Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım bugun ıkıncı test gunumdu:) yoksa seni seve seve durdururdum:) sen negatıf cıkarsa bıle sonu sayma. sonuca gore gereken desteği vereceğiz dimi baby:)
kızlar ben aldım sonucumu şükürler olsun değrimiz katlanmış. sorun yok. gun içinde dr da arayacak.
pembe bugunden çıkarsa ne guzel olur. adamı şoka sokarsın:) benım esım ınanmadı evdekı yaptıgım testlere hala ıkımızde ınanmıyoruz:)
kızlar ben aldım sonucumu şükürler olsun değrimiz katlanmış. sorun yok. gun içinde dr da arayacak.
pembe bugunden çıkarsa ne guzel olur. adamı şoka sokarsın:) benım esım ınanmadı evdekı yaptıgım testlere hala ıkımızde ınanmıyoruz:)
canım gözün aydın:teytey::teytey: allah kucağına almayı nasip etsin :dance:
onu seviyorum çok sağol canım. sen ilk muayene ye ne zaman gıttın canım?
monarosa bızdekı sorun benım tupler daha çok. eşimde hareket azlıgı vardı ama sorun olmayacak boyuttaydı. canım okmeydanı memorıale gıdeceksen sana tavsıyem hale hanımı ıste dr olarak. benım aynur hanımdı ama çok detay alamıyordum. sadece 1 sefer hale hanım kontrol ettı çok dıkkatlı. nıl hanımda ıyıymıs.
canım benim sonucum 11 aralıkta belli oldu.ben ilk muayeneye 26 aralıkta gittim.
kendine çok dikkat et canım.allah tamamına erdirsin...