• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar benim geçen hafta salı transferin olacaktı iptal edildi ama doktor estrofem ve duphastona doz düşürerek 1 hafta daha devam et sonra bırakınca adet goreceksin dedi daha ilaçları bırakmadım ama bugün lekelenmem başladı tatil diyede Doktora ulaşamadım bu ilaçlari kullanırken lekelenmek normal mi
Bu durumdan sonra ne yaptınız ? Transferiniz neden iptal edilmişti

Transfer sonrası yasak, hatta pozitif görülürse ilk 3 ay riskli olduğu için komple yasak dedi doktor..
Merhaba bende tek embriyo transferi olmustum ama ikiz gebelik oluşmuş . Nasıl olur aklım almıyor çok şaşkınım bir kızım vardı zaten hiç böyle bisey beklemiyorduk nasıl atlatacağız bu durumu onu da bilmiyorum hayırlısı hakkimizda
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Beta kaçla öğrendiniz acaba. Ben transferin 16. günü deyim beta yüksek çıktı da acaba mı diyorum

Ben sanki seni hatırlıyorum gibi daha önce negatifin olmuşmuydu ismin çok tanıdık geldi ☺️
Mayala canım nasılsın daha doğrusu nasilsiniz bebisler ve sen🥰bize dua etmeyi ihmal etmiyorsun dimi hamile güzel yürekli insanların duasi kabul olur insAllah🥺🤲ya ekran almıştım ama bulamam şimdi sen ya musavvir mi cekmistin kac taneydi o zamanlar başlamıştım olumsuz tedaviler psikolojilerin düzelmesi derken kaldı gitti toparlandim şükür zikirlerime yaptıklarıma devam edeceğim insAllah bu arada histereskopi oldum ben bekleme surecindeyim yumurta topladıktan sonra yapıyor genelde merkezler ama benim farklı gelişti iki adet sonra nasipse baslayacagiz

İnsAllah canım benim inan ki heves filan kalmadı çok koptum yani olaydan meseleden keşke hiç rahim dinlendirme yapmasaydi
İlk transferde ben dinlendirme yapmasak olur mu demiştim. Çünkü bu süreç bana yeterince zor geliyor bir an önce olsun bitsin istemiştim. Kimyasal oldu. Sonra keşke doktoru dinleseydim dedim ama bı taraftan da kısmet tabi

Aynn ben de hatırladım gibi. Nisan'da transfer olmuştum o kimyasal oldu

Doğrudur canım bizde o zamanlar transfer olmuştuk sanki yine konuşmuştuk oradan anımsadım çok şükür canım Rabbim bu sefer sağlıcakla ilerlemesini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲🏻♥️

Mayala canım nasılsın daha doğrusu nasilsiniz bebisler ve sen🥰bize dua etmeyi ihmal etmiyorsun dimi hamile güzel yürekli insanların duasi kabul olur insAllah🥺🤲ya ekran almıştım ama bulamam şimdi sen ya musavvir mi cekmistin kac taneydi o zamanlar başlamıştım olumsuz tedaviler psikolojilerin düzelmesi derken kaldı gitti toparlandim şükür zikirlerime yaptıklarıma devam edeceğim insAllah bu arada histereskopi oldum ben bekleme surecindeyim yumurta topladıktan sonra yapıyor genelde merkezler ama benim farklı gelişti iki adet sonra nasipse baslayacagiz

İyiyiz canım benim seni görmek çok güzel her şey yolunda Elhamdulillah sabah detaylı ultrasona gireceğim inşallah . Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına Rabbim kucağınızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲🏻🥲

Dualarım hepinizle canım inşallah en kısa zamanda sizde bu güzel duyguları yaşarsınız bize de hamileyim müjdesini verirsiniz En içten dileklerimle diliyorum Rabbim evinizi neşelendirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel İkizlerin olsun olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🏻🥹

Ah canım yaşadıkların kolay değil gerçekten o kadar zor 😞 süreçler atlattın Rabbim bundan sonra yolunu açık etsin inşallah Amin 🤲🏻

Canım benim öncelikle niyetini dile 70 bin Ya Musavvir çekeceksin imkanın varsa okuyacaksa kimse olursa 41 yasini şerif dağıt bebek niyetine bol bol Meryem Suresi dinle Rabbim niyetini dileğini kabul eylesin inşallah Amin 🤲🏻

Çok geçmiş olsun 💐 canım inşallah çabucak toparlarsın bir an önce hayırlı vakitte tedavine başlarsın öyle güzel geçsin ki sürecin sen bile farkına varmıyasın Rabbim sağlıklı kaliteli yumurtalar sağlıklı kaliteli Altın embriyoların oluşmasına yardımcı olsun güzel müjdeli haberlerini bekliyorum inşallah Amin 🤲🏻😘💗

İyiyiz canım benim seni görmek çok güzel her şey yolunda Elhamdulillah sabah detaylı ultrasona gireceğim inşallah . Darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına Rabbim kucağınızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amin 🤲🏻🥲

Dualarım hepinizle canım inşallah en kısa zamanda sizde bu güzel duyguları yaşarsınız bize de hamileyim müjdesini verirsiniz En içten dileklerimle diliyorum Rabbim evinizi neşelendirsin inşallah sağlıklı hayırlı güzel İkizlerin olsun olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🏻🥹

