Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm doğru zamanı beklemek en iyisi.
Bana da endometrium düzensizliği var belki yumurta toplamadan sonra histereskopi yaparz rahim içine bakarz denildi herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorum
Öksürük varsa havluyu ısıtıp göğsüne ve sırtına koyabilirsin sıcak tut geçer inşallah geçmiş olsun

Orası öyle kuzum tabi ki ama nisanda opu oldum o zaman da progesteron yüksekti. İkinciye erteleniyo çok üzülüyorum artık ama hayırlısı işte bakalım

Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo
Ah canım ya üzüldüm bendee. İnşallah bir sonraki aya herşey yolunda gider. Endometriumun kalınlaşmamasıyla ilgili birşey dedi mi hiç nedeniyle ilgili?
Merhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?
Bizden 5 mayısta spermiyogram istemişlerdi. 9 unda opu oldum 7 sinde kontrole gittiğimde böyle kalsın 5 günü geçsin istemiyoruz şuan opuya kadar ki süreç iyi demişti

Orası öyle kuzum tabi ki ama nisanda opu oldum o zaman da progesteron yüksekti. İkinciye erteleniyo çok üzülüyorum artık ama hayırlısı işte bakalım
Vardr bi hayr öyle düşün canm hayırlısıyla olur inşallah
Rahim kalınlaştırma için ilaç kullanmadın mi

Ah canım ya üzüldüm bendee. İnşallah bir sonraki aya herşey yolunda gider. Endometriumun kalınlaşmamasıyla ilgili birşey dedi mi hiç nedeniyle ilgili?
Vardr bi hayr öyle düşün canm hayırlısıyla olur inşallah
Rahim kalınlaştırma için ilaç kullanmadın mi
Estrofem kullanmıştım ama dozunu artırabiliriz ya da ilaç değiştirebiliriz dedi. Neyse bayramda tatile giderim bende bayram dönüşü de transfer olur inşallah

Canım çok güzel anlatmışsın gözün aydın çok sevindim senin için ağrı sızı nasıldı hissettin mi hiçç video falan çektiriyorlar mı ekranın acaba ya
Benimkiler telefon yasak dediler.Belki istesem çekerlerdi de ama emin değilim. Ağrı sızı olarakta bişey yaşamadım.sonda taktılar onu takarken ve çıkarırken sadece sızladı o kadar.
Bi başka arkadaşım çok ağrım oldu falan demişti bundan 4 yıl önce yaptırdı kızı maşallah şimdi 3 yaşını geçti. Ama benim sürecim hiç öyle olmadı.belki de ağrı eşiği,stres,kaygı gibi şeylerde etkiliyordur canım.Mesela ben asla kötü şeyler düşünmedim.heyecanlandık eşimle.Nasıl bi his diye merakta vardı streste yapmadım tabi o da var.

Hayirli olsun güzel haberlerle sonuclansin insAllah okurken duygulandım ne güzel maşallah demekki doktorunuz hemşirelerahh ah berbattı benim her şeyim nerde tedavi oldunuz acaba
İskenderunda tedavi oluyorum. En yakın merkezi seçtik bilerek.Adana-Kayseri falan oralarda da merkezler duyduk işittik ama sürecin zorluğunu bildiğimiz için git-gel bizi yıpratsın istemedik.

Sizin berbat neden geçti bilmiyorum ama bu iş için emek-para-zaman-mentalite harcadığınızı unutmayın.Doktorunuz hemşirenize gereken cevabı gerektiği gibi verin yeri gelince.İşin ehli olabilirler ama bizde makina değiliz insanız.Duygularımızda okşanmak istiyor

Onların zor geçti diye senin öyle geçecek değil herkesin doğumu kendine özel emin ol o anlık gelişiyor hamilelik sürecinde aklına doğum nasıl yaparım gelmiyor o an artık doğumun nasıl gelişirse önce Allah’a sonra doktorlar ve ebelere emanetiz yeter ki sağlıcakla o günleri görmek nasip olsun Amin sen bunları düşünme bu günlerin tadını çıkart

Ben dün keseyi gördüm karından baktı, tekrar Salı günü kalp atışı için gideceğim inşallah Rabbim hepimize saglıklı hamilelikler yaşatsın

Maşallah canım senin adına sevindim çok şükür hamdolsun hayırlısıyla kalp atımını da duymak nasip olsun Amin

Demek ki şu an vakti değilmiş canım benim moralini bozma burada kaç kişinin ertelendi sonunda pozitifleri gördüler önemli olan sonu güzel olsun geciktiyse vardır bir hikmeti Geç olsun güç olmasın inşallah Allah’ın izniyle transfer zamanı ve sonrası pozitif haberler alırsın inşallah şimdi doktor önlem alacaktır başka ilaçlarla Rahimi desteklemek için sen gönlünü ferah tut her şey gönlüne göre olsun Amin inşallah Allah’ın izniyle güzel pozitif haberlerini alalım inşallah bu süreçte sen de biraz dinlen kafanı toparla kendini bu sürece hazırla belki şu an olsa negatif olacaktı bilemeyiz mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah

Bende dünden belli müthiş bir baş ağrısı çektim ne yaptım geçmedi bende birde migren var tuttumu bırakmıyor sabah uyandım çok kötüydüm sanki bayılacaktım mide bulantısı baş ağrısı hepsi bir arada olunca çok fena oldum mecburen bir ağrı kesici içtim sonra tekrar uyudum çok şükür biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…