Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msj yazan arkadaslarim hepinize cok tesekkür ediyorum!dualariniz icin cok sagolun..
allaha sükür atesim düstü.hersey yolunda:))artik burdayim:))

canım hastanen neresi?neden böyle oldu?dozunu mu çok vermişleryumurta büyütücü ilaçların?ondan mıymış acaba?CADIARZU

arkadaşlar bişey sorucam tüp bebek yaptırdıktan sonra sürekli yatıyormusunuz yoksa normal yaşantınıza devam ediyormusunuz tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar cvp verin lütfen

canım önemli olan dinlenmen ağır iş yapmaman

yani bir yere uzanmaktan ağır iş yapmaktan ağır birşey kaldırmaktan kaçınacak ve dinleneceksin bunu ister oturarak ister uzanarak isterde yatarak yap ama yatarak yapılması doktorlkar tarafındanda gerek görülmüyor aksine stres yapıp kabızlığa kan dolaşımının yavaşlığına neden oluyormuş benim 3 .günüm dinlenerek geçiriyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

zaten doktorun sana gerekeni söyler her yerde aynı şeyi söylemiyor malesef doktorun ne derse onu yap ok

ben hesap işni beceremedim,dra kontrole gittiğimde öğrenirim nasılsa :)

arkadaşlar bende yarın gonol-f e başlıyorum. günde 375 lik dozla başladı doktorum bu doz çok yüksek
geldi bana sizlerin aldığı doz da bumudur acaba. aşılamada 75 likle başlamıştım.

canım aşılamada 3 yumurtadan fazla yumurta oluşursa aşılama yapılmaz ama tüp bebek tedavisinde ne kadar yumurta olursa o kadar iyi demektir. o yüzden dozlar yüksek. kafanı takma drun en iyisini bilir, bol sans :)

ben de yeni bitirdim tedaviyi 5 şubata transferim yapıldı.benimde gonol f dozum 300 dü.

hadi hayırlı haberlerle gel canım umarım hamişsindir :)

amin canım. çok güzel üçüzlerini sağlıklı kucağına almış olman. İnşallah bizde o günleri görürüz sağlıklı kucağımıza alırız yavrularımız.:Saruboceq:

canım özelden yazdım fakat görmedin sanırım, keseleri ve kalp atışını gördükten sonra mı muayneler ücretli oluyor? ücret ne kadar peki? özelden yazar mısın?

kızlar transferın 9.günü test yaptım bakarmısınız 2.çizgiyi gören varmı????

canım ben de 9. gün evde test yaparak öğrenmiştim, tebrik ederim hamilesin :)

msj yazan arkadaslarim hepinize cok tesekkür ediyorum!dualariniz icin cok sagolun..
allaha sükür atesim düstü.hersey yolunda:))artik burdayim:))

canım benim çok sevindim, tekrar geçmiş olsun dikkat et kendinee

[

canım hastanen neresi?neden böyle oldu?dozunu mu çok vermişleryumurta büyütücü ilaçların?ondan mıymış acaba?CADIARZU

cnm merkezin adını vermicem.orda tedavi olan arkadaşımız