Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim bende buraya bakınca nedense hüzünleniyorum 🥹
Allahım bu sefer yüzünü güldürsün dilerim inşallah ikisi sıkı sıkı tutunmuştur Amin 🤲❤️
Memişlere 🫣 takılma benim hâlâ yumuşak hiç meme hassasiyeti yaşamadım İnşallah hayırlı güzel haberlerini alırız Amin Amin 🤲🥲💕
Oy oy o teyzoşların ellerinden öpsünler 🫶🏼 Şu an 10 haftalığız çarşamba günü 11 haftalık olacaklar nasip olursa şu an daha söylemezler cuma günü randevum var burada 4 aylık olmadan tahmin bile yapmazlar 😄 8 Temmuzda perinotoloji uzmanında randevum var eğer her şey yolunda olursa orada 17 haftalık olacağız öğrenme ihtimalimiz yüksek öğrenirsem buraya da yazacağım inşallah 🤲🥰
Amin canım benim Allah razı olsun🙏🙏
Oy tombişlerim kocaman olmuşlar♥️ biz de seni takipteyiz hep güzel haberlerini bekliyoruz hep 🙏 dualarım hepimiz için Allah hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin😘😘😘

Kizlar sizlere birşey sormak istiyorum. Şimdi intralipit serum ve embriyo glue yaptirmama ve 5. Gün 4aa kalite transferim tutmadi. Bende enzim Yüksekliği oluyor diye bunun bir otoimmun hastalik olduğu söylenmişti. Yani vucuttaki katil hucrelerin iyi hucrelere saldirmasiymis. Bunun için bağışıklık testleri yaptirmak istiyorum. Bunlar neler ve nerelerde yaptiriliyor bilen var mi? Aklimda soru işareti kalsin istemiyorum. 🤔🤔
Merhabalar,katil hucreler bende var,4 dusuk yasadigim,ve en son histeroskopi ile rahimin numunesi alindi ve 14gun sonra pozitif cikti .Bana bir ay gebe kalmadan doktorum yazdi ilaclari.Bu kesinikle zor bir sey degil ve bunun cozumu var uzulmeyin.

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız
Benim gebelik sıkıntılı gectiği için uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın ama hep aklımdasınız acaba sizde son durumlar nedir

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız
Benim gebelik sıkıntılı gectiği için uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın ama hep aklımdasınız acaba sizde son durumlar nedir

Aleyküm selam canım hoşgeldin durumun nasıl bebeğin iyi misiniz inşallah 🥰

Aleyküm selam canım hoşgeldin durumun nasıl bebeğin iyi misiniz inşallah 🥰
Benim ara ara kanamalarım oluyor bel ve karın ağrım hâlâ devam ediyor bide üstüne bulantı eklendi hep açım ama yemek kokusu geldigi gibi afedersin öğürmeye başlıyorum ve gün geçtikçe daha da beter oluyor yani vel hasıl kelam daha gelmeden bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor😒

Benim ara ara kanamalarım oluyor bel ve karın ağrım hâlâ devam ediyor bide üstüne bulantı eklendi hep açım ama yemek kokusu geldigi gibi afedersin öğürmeye başlıyorum ve gün geçtikçe daha da beter oluyor yani vel hasıl kelam daha gelmeden bana dünyanın kaç bucak olduğunu gösteriyor😒

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla atlatırsın Rabbim şifa versin yar ve yardımcın olsun inşallah kaç haftalık oldun şimdi belki büyüdükçe bulantıların azalır kanama niye oluyor Muş doktorun demedi mi dikkat et kendine arada yaz durumundan haberdar edersin 🥹🥰🤲

Kızlar bu zamana kadar hep pozitiftim ama şu an aşırı anksiyetem tuttu korkudan nefesim kesiliyor resmen ya olmazsa diye

Elleri dert görmesin inşallah bebişi yola koymuş geliyorrrrr 🥰

Amin çok iyi bir doktor ama asıl doktorum erkek olan dı yumurtamı kadın topladı transferimi ve ilk ultrasonumu erkek doktorum yaptı ikisi de çok iyi insanlardı yolları her daim açık olsun inşallah Amin 8 temmuzda o hastaneye bebek için gideceğim çiçek çikolata alıp ziyaret edeceğim inşallah 🤲🥰

Kızlar bu zamana kadar hep pozitiftim ama şu an aşırı anksiyetem tuttu korkudan nefesim kesiliyor resmen ya olmazsa diye

O sana öyle geliyor kuzum biz hepimiz öyleydik ve o korku hiç geçmiyor ki acaba bebekler iyi mi herşey yolunda mı doktora gidince rahatlıyorum sen pozitif ol sakın moralini bozma canım inşallah Rabbim seni müjdelesin Amin 🤲❤️

Back
X