Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melankolia hayırlı olsun şimdiden. kan testinin ardından bize güzel haberlerle gel inşallah.
melenkolia tebrik ederim canım. Silik de olsa hamilelik demek oluyor.
Ama insan inanamıyor kan testi yaptırmadan.
İnşallah kan sonucunda güzel çıkar.
ben tek bebegede razıyım. yeterki diğeri giderse bile giderken buyuk olana zarar vermesın
saolasın canım benim insallah hepimiz burda hamiş haberlerimizi vereceğiz. buna inanıyorum
günaydın kızlaaar. sabah tekrar test yaptım, yine silik çizgi çıktı, 1 saat sonra drumu arayıp konuşmayı düşünüyorum ha bi de çok az lekelenmem var dün akşamdan beri. bugün 10. günüm hadi hayırlısı insallah hamileyimdir:1hug:
ben tek bebegede razıyım. yeterki diğeri giderse bile giderken buyuk olana zarar vermesın
kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm
5+1 bebek 5 hafta 1 gunluk demek. 5+3 bebek 5 hafta 3 gunluk demek:)
azbycv, msms benim SAT 31 aralık. ticker koydum bir adet. transfer günüm de 14 ocak idi. ona göre 5+1. elimde ultrasound çıktısı var. onlardan bir tanesi ölçülü ve onun karşılığında şöyle diyor. GS=0.88 cm. diyor.
nerdeyse 1 cm olmus minislerim teyzeleri. koscaman olmuşlar. :)
Canım benim durrumum biraz karışık. her iki kesede çok farklı boyutta. 5 mm olan küçük keseyi d rum 5+2 olarak ölçmüştü. 10 mm olan içinde 5+5 dedi.yarın Allah izin verirse hem durumumuz netleşecek. küçük olan benimle mi gittti mi diye.hemde kalp atışlarını duyacağız.
canım benim Allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin öncelikle en doğru dua ile başlayalım söze.ama işin özü her hayra gösterilecek sabır.bence ikisinin farklı günlerde tutunmasından kaynaklı bir boyut farklılığı olabilir.çünkü doktor bana dediki şu anda bir kesen görünüyor ama bu demek değilki ille bir olacak belki 10 gün sonra tekrar baksak orda minik bir kese daha görülebilir buna hazırlıklı ol dedi.bana bile böyle demiş iken senin zaten görünen kesen inşallah gelişimine devam ediyordur canım.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
CANIM BENIM TESTE BOZUKLUK VARSA GENELDE NEGATIF YONDE OLUYOR
HIC MORALINI BOZMA ALLAHIN IZNIYLE YUZUN BU SEFER GULECEK KENDINE DIKKAT ET
VE SIMDIDEN SENI TBR EDIYORUM HALAYINI ISE kan sonucundan sonra cekeriz
bencede hamilesin
SAOL ASİCİM, TESTLER DOĞRU ÇIKTII KIZLAAR, DRU ARAYIP TESTLERİN SİLİK ÇİZGİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİM, HEMEN ÇAĞIRIP KAN TESTİ YAPTILAR VEEE 10. GÜN DEGERİM 183 ÇIKTIIdelikafadulden HAMİLEYİMMMMMMMMMMM :lepi: HALA İNANAMIYORUM,ASIL TEST GÜNÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPMAMI İSTEDİ, İNSALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER, KIZLAR DARISI SİZLERE İNSALLAH ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIINN HEPİNİZİ ÖPÜYORUUM:1hug:a.s.
hadı gözün aydın harıka valla. bebek değilde bebekler sankı:) tebrık ederım
saol asicim, testler doğru çıktıı kızlaar, dru arayıp testlerin silik çizgi çıktığını söyledim, hemen çağırıp kan testi yaptılar veee 10. Gün degerim 183 çıktııdelikafadulden hamileyimmmmmmmmmmm :lepi: Hala inanamıyorum,asıl test günüm çarşamba günü tekrar test yapmamı istedi, insallah herşey yolunda gider, kızlar darısı sizlere insallah allah kucaklarımızı boş bırakmasıınn hepinizi öpüyoruum:1hug:a.s.