canim benim insallah dedigin olmustur bendede
umut etmek istemiyorum ama herkes ayni seyi soyluyor olsun yinede bekliyorum test sonucumu 4 gozle sonra yoluma devam edicem
herseyde vardir bir hayir
yoksada sukur sagligimiz yerinde degilmi bir daha deneriz
canim benim insallah dedigin olmustur bendede
umut etmek istemiyorum ama herkes ayni seyi soyluyor olsun yinede bekliyorum test sonucumu 4 gozle sonra yoluma devam edicem
herseyde vardir bir hayir
yoksada sukur sagligimiz yerinde degilmi bir daha deneriz
ne zamn sonucunu güzelim bizide merakta bırakma..inşallah güzel haberlerini alırız..her şeyden önemlisi sağlık çok şükür tedaviyle çözümü olan bi durum. bu olmazsa diğeri olmasa bir diğeri...her şeyin hayırlısı
selam canım. gerçekten çok ama çok üzüldüm. kötü oldu. ama umutsuzluğa kapılma sakın .
birdahakine inşallah Allahın izniyle olur.
başka ne diyeceğimi bilemiyorum ama gerçekten çok üzüldüm.
11.gün yaptığın idrar testinede tam güvenme bence.
belki değerin yeni yeni yükselmeye başlayacak. o testler 20nin altında çıkmıyor . ama 5 üstüde gebelik demek. belki yavaş yavaş çıkıcak belli olmaz. kan testi sonucunu bekliyorum bende umutla.
Asicim,
Test gününü beklemeden idrar testi yapmışsın kendi kendine hamile olmadığına karar vermişsin varya dövecem seni şimdi. Test günü öncesi yapılan testler gereceği yansıtmaz demişti doktorum mutlaka söylenen günde yapılmalıdır. Belki hamilesin ama bu negatifliğin ve olumsuzluğun yüzünden bebecikleri riske atıyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. :CüvCüv:
ASİİİİ kan sonucunu almadın mı daha? merakla bekliyoruz hadi hayırlı haberle gel inşş
hakkında hayırlısı olsun canım. üzüldüm.. çok sıkıntı cektin elbet yuzun gulecek.Allah fazla aratmasın ınsallah en kısa zamanda yavruna kavustursun
canım benim dediğin gibi allah gücünün üstünde dert vermezmiş kimseye, vardır bunda da bir hayır, üzülme dememiz bişey ifade etmez ama kendini harap etme,pes etme,inş bi dahaki sefere olcak canım benim..
cnm benim çok üzüldüm yaa inan kendimi senin yerime koydum bende aynı şeyleri yaşıcam gibi geliyo. bugün çok ağrım var hastalanıcam sanki. napalım inşallah başka sefere ..allah başka dertler vermesinn...hiç umudumuzu yitirmeyelim
asicim canın sağolsun arkadaşım. allah sana ve eşine sağlık versin. inşallah bir dahaki sefere olur. umudunu yitirme ve kendini yıpratma lütfen.
asiciğimçok üzüldüm lütfen kendini üzmemeye çalış canım benım hayırlısı olsun güzelim zamanı varmış demekki kendine iyi bak..
saglik olsun canim.hakkinda hayirlisi.allahin takdiri diycek pek bise yok.cok üzüldüm
asi canım kardeşim seni takip ediyordum
bi çogumuz yaşadık bunları.......
rabbim sabır kuvvetini artırsın....
demekki dua zamanı son bulmamış bizler için...inşaallah geçicek bak biz yine tedavilerimizi konuşacagız burdan...şimdi derdine yani sıkıntına dön ve deki ''''benim çok büyük bir rabbim var ve o istedimi herşey olur''''
asi canım, inan çok üzüldüm. Allah'ım inşallah meleğini tez zamanda kavuştursun sana. Her işte biz bilemesek bile bir hayır vardır. Allah'a boyun eğmek, dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.
asicim doğrusunu yapıyorsun. saplantı haline getirmemek için bir müddet (ki bu süre sana kalmış) bu düşünceden uzaklaşmak iyi bir fikir. kendini iyi hissedersen nasıl olsa yeniden başlama gücünü kendinde bulursun. hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. allah yolunu açık etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?