asi canım inan çok üzüldüm. ama kan testi olmadan bu kadar umutsuzluğa kapılma. bir dolu yazı okudum kk'da idrar testinde negatif olan ve kan testinde iyi haber alan. doktorların da bi bildiği vardır 12. gün kan testi demekle. şimdi eğer bebeğin seninleyse ne kadar çok üzülecek düşünsene. hayırlısıyla yarın bir kan tesi yaptır bütünüyle umutsuzluğa kapılmadan canım.
canım sacmalama ıdrar testıymı bende kan sandım. yanılma payı çok yuksek. bu kadar kendınızı kaptıracaksanız yapmayın şu testleri. esınede bişey soyleme lutfen yarın gıt kanını ver ve sonucunu bekle
canım bazen 15. günde kan testinde ancak çıkanlar bile olabiliyormuş.bu illa olumlu sonuç alınacak manasına gelmiyor seni yeniden umutlandırıp yeniden yıkılmanı istemem canım ama daha herşeyin sonu değil.henüz bu deneme için umut tükenmiş değil bu bir bu olmasa bile insanlar evlat sevdasına kaç kere deniyorlar birtanem bazı bebişler biraz nazlı oluyor kendini naza çekip geç geliyor ama geliyor Allah'ın izniyle...
asicim ya sabır ya selamet. inşallah her şey yarın yoluna girer. ama olmazsa da inşallah bir dahaki tedavide olur, öncelikle senin canın sağolsun. çok üzme kendini lütfen.
YOK BE GUZELIM YOK BIZDE OYLE SANS OLURMU DAHA CEKECEK CILEMIZ VARMIS
BUGUN 11.GUN OLSA CIKARDI EVDE YAPTIM IDRAR TESTI
SILIK BILE DEGIL KOCA BIR TEK CIZGIIIIII
AMA yarin kan vericem
YOK BE GUZELIM YOK BIZDE OYLE SANS OLURMU DAHA CEKECEK CILEMIZ VARMIS
BUGUN 11.GUN OLSA CIKARDI EVDE YAPTIM IDRAR TESTI
SILIK BILE DEGIL KOCA BIR TEK CIZGIIIIII
AMA yarin kan vericem
asicim bencilligimden dolayi özür dilerim bitanem..yeni okuyorum gecmisi...
hic ama hic üzülme canim benim,testler inan bana o kadarda güvenli degil.kac tane arkadasimda üst üste negatif cikti,kan testinde pozitifi gördüler..insallah sendede öyle olur canim...
rabbim büyük...hakkimizda herseyin hayirlisini versin öncelikle:Saruboceq:
slm arkdaşlar. bi konuda size danışmak istiyorum. DONDURULMUŞ EMBRİYOLARLA transfer yapılınca 12 günden daha fazla mı bekleniyor test yaptırmak için? lütfen biri bişi desin zaman geçmek bilmiyor çünkü,normalde ayın 7sinde yaptıracaktım ama eger beklemem gerekiyosa beklicem zor da olsaa
hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis
bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi
canım benim benimde dondurulmuş embriyo transferiydi doktorum 12. gün test istedi ama bazı doktorlar 15. gün test istiyor. kafan hiç karışmasın. 12. günde belli oluyor ki 12. gün test isytiyorlar. hakkında hayırlısı olsun.
canım benim çook sevindim, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. insallah bizler de senin gibi mutlu haberi alırız. aslında ben 11. gün yaptırmayı planlıyorum,c.tesiye denk geliyor ve pozitif çıkarsa p.tesi 2.citesti tekrarlarım diye planladım. gebelik varsa kesin çıkar di mi c.tesii. bekleyemiyorum hele seni duyduktan sonra hiiç bekleyemem :) dondurulmuşlarla yaptırdın sen de ve transferden sonraki 10 gün içinde belirti var mıydı sende? bende hiçbişi yok sadece dün wcdeyken ufaktan acı hissettim rahmimde o kadar. tekrar tebrik ediyorum, insallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin canım darısı başımızaaaaa.s.
canım ya idrar testine güvenerek neden bunalıma giriyorsun allah aşkınaa?? lütfen kan testi sonucuna göre davran.kendini boşuna yıpratmaa. hem çok az kişide idrarda çıktı, herkeste çıkacak diye bi kaide yok,allahın gücüne gider canım benim,lütfen yarınki sonucu bekle. allıhın izniyle hamiş çıkacaksın :)
asicim bencilligimden dolayi özür dilerim bitanem..yeni okuyorum gecmisi...
