Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benimde dondurulmuşlar için rahim kalınlığı 8,2 olmuş ve salı günü transferimin yapılmasına karar verildi.Dondurulmuşlarla Şansım normal tüp bebeğe göre daha az ama ben yinede şansımı deneyeceğim.Allah ol dediyse olacak biliyorum... Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

arkadaşlar formumuza kavuştuk
bende cumartesi başladım iğnelere pregly 150 ile yaın kontolüm var inş. herşey yolunda gider

-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü ayın 18 inde kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başladı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,18 Ekimde.Umut Tüp bebekte kısa protokolle mikroenjeksiyon denemesi başlayacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yarın transferi oldu.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi..

asi74: Kasımda tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başlayacak. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. inşallah bu kez hayırlısı ile gebelik elde edilecek..Şeniz

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.

_ASLI_:pkosU var ve eşiNde de sperm sayısı az 25 eylül son adet tarihi adet olduğumda inş. tüp bebek için start verecekler. bi aksilik çıkmazsa micro enjeksiyon yapılacak.

ze_nannn:cuma günü yumurtalar toplanacakmış 15 adet yumurtası oluşmuş..:)

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.18 ekimde mikroenjesiyon tedavisine kısa protokolle başladı.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .Transfer sonucunu beklemekteyiz..

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

82bursa:.Şu an lucrin tedavisinde ..Ay sonu transfer olmayı ümid ediyor..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.

ernurrr:Kasımda tüp bebek tedavisine start vericekler.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz [/B]

HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey::nazar:

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

merhaba arkadaslar
cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladım persembe ultrason a gidicem
tedavisi devam eden ve gebelik testini bekleyen arkadaslara sabır saglık ve stressiz gunler diliyorum
ayrıca bol sans ve hyırlı sonuclar

comababy bişey sorucam canım doğum kontrol hapımı kullandın sende eğer kullandıysan kaç gün sonra regl olabildin ben 4 gün önce bıraktım ama hala regl olamadım

kızlar bugün kontolde idim yumurtaların gelişimi iyi imiş menegon ve yumurta çatlamamıs için 2 iğne ilavesi yapıldı cumartesi tekrardan kontrolüm var dr.büyük ihtimal salı toplarız dedi

mrh canım.banada 25 ekimde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.sana iğneler vurulmaya başlandıktan kaç gün sonra adet oldun.bazı yazıları okudum lucrin iğneler adet geciktirebiliyomuş. benim zaten adetler zorla oluyo.ilaçlarla falan oluyorum. bu arada uzun protokol adetinin 21. günü lucrin iğnelere başlanıyo.

merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun.. benim adetim 2 gün gecikti ama zaten benim adetim hep 2-4 gün gecikir o yüzden normal olduğumu farzediyorum..eğer lucrin şırıngaların 2 adet kalırsa ve hala adet olmadıysan doktora kontrole gitmeni öneririm bana öyle söylemişlerdi..çünkü çok nadir de olsa bu iğneler zararsız kistler meydana getirebiliyormuş..

canım merhaba,kaç yumurtan oluşmuş,kaç mm miş yumoşların dr söyledi mi? ben de yarın tekrar gideceğim kontrole...
slm canım dr bana bugün itibari ile 10 mm ve üzerinde olmaları gerekli dedi sanırım 8 tanesi öyle imiş dr. ilaçlara güzel cevap vermişsin devam dedi bende cumartesi tekrar gideceğim salıda toplanırmış

ben transfer aşamasına gelebilirsem 1-2 gün önceye bıraktım saç boyama işlemini...

merhabalar, öncelikle hepinizin tedavisi hayırlı olsun..saç boyatmaya gelince ben iğnelere başlamadan önce saçımı kendi rngine boyattım ne olur ne olmaz diye..sonuçta doktorlar ne zararlı ne de zararsız diyebiliyorlar..o yüzden transferden önce mutlaka boya işlemlerinizi halledin derim ben..

slm arkadaşım inş. herşey gönlümüze göre olur canım sen hangi ilaçlarla ve kaç doz başladın hiç kontrole gittinmi ben yarın gideceğim inş. herşey yolunda gider:CüvCüv::CüvCüv:

Benim tedavim kısa protokolden hergün 375 fostimon kullanıyorum daha kontrolüm olmadı ilk kontrol c.tesi olacak. Bugün ve yarın çatlamaması için 2 iğnem var.Bakalım neler olacak .

Benim tedavim kısa protokolden hergün 375 fostimon kullanıyorum daha kontrolüm olmadı ilk kontrol c.tesi olacak. Bugün ve yarın çatlamaması için 2 iğnem var.Bakalım neler olacak .

