düşün canm hayırlısıyla olur inşallahOrası öyle kuzum tabi ki ama nisanda opu oldum o zaman da progesteron yüksekti. İkinciye erteleniyo çok üzülüyorum artık ama hayırlısı işte bakalım
Ah canım ya üzüldüm bendee. İnşallah bir sonraki aya herşey yolunda gider. Endometriumun kalınlaşmamasıyla ilgili birşey dedi mi hiç nedeniyle ilgili?
Estrofem kullanmıştım ama dozunu artırabiliriz ya da ilaç değiştirebiliriz dedi. Neyse bayramda tatile giderim bende bayram dönüşü de transfer olur inşallahVardr bi hayr öyle düşün canm hayırlısıyla olur inşallah
Rahim kalınlaştırma için ilaç kullanmadın mi
İlaç kullanıyorum canım antibiyotik bitince bi daha vereceğim inşallah geçmiştirBen yasamadim ama arkada ikizlere hamileydi o yasamis ilac kullanmis mutlaka ilac kullanilmali gebelikte tehlikeliymis bende bugjn test verdim daha
Benimkiler telefon yasak dediler.Belki istesem çekerlerdi de ama emin değilim. Ağrı sızı olarakta bişey yaşamadım.sonda taktılar onu takarken ve çıkarırken sadece sızladı o kadar.Canım çok güzel anlatmışsın gözün aydın çok sevindim senin için ağrı sızı nasıldı hissettin mi hiçç video falan çektiriyorlar mı ekranın acaba ya
İskenderunda tedavi oluyorum. En yakın merkezi seçtik bilerek.Adana-Kayseri falan oralarda da merkezler duyduk işittik ama sürecin zorluğunu bildiğimiz için git-gel bizi yıpratsın istemedik.Hayirli olsun güzel haberlerle sonuclansin insAllah okurken duygulandım ne güzel maşallah demekki doktorunuz hemşirelerahh ah berbattı benim her şeyim nerde tedavi oldunuz acaba
Evet malesef 8 cmSizde çikolata kisti mi var? Ben de kist ile pozitif gördüm
Aynen yaa15 mayis mi senin kese gorme gunu ?
Emojiye bayıldımbenm biraz sağlık ve biyoloji merakım fazla olduğu için birde 3 sezeryan doğumda refakatçi olunca sanırım bilgiler otomatik yükleniyor bekarken birde ne acı o öyle aboww aklımdan gitmiyor alt komşumun geçen hafta doğumu oldu bebe çalar saat gibi 12 de gece başlıyor ağlamaya kendmi teselli ediyorum daha 8 ay rahatsın diye
canım canımm dün tedavime başladık elhamdülillahdualarınızı beklerim
Bitki çayları için de korkutuyorlar ya ondan bilemedim ne yapıcam
Ben dün keseyi gördümkarından baktı, tekrar Salı günü kalp atışı için gideceğim inşallah Rabbim hepimize saglıklı hamilelikler yaşatsın
Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Merhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?
Benim daha önceki tedavilerimde 3 gün demişlerdi, ama şimdi devlette yaptırıyorum 1 günlük dedi bir sorun olur diye tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?