Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dondurulmuş değildi.8 hücreri gayet iyi anlama geliyor. içini ferah tut canım.
ben bana neden 4 hücreli transfer etiler çok az hücreli diye çok kafaya takmıştım. ama yuttu. inşallah seninde tutar.

melankolia, teşekkür ederim, darısı başına
ayrıca evet çıkıyor kan testi 10. günde.

çok teşekkür ederim kızlar, ayın 7sinde ilk testimi yaptırayım o zaman, dualarınızı eksik etmeyinn :)

canım benim 26 sında transfer oldu... benımd egöğüslerde cok hafif var.ama beyaz akıntı var arada.onun dısında bırseyyok meraktayım ıste gamyoncuiremsuCADIARZU:uhm:

xolix transfer günü bu hesaplarda sayılmıyor.ertesi gün 1. gün oluyor. birkaç hafta boyunca burada gördüğüm bir şey var ki hamile arkadaşlarımızın birçoğu 10. - 11. günlerde idrar testlerinde pozitif gördü.

ayrıca internette okuduğum bir şey daha var kandaki hcg değeri 20 nin üstüne çıkınca idrar testi silik de olsa gösteriyormuş. ama ben bunu riskli buluyorum benim değerim 200- 300 civarı iken bile ikinci çizgi biraz silik çıktı. hatta bunu açeyla da söylemişti aynı şeyi o da yaşamış çizginin tam koyu olması için değerin çoook daha yükseklerde olması gerekiyor diye. bir de bence testlerin hassasiyetine de bağlı.

ben derim ki çok ama çok merak ediyorsan pazartesi günü yani senin 10. gününde git bir kan testi baktır.

ewet canım saol..ben msms in 8. gün gece yaptığını ve pozitif olduğunudan cesaret alarak bugün 9(ilk günü saymazan 8) gün olduğunu düşünerek yaptım sabah gene. sonuç neg.iice korkmaya başladım....

mrb canim biraz sikintim oldu ama simdi iyiiym sadece uykusuz kaliyorum agrilarimdan dolayi
valla goguste falan hic belirti yok sadece belimde ve kasiklarimda biraz agrilarim var canim benim insallah sonucum seninki gibi olur yaaaa

selam canım öncelikle geçmiş olsun. başına gelenleri okudum.

bana transfer edilen 3 embriyoda 4 hücreliydi .
hücre sayısından çok kalitesi önemli embriyonun.

tsk ederim canim evet biraz cok cektim ben tedavimde olsun hic gocunmuyorum insallah sonucum guzel olur
dr kalite guzel demis ama bilmiyorum iste allahim yuzume bakar insallah

sabirsiz arkadasim benim
benim bugun 9.gunum evde test var basina dikildim ama geri vazgectim yapmiycam moralimi bozmuycam lutfen sende sabret olmadi git pazartesi kan testi yaptir ve idrar testi icin cokkkkkkkkk erken
bos yere keyfini bozmaaaaaaa
:CüvCüv:

mrb.arkadaşlar kontrolden geldim yumurtalar 19-18-18-16 14 cıvarında buyuk 10 tane gözüküyo dgerleride artık pzt.kadar ne olur bilmiyorum.bugun çatlatma iğnesını vuruluyorum kısmetse pzt.toplanacak arkadaslar..

Ayrıca E 2 1956 ydı bugun 1915 e düştü buna yakın degerle yumurtaları toplanan ve olumlu sonuç alan varmı??

canım benım kan değrıının 50 nın ustune cıkması lazım ıdrarda cıkması için. benuım 12. gun degerım yuksekti biliyorsun. kafana takma az daha sabır canım ınsallah pozıtıf sonuc alırsın

Slm kızlar. Florence Nightingale de Emre Karatekelioğluna tedavi olan var mı? Sitede aradım ama konu bulamadım. Bana yardımcı olabilecek misiniz?

arkadaşlar mesajımı sonradan farkeden, florence de tedavi olan arkadaşlar varsa bana özelden mesaj atabilirseniz sevinirim.

selam kızlar bugün doktordan geldim 2. denemem için bugün start verdik hayırlısı ile.

asiciğim inşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunacak. bugün doktorumla senden konuştuk ve senin durumunda olanların çoğunun pozitif çıkıyormuş . içini ferah tut emi. eğer bebişin sana tutunmuşsa ilk müjde hediyemi isterim artık :)

xolıx canım biraz sabırlı ve sakın ol lütfen olumlu sonuç alıcaksn ve buna hep beraber sevıncez canım benım kendine ve bebişine iyi baak..

canımm inşallah..senin yumişler pztesi toplanıo dmi?çok şükür serpilip büyüdüler seninkilerde.bayada varlar anladığım kadarıyla.allah kolaylık versin canım..

kızlar galiba ben çıldırıyorum...sabah sekizde kalktım pazar pazar..idrar testi yatım.negatif.yeter artık bitsin bu işkence dedim trafaki tüm sağlık merkzi labaratuvarı dolaştım.kanda gebelik testi vermek için.hepsi pazr sonuç vermiyoruz dedilr.çaresiz döndüm ewe.ya eğer biş yoksa bklemiyim salıya kaaaarkekegbi.biranönce gerçeklyüzleşeyim istiyoru.başıma ağrılar girdi.bilmiyorum regl zamanı our böle.artık dayanamıyorum.bide tüm idrar testlerind negatif olunca iice umudu kestim...

çok yanlıs yapıyorsun. ıdrar testı kesın değildir. bılemeıyorsun. var olan bebeklerınede zarar verıyorsun farkındysan. ben testlerı yaparken negatıfte olsa dıkkate almayacak olarak yaptım. eger bu sekılde yorumlayamıyorsan lutfen bır daha test yapma. salı gununu çıkar aklından ve hayatını normal sekılde yasamaya calıs. aksı halde çok zorlastırrısın

xolixcim ben de arkadaşlara katılıyorum. sakin ol artık. belki de pozitiftir nereden biliyorsun kan testi yapmadan. bugün 9. gün daha.

ayrıca diyelim ki negatif . buna da hazırlıklı olmalısın arkadaşım. ucunda ölüm yok. kabul çok sıradan basit bir süreç değil tamam ama sonuçta gördün tedavi sürecini o kadar dehşet verici katlanılmaz bir tedavi de değil. allah beterinden saklasın. ne dertler ne hastalıklar var çaresi olmayan ya da çok zor çare bulunan.

sakin ol arkadaşım sakin ol. çok öptüm sevgilerimle.

ufff haklısnız..ama napıyım..yani negatifse de erkenden öğrenip bu işkenceyi uzatmak istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…