Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar cancağızlar, ben böyle güzel haberler yazınca bir yandan da "allah herkese bu duyguyu yaşatsın ki, bu özlem dolu kalpler hayırlı evlatlar yetiştirebilsin" diye tüm kalbimle dua ediyorum. kendime sevinirken de hem sevincimi sizinle paylaşıyor hem de herkese moral olsun diye yazıyorum.

ve ayrıca tüm iyi dileklerinizin de çok çok güzel duygularla yazıldığını biliyorum. herkese çok teşekkür ederim. ama uzun bir yoldayım korkularım var gelip giden. ne olur dua etmeye devam edin . :)

canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyümeye devam ederler.bende bugün ultrasona girdim.5+3 bügün benim ve 4,9 mm lik bir kesem var.senin kaçıncı günün tatlım ve boyutları neler keselerinin.

msms sendende cevap bekliyorum canım aynı konuda yazarsan sevinirim

azbycv, msms benim SAT 31 aralık. ticker koydum bir adet. transfer günüm de 14 ocak idi. ona göre 5+1. elimde ultrasound çıktısı var. onlardan bir tanesi ölçülü ve onun karşılığında şöyle diyor. GS=0.88 cm. diyor.

nerdeyse 1 cm olmus minislerim teyzeleri. koscaman olmuşlar. :)

myworld, kardeş ben de şöyle koymuştum kendime bu nicki: pembe de oluuur , mavi de oluuur, yeter ki sağlıklı olsun. şimdi ikisinin de olma şansı var. iki oğlan olursa da olur, iki kız olsa da olur. :) sağlıkla kucağıma alayım da hiiiç farketmez :)

hem o sona koyduğun smiley ni de düzelt arkadaşım. bir dahaki sefere senin de olacak inşallah.

mona rosa, inşallah güzel uyuyorlardır. anaları iki haftadır heyecandan bir doğru dürüst uyuyamadı ki. yok efendim hamile kadının uykusu gelirmiş de bilmem neymiş de. cin gibiyim cin :)

saolasın canım yarın sabah tekrar yapacağım insallah hamişimdiiirr. bi de bi kaç damla pembe leke gelmiş insallah kötü diildirr

melenkolia seni hep takip emiştim yazılarından ve sonucunu çok merak ediyordum canım inş allah kucağına almayıda nasip eder inanıyorum hamişsin

arkadaşlar cancağızlar, ben böyle güzel haberler yazınca bir yandan da "allah herkese bu duyguyu yaşatsın ki, bu özlem dolu kalpler hayırlı evlatlar yetiştirebilsin" diye tüm kalbimle dua ediyorum. kendime sevinirken de hem sevincimi sizinle paylaşıyor hem de herkese moral olsun diye yazıyorum.

ve ayrıca tüm iyi dileklerinizin de çok çok güzel duygularla yazıldığını biliyorum. herkese çok teşekkür ederim. ama uzun bir yoldayım korkularım var gelip giden. ne olur dua etmeye devam edin . :)

pembe mavi tebrik ederim allahım hayorlısıyla inş kucağına alayıda naspeder sizlerin yazılarınızı hep takip ettim böyle hamiş haberler bizlere çok ama çok güzel moral oluyorum çok sevindim

canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyümeye devam ederler.bende bugün ultrasona girdim.5+3 bügün benim ve 4,9 mm lik bir kesem var.senin kaçıncı günün tatlım ve boyutları neler keselerinin.

msms sendende cevap bekliyorum canım aynı konuda yazarsan sevinirim

Canım benim durrumum biraz karışık. her iki kesede çok farklı boyutta. 5 mm olan küçük keseyi d rum 5+2 olarak ölçmüştü. 10 mm olan içinde 5+5 dedi.yarın Allah izin verirse hem durumumuz netleşecek. küçük olan benimle mi gittti mi diye.hemde kalp atışlarını duyacağız.

