- Konu Sahibi EU2
-
- #3.901
dondurulmuş değildi.8 hücreri gayet iyi anlama geliyor. içini ferah tut canım.
ben bana neden 4 hücreli transfer etiler çok az hücreli diye çok kafaya takmıştım. ama yuttu. inşallah seninde tutar.
melankolia, teşekkür ederim, darısı başına
ayrıca evet çıkıyor kan testi 10. günde.
mrb canım nasılsın? seninle transfer günümüz aynı sanırım. 27sinde oldum bende. belirtin var mı? ya da önereceğin bişiler?? bende hiçbi belirti yok gögüzlerim agrıyor ama o en baştan beri vardı hepsi bu??
melankolia, teşekkür ederim, darısı başına
ayrıca evet çıkıyor kan testi 10. günde.
Merhaba Asicim,
Transfer sonrası hayat nasil gidiyor? Varmı bir sıkıntın. Bu haftalarda belirtilerini gözden geçir. Mesela gögüslerde kararma bacak ve kasık bölgesinde damarlarda belirgileşme varmı. Bende bu tür belirtiler oldu. Test yaptırmadan tahmin etmiştim hamile olduğumu. Tabi herkeste farklı belirtiler olabilir.
selam canım öncelikle geçmiş olsun. başına gelenleri okudum.
bana transfer edilen 3 embriyoda 4 hücreliydi .
hücre sayısından çok kalitesi önemli embriyonun.
ewet canım saol..ben msms in 8. gün gece yaptığını ve pozitif olduğunudan cesaret alarak bugün 9(ilk günü saymazan 8) gün olduğunu düşünerek yaptım sabah gene. sonuç neg.iice korkmaya başladım....
ewet canım saol..ben msms in 8. gün gece yaptığını ve pozitif olduğunudan cesaret alarak bugün 9(ilk günü saymazan 8) gün olduğunu düşünerek yaptım sabah gene. sonuç neg.iice korkmaya başladım....
kızlar galiba ben çıldırıyorum...sabah sekizde kalktım pazar pazar..idrar testi yatım.negatif.yeter artık bitsin bu işkence dedim trafaki tüm sağlık merkzi labaratuvarı dolaştım.kanda gebelik testi vermek için.hepsi pazr sonuç vermiyoruz dedilr.çaresiz döndüm ewe.ya eğer biş yoksa bklemiyim salıya kaaaarkekegbi.biranönce gerçeklyüzleşeyim istiyoru.başıma ağrılar girdi.bilmiyorum regl zamanı our böle.artık dayanamıyorum.bide tüm idrar testlerind negatif olunca iice umudu kestim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?