Ah canım yaşadıkların kolay değil gerçekten o kadar zor 😞 süreçler atlattın Rabbim bundan sonra yolunu açık etsin inşallah Amin 🤲🏻

Canım benim öncelikle niyetini dile 70 bin Ya Musavvir çekeceksin imkanın varsa okuyacaksa kimse olursa 41 yasini şerif dağıt bebek niyetine bol bol Meryem Suresi dinle Rabbim niyetini dileğini kabul eylesin inşallah Amin 🤲🏻

Çok geçmiş olsun 💐 canım inşallah çabucak toparlarsın bir an önce hayırlı vakitte tedavine başlarsın öyle güzel geçsin ki sürecin sen bile farkına varmıyasın Rabbim sağlıklı kaliteli yumurtalar sağlıklı kaliteli Altın embriyoların oluşmasına yardımcı olsun güzel müjdeli haberlerini bekliyorum inşallah Amin 🤲🏻😘💗
Canimm🥺ağlayacaktım okurken yazdıklarını dualarını Allah senden razı olsun aminnn aminnn Rabbim lutfen kabul et🤲ne kadar güzel ne kadar içten dualar ne mübarek ağzı dualı harika bir kadınsın sen💕insAllah geliyor o günler Rabbim nasip edecek insAllah yazacağım ben de bizlerde bekleyen uğraşan hepimize nasip etsin Rabbim🤲
Çok.sukur bedenen ruhen toparlandim baya maşallah destek falan aldım tabi dediğin gibi zor.surecler geçirdim Rabbim beterinden korusun bundan sonramı.iyi etsin tedavimde teşhisimde isabet ettirsin aminn🤲Rabbim seni de çok mutlu etsin bir nefeste kurtarsın doğumunda sağlıkla hayırla güzelliklerle gelsin evlatların aminn🤲🥰darısı bizlere aminn🥰🤲tamam canım benim yarın başlıyorum insAllah Allah razı olsun Rabbim hayrını göstersin insAllah gören okuyan olursa da faydalanır insAllah🤲🤗

Doğrudur canım bizde o zamanlar transfer olmuştuk sanki yine konuşmuştuk oradan anımsadım çok şükür canım Rabbim bu sefer sağlıcakla ilerlemesini kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin 🤲🏻♥️
Teşekkür ederim siz de sağlıkla kavuşun bebişinize. Evet konuşmuştuk siz söyleyince ben de hatırladım

Canimm🥺ağlayacaktım okurken yazdıklarını dualarını Allah senden razı olsun aminnn aminnn Rabbim lutfen kabul et🤲ne kadar güzel ne kadar içten dualar ne mübarek ağzı dualı harika bir kadınsın sen💕insAllah geliyor o günler Rabbim nasip edecek insAllah yazacağım ben de bizlerde bekleyen uğraşan hepimize nasip etsin Rabbim🤲
Çok.sukur bedenen ruhen toparlandim baya maşallah destek falan aldım tabi dediğin gibi zor.surecler geçirdim Rabbim beterinden korusun bundan sonramı.iyi etsin tedavimde teşhisimde isabet ettirsin aminn🤲Rabbim seni de çok mutlu etsin bir nefeste kurtarsın doğumunda sağlıkla hayırla güzelliklerle gelsin evlatların aminn🤲🥰darısı bizlere aminn🥰🤲tamam canım benim yarın başlıyorum insAllah Allah razı olsun Rabbim hayrını göstersin insAllah gören okuyan olursa da faydalanır insAllah🤲🤗

Amin canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin ve duaların için 🤲🏻💕
İnşallah canım bende inanıyorum en kısa zamanda mucizene kavuşacaksın Amin Ecmain inşallah 🙏 güzel haberlerini bekliyorum 🥹😘

Bu durumdan sonra ne yaptınız ? Transferiniz neden iptal edilmiştl
Lekelenme başlayınca ilaçları kestirdi doktor hemen adet oldum zaten. 1. Transfer olumsuz olunca kandan kromozomal analiz testi yaptırdı doktor 2. Transfer hazırlığına başlamıştık sonuçlar çıktı eşimn kromozomal olarak bozukluğu çıktı o yüzden transfer iptal edildi embriyolar genetik taramaya gönderildi.

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın benim yerleşme kanamam 7. Günümde başladı ara ara peçeteye geliyodu 8. Günümde de bi defa tek pembe leke oldu sonra da kesildi bendeki belirtiler idrara çok sık çıkmam oldu 10 dk da bir yemek yiyemiyprum hala da öyle ağır yemek yiyemiyorum hep hafif şeyler yiyebiliyordum ara ara kasığımda batmalar oluyordu 7. Günümün gecesinde lekelenmem oldu zaten o gece sabaha kadar uyuyamadım ben bel kasık ağrısından yani böyle öyle mide bulantım da yok daha bugün hafif oldu ara ara başım dönüyodu inşallah pozitif sonuç alırsın sende 💕🌸 stres yapma çok zor biliyorum ama kendini hep oyala ben öyle yaptın film izledim kitap okudum şarkı dinledim kuran okudum yani stres yapıp çok düşünme 🌸
Merhaba ben sizin yorumunuzu okudum. Benim bugün 8 gün oldu dünden beri cok sık sık idrar birakiyorum. Normalmi bilemedim ıdrar enfeksiyonu mu diye korkuyorum. Kan testimi pazartesi yapiyorum

Back
X