Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

selam canım. gerçekten çok ama çok üzüldüm. kötü oldu. ama umutsuzluğa kapılma sakın .
birdahakine inşallah Allahın izniyle olur.
başka ne diyeceğimi bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm.

11.gün yaptığın idrar testinede tam güvenme bence.
belki değerin yeni yeni yükselmeye başlayacak. o testler 20nin altında çıkmıyor . ama 5 üstüde gebelik demek. belki yavaş yavaş çıkıcak belli olmaz. kan testi sonucunu bekliyorum bende umutla.

Asicim,

Test gününü beklemeden idrar testi yapmışsın kendi kendine hamile olmadığına karar vermişsin varya dövecem seni şimdi. Test günü öncesi yapılan testler gereceği yansıtmaz demişti doktorum mutlaka söylenen günde yapılmalıdır. Belki hamilesin ama bu negatifliğin ve olumsuzluğun yüzünden bebecikleri riske atıyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. :CüvCüv:

ASİİİİ kan sonucunu almadın mı daha? merakla bekliyoruz hadi hayırlı haberle gel inşş

ASİİİİ kan sonucunu almadın mı daha? merakla bekliyoruz hadi hayırlı haberle gel inşş

canlarim benim bu kadar guzel dusunce ve destekleriniz icin cok ama cok tsk ediyorum
sizlere buradan hakli oldugunuzu soylemeyi yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama uzgunum malesef dunku test dogruyu gostermis zaten az az lekelenmem baslamisti
benim yolculuk burda abitti kizlar
cektigim hersey bosa gitti ne diyelim nasip
icim kan agliyor
allahim kimseye tasiyamacagini dert vermemis ben bunu tasibilecekmiyim bakalim
herkese bu yolda basarilar
allahim bizim gibilere sabir ve guc versin
ne istedikki mevladan luksmu cokmu zengillik unmu sohretmi
sadece hayirli evlatlar istedik
ama vardir bir bildigi demekki
gorusmek uzeree kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:a015::a015:

hakkında hayırlısı olsun canım. üzüldüm.. çok sıkıntı cektin elbet yuzun gulecek.Allah fazla aratmasın ınsallah en kısa zamanda yavruna kavustursun

canım benim dediğin gibi allah gücünün üstünde dert vermezmiş kimseye, vardır bunda da bir hayır, üzülme dememiz bişey ifade etmez ama kendini harap etme,pes etme,inş bi dahaki sefere olcak canım benim..

cnm benim çok üzüldüm yaa inan kendimi senin yerime koydum bende aynı şeyleri yaşıcam gibi geliyo. bugün çok ağrım var hastalanıcam sanki. napalım inşallah başka sefere ..allah başka dertler vermesinn...hiç umudumuzu yitirmeyelim

asicim canın sağolsun arkadaşım. allah sana ve eşine sağlık versin. inşallah bir dahaki sefere olur. umudunu yitirme ve kendini yıpratma lütfen.

hakkında hayırlısı olsun canım. üzüldüm.. çok sıkıntı cektin elbet yuzun gulecek.Allah fazla aratmasın ınsallah en kısa zamanda yavruna kavustursun

canım benim dediğin gibi allah gücünün üstünde dert vermezmiş kimseye, vardır bunda da bir hayır, üzülme dememiz bişey ifade etmez ama kendini harap etme,pes etme,inş bi dahaki sefere olcak canım benim..

asicim canın sağolsun arkadaşım. allah sana ve eşine sağlık versin. inşallah bir dahaki sefere olur. umudunu yitirme ve kendini yıpratma lütfen.

tskler kizlar desteginiz icin

asiciğimçok üzüldüm lütfen kendini üzmemeye çalış canım benım hayırlısı olsun güzelim zamanı varmış demekki kendine iyi bak..

saglik olsun canim.hakkinda hayirlisi.allahin takdiri diycek pek bise yok.cok üzüldüm

asi canım kardeşim seni takip ediyordum
bi çogumuz yaşadık bunları.......
rabbim sabır kuvvetini artırsın....
demekki dua zamanı son bulmamış bizler için...inşaallah geçicek bak biz yine tedavilerimizi konuşacagız burdan...şimdi derdine yani sıkıntına dön ve deki ''''benim çok büyük bir rabbim var ve o istedimi herşey olur''''

asi canım, inan çok üzüldüm. Allah'ım inşallah meleğini tez zamanda kavuştursun sana. Her işte biz bilemesek bile bir hayır vardır. Allah'a boyun eğmek, dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

asiciğimçok üzüldüm lütfen kendini üzmemeye çalış canım benım hayırlısı olsun güzelim zamanı varmış demekki kendine iyi bak..

saglik olsun canim.hakkinda hayirlisi.allahin takdiri diycek pek bise yok.cok üzüldüm

asi canım, inan çok üzüldüm. Allah'ım inşallah meleğini tez zamanda kavuştursun sana. Her işte biz bilemesek bile bir hayır vardır. Allah'a boyun eğmek, dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

tsk ederim kizlar destekmleriniz icin
ben artik cocuk fikrinden uzaklasmak istiyorum kendimi cok yiprattigimi dusunuyorum
tek dusncem oydu
artik hayatima baska yonler vericem
mevalm istedigi saat zaten ne yaparsan yap gelir
buradan herkese hayatlarinda basarilar diliyorum

asicim doğrusunu yapıyorsun. saplantı haline getirmemek için bir müddet (ki bu süre sana kalmış) bu düşünceden uzaklaşmak iyi bir fikir. kendini iyi hissedersen nasıl olsa yeniden başlama gücünü kendinde bulursun. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. allah yolunu açık etsin.

amin canim tsk ederim
evet artik kendime bakicam
hayat devam ediyor degilmi
sende kendine ve bebisine dikkat et canim

asi kardeş kendi derdime düştüm son günlerde. ancak okudum senin durumunu. çok üzüldüm arkadaşım ama mutlak vardır yüce allahımın bir bildiği.güçlü duruşuna hayran kaldım inşallah en kısa zamanda rabbim tüm dileklerine kavuşturur seni.

9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı

benimde 9.günümde silik çizgim vardı ve hamileyim canım. inşallah sende öylesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…