Canım ben de fostimon kullanıyorum.450 ml ile başladım ilk3 gün sonra 375 e indirdi dr..ama kontrolde tekrar 450 ye çıkarttı..yarın kontrolüm var..500 e bile çıkartabiliriz duruma göre dedi..hayırlısı olsun hakkımızda...:1hug:

bende bu akşam gonal-f başlıyorum.bişey sorucam yumurta toplama işleminden sonra dinlenmek gerekirmi?çalışıyorumda ertesi gün işe gidebilirmiyim acaba?

benim de kasımda başlıycak..
hormon testlerimi yaptırdım.. yarın doktora göstercem..

kasım 12 de büyük ihtimalle reglim..
reglden önce mi başlanıyo iğnelere ?
ya ben hiç bişey bilimoyrum bu konuda

benim de kasımda başlıycak..
hormon testlerimi yaptırdım.. yarın doktora göstercem..

kasım 12 de büyük ihtimalle reglim..
reglden önce mi başlanıyo iğnelere ?
ya ben hiç bişey bilimoyrum bu konuda
canım kısa protokol ise reglinin 3.günü başlanıyor iğnelere
ama uzun protokol ise sanırım 21.günü başlanıyor sen gidip görüştüğün zaman doktor sana bilgi verecek hangi protokol ise ona uygun tedavi uygulanır

bende bu akşam gonal-f başlıyorum.bişey sorucam yumurta toplama işleminden sonra dinlenmek gerekirmi?çalışıyorumda ertesi gün işe gidebilirmiyim acaba?

yumurta toplamadan sonra bir sorun olmuyor ufak ağrılar dışında çalışabilirsin tabiki ama transferden sonraki 2 veya 3 gün çalışma bence sonra normal hayatına dön ben öyle yapmıştım

neye göre karar veriyo hormon test sonuçlarına göre mi..?
tesekkur ederim bu aradaa.s.

arkadaslar ben ne zamandir giremiodum.annem geldi türkiyeden.ve benim adetim gec geldigi icin tedaviye aralikta basliycaz mecburen.dondurulmuslardan yapicagimiz icin ilaclar degisti biraz.babyprin 80mg kullanmam gerekiomus ama piyasada yok.kullanan varmi arkadaslar?ve dirimkizi sana bi soru sorcam hamilelik olduktan sonra jeli kullanmaya devam ediomusun?

arkadaslar ben ne zamandir giremiodum.annem geldi türkiyeden.ve benim adetim gec geldigi icin tedaviye aralikta basliycaz mecburen.dondurulmuslardan yapicagimiz icin ilaclar degisti biraz.babyprin 80mg kullanmam gerekiomus ama piyasada yok.kullanan varmi arkadaslar?ve dirimkizi sana bi soru sorcam hamilelik olduktan sonra jeli kullanmaya devam ediomusun?

evet cnm yumurta toplama işleminden hemen sonra başladım progesteron jel kullanmaya ve hala devam ediyorum cnmmm

-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü ayın 18 inde kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başladı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,18 Ekimde.Umut Tüp bebekte kısa protokolle mikroenjeksiyon denemesi başladı.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..Tedaviye aralık ayında başlamayı düşünüyorlar...

celine07:Kasım ayında tekrar tedaviye başlayacaklar..

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yarın transferi oldu.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi....lucrıni 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladı......puregonu gunluk 150 uyguluyor..

asi74: Kasımda tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başlayacak. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. inşallah bu kez hayırlısı ile gebelik elde edilecek.Bu pazartesi ya da salı toplama işlemi yapılması bekleniyor..

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.

_ASLI_:pkosU var ve eşinde de sperm sayısı az .Mikro tedavisi başladı.

ze_nannn:cuma günü yumurtalar toplanacakmış 15 adet yumurtası oluşmuş..:)

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.18 ekimde mikroenjesiyon tedavisine kısa protokolle başladı.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.pazartesi tedavisi başlıyor..

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .Transfer sonucunu beklemekteyiz..

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

82bursa:.Şu an lucrin tedavisinde ..Ay sonu transfer olmayı ümid ediyor.. gonal f e başladı..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladı persembe ultrasonu var..

ernurrr:Kasımda tüp bebek tedavisine start vericekler.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:Kasım ayında tedavisi başlayacak

IŞIL:Tedavisi Medikana da başladı..Kasım ayı içinde sonuçlanması bekleniyor..gonal f kullanıyor.

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

margaritha:şu anda tüp bebek tedavisinde, yarın son kontrolü var ve yumurta toplama günü belirlenecek pzrtsi yada salı .. ilk denemeleri.. inşallah hersey yolunda gider..

shenay34:Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor..doktoru halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldu. Sol tüpü alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldu sağ tüpü de alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistleri vardi..aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacak. Heyet raporu çikarttı.ilaçlarini aldi.Alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacak.500 euroluk bir indirim hakki oldu...

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz [/B]

HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey::nazar:

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben negatif sonuç aldım,moralim çok bozuk olduğu için girmek bile istemedim kk ya,kasımın 6-7 si gibi regli olucam (olmam tabi inşallah,hamile olmuş olurum ama bu çok küçük bi ihtimal tabi) ve tekrar başlıcaz Cem beyle tedaviye,hepimizin hakkında hayırlısnı versin yüce rabbim

Back
X