Canım benim durrumum biraz karışık. her iki kesede çok farklı boyutta. 5 mm olan küçük keseyi d rum 5+2 olarak ölçmüştü. 10 mm olan içinde 5+5 dedi.yarın Allah izin verirse hem durumumuz netleşecek. küçük olan benimle mi gittti mi diye.hemde kalp atışlarını duyacağız.

mrb a ... bu 5+2 5+5 niye aynı boyda olmaları gerekiyo.kusura bakmayın cahilliğime verin yeni yeni öğreniyorum

melenkolia seni hep takip emiştim yazılarından ve sonucunu çok merak ediyordum canım inş allah kucağına almayıda nasip eder inanıyorum hamişsin

saolasın canım benim insallah hepimiz burda hamiş haberlerimizi vereceğiz. buna inanıyorum

günaydın kızlaaar. sabah tekrar test yaptım, yine silik çizgi çıktı, 1 saat sonra drumu arayıp konuşmayı düşünüyorum ha bi de çok az lekelenmem var dün akşamdan beri. bugün 10. günüm hadi hayırlısı insallah hamileyimdir:1hug:

saolasın canım benim insallah hepimiz burda hamiş haberlerimizi vereceğiz. buna inanıyorum

günaydın kızlaaar. sabah tekrar test yaptım, yine silik çizgi çıktı, 1 saat sonra drumu arayıp konuşmayı düşünüyorum ha bi de çok az lekelenmem var dün akşamdan beri. bugün 10. günüm hadi hayırlısı insallah hamileyimdir:1hug:

inşallah cnm benimde bugün 11. günüm bende sabah yaptım korka korka pembe çıktı ikinci çizgi inşallah hamileyizdir..

mrb a ... bu 5+2 5+5 niye aynı boyda olmaları gerekiyo.kusura bakmayın cahilliğime verin yeni yeni öğreniyorum

canım benimkiler biraz sorunlu işte. yarın netleşecek. küçük olanın düşme ihtimali vardı. yarın gelişimine bakacagız. ayrıca cahillik falan değil. bizde dr lar anlatıyorda ogrenıyoruz.

inşallah cnm benimde bugün 11. günüm bende sabah yaptım korka korka pembe çıktı ikinci çizgi inşallah hamileyizdir..

canım benim tebrik ediyorum ay ne güzeeel yaaaa. bir testle kalma hemen 1 test daha yap,bende silik çıktılar, dondurulmuşlarla olduğu için olabilirr. ayy heyecanlandım iyiceee. insallah hamişizdirr canım beniim

Melankolia çok şükür silik çizgi gören herkes hamilelikle sonuclandırıyor. bende öyle oldum. elbette kan sonucu alana kadar kendını garantide hissetmiyorsun. ben 7 test yaptım hala acaba dıyordum:) inşallah sende bizler gibi güzel sonuclar alırsın

Melankolia çok şükür silik çizgi gören herkes hamilelikle sonuclandırıyor. bende öyle oldum. elbette kan sonucu alana kadar kendını garantide hissetmiyorsun. ben 7 test yaptım hala acaba dıyordum:) inşallah sende bizler gibi güzel sonuclar alırsın

evt kan testi yapana kadar inanamıyor insan. sen kaçıncı gün yapmıştın ve benimki gibi varla yok arası bi silik çizgi miydi??

canım benimkiler biraz sorunlu işte. yarın netleşecek. küçük olanın düşme ihtimali vardı. yarın gelişimine bakacagız. ayrıca cahillik falan değil. bizde dr lar anlatıyorda ogrenıyoruz.

allahım sadece pozitif sonuç almak yetmiyo yani. sonrasıda ne kadar önemli .süreç çok uzun .inşallah cnm 2 sinide hayırlısıyla kucağına alırsın.moralini yüksek tut cnm

Galıba 9. gun akşam yapmıstım. çok sılık cıkmıstı. hatta hemen belırmedı cızgı.

benimkide hemen belirmedii, ay insallah ben de senin gibi hamiş çıkarım... kaç bebek bekliyorsun peki? bi de progestan ve coraspirin ilaçlarından dolayı hamiş çıkma gibi bi olay yoktur değil mi? eger öyleyse hamişimdirr

melankolia hayırlı olsun şimdiden. kan testinin ardından bize güzel haberlerle gel inşallah.

canım benim, moralini yüksek tut insallah 2 bebeğinde sıkıca sarılır sanaa. dinlen bolcana dualarım seninle

slm kızlar nisasumun 10.gün değeri 47,7 çıkmış bence gayet iyi. Hamile Allahın izniyle.
ama arkadaşımız moralini bozuyor düşük diye.
kendisini tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Back
X