hic ama hic üzülme canim benim,testler inan bana o kadarda güvenli degil.kac tane arkadasimda üst üste negatif cikti,kan testinde pozitifi gördüler..insallah sendede öyle olur canim...
rabbim büyük...hakkimizda herseyin hayirlisini versin öncelikle:Saruboceq:
mrba benimde bugün 7. günüm transfer sonrası yarın test alıp evde yapim diyodum ama vazgeçtim ssanırım korkmaya başladım çıkmaz diye. bu sefer üzülürüm çok en iyisi beklemek olucak heralde.allah herkese bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
canım benim benimde dondurulmuş embriyo transferiydi doktorum 12. gün test istedi ama bazı doktorlar 15. gün test istiyor. kafan hiç karışmasın. 12. günde belli oluyor ki 12. gün test isytiyorlar. hakkında hayırlısı olsun.
off ya offf nedir bu bunalım Rabbimizden hep hayırlısını istemiyormuyuzz dur bakalım bi sakin ol belki vardır kıytırık testte çıkmadı diye harap etmişsin kendini bak bana benimde tutmadı ilk denemem ve ben tam 7 yıldır bekliyorum meleğimi ve senin kadar bunalıma düşmedim . lütfen silkelen ve kendine gel. inşallah hayırlısı ile bebeğin sana tutunmuştur da nazlanıyordur. pozitif sonuca uşlaşman temennisiyle çok öptüm seni
asiiimmm hayatta iyisiyle kötüsüyle umut edıyoruz bekliyoruz ama hayallarimiz yıkılıyor ... düşün ıkinciyi deneme şansımız var ya sadece tek sansımız olsaydı...harap etme kendını ...bugun bır kan testı yaptır yınede... sürpiz olur belki insaaalah canımmm... benim....
canım benim çook sevindim, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. insallah bizler de senin gibi mutlu haberi alırız. aslında ben 11. gün yaptırmayı planlıyorum,c.tesiye denk geliyor ve pozitif çıkarsa p.tesi 2.citesti tekrarlarım diye planladım. gebelik varsa kesin çıkar di mi c.tesii. bekleyemiyorum hele seni duyduktan sonra hiiç bekleyemem :) dondurulmuşlarla yaptırdın sen de ve transferden sonraki 10 gün içinde belirti var mıydı sende? bende hiçbişi yok sadece dün wcdeyken ufaktan acı hissettim rahmimde o kadar. tekrar tebrik ediyorum, insallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin canım darısı başımızaaaaa.s.
asicim insallah iyi haber alicaz senden..hemen umutsuzluga kapilma canim benim.herseyin hayirlisi olsun insallah..
insallah canim benim sagolasinnnn
asi cim burda o kadar çok okudum ki aranıza yeni katıldım ama daha önceden takip ediyodum yazılanları. o kadar çok bu testlerde çıkmayan varki hiç kafana takma. inşallah kan tahlilinde çok güzel haberlerini alırsın. benim bi kuzenim normal yolla hamile kalmasına rağmen evde çıkmadı kan tahlilinlen 2 hafta sonra idrar da ççıktı(hatıra saklamak istedi onuda:))
hakkında hayırlısı olsun bebişler sana sıkı sıkıya tutunmuşlardır inşallah..
canim benim insallah dedigin olmustur bendede
umut etmek istemiyorum ama herkes ayni seyi soyluyor olsun yinede bekliyorum test sonucumu 4 gozle sonra yoluma devam edicem
herseyde vardir bir hayir
yoksada sukur sagligimiz yerinde degilmi bir daha deneriz
canım senınde degerın düşükte olsa cıkar bence... cok sabırsızlanırsan cumartesı yaptır yada ayan pazatesı yaptır kesın sonuc için.bazı gebelıklerde daha erken yapıldıgında cıkmıyor osnradan cıkıyor onun için sonuc negatıf olursa ki allah korusun moralını bozma.. gecıcı olabılıryerimseniben
canim sagol.insallah darisi basiniza..aynen öyle oldu.bende belirti olarak tranferden 3 gün sonra kasiklarim cok agiriyodu.böyle ne hasta olcak gibi nede olmiycak gibi.akintim cok vardi ve kullandigimiz ilaclardan dolayi sanirim gögüslerim cok hassasti.gerci hala cok hassas:)onun disinda bise yoktu canim.simdi dr.dan geldim.bebegim 2.24cm olmus.hersey yolunda cok sukur.darisi bütün arkadaslarin basina insallah..canim sendende iyi haber alicaz insallah cok inaniyoruma.s.
merhaba bende bu ay tüp bebek tedevisine başlıyorum hepimizin sonu hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?