Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tup bebek veya mikro yaptiran arkadaslar bir sorum olucak kendinize kac gun ve ne zaman basladiniz igne yapmaya dr um bana 5 hafta yapican dedide bir bilginiz varmi
mrh canım henüz dönmedik.Pazar günü dönüyoruz ve kısmetse bir hafta sonrada tedavi m başlıyacak çok heyecanlıyım budefa
nezaman nete girsem tedaviye başlıyacağım aklıma geliyor ve biran önce başlamak istiyorum
sen henüz merkezde kararsızmışsın ama Türkiyeyi düşünürsen Umut Tüp Bebeği düşün derim gercekten haklarında çok güzel şeyler duyuyorum o nedenle belkide bu defa umutluyum
merhaba comebaby senin umut hastanesine gittiğini okudum, bana yardımcı olabilirmisin bende iki kez kendi dr ma aşılama yaptırdım tutmadı,dr beni umut hastanesine yönlendirdi tüp bebek için kasım başı sart vericez,çok iyi şeyler duyuyorum bu hastane hakkından ama daha bu forumda tüp bebekle gebe kalanıda duymadım senin bilgin varmı,seni ilk tedavi için nezaman çağırdılar bana adetin 2 ci gününde enver bey dr ma gelsin demiş beni bilgilendirirmisin
slm canım benim tedavime çok az kaldı şurda 3-5 gün sonra başlıyacağım kısmetse ben
bu fomda belki rastlamamış olabilisin ama ben çok kişi duydum bu sitede ve başka sitelerde
beni doktorum başka yere yönlendirmişti ama ben çok araştırdım ve Umutta karar verdim.Beni ilk tedavi için Enver bey 3.gün dedi ama yasemin hanım 2. gün gelirsin fakat hafta sonuna falan rastlarsan 3.güngelirsin dedi regl olayım tel açıp yeniden soracağım
Arkadaşlar ben de kısmetse bu hafta başlayacam tedavime . Benim tedavim kısa protokol şeklinde olacak.Duydumki kısa protokolde başarı şansı düşük oluyomuş.Doğrumudur.?.. Bir de aranızda ilk denemesi kısa prtotokol olup da hamile kalan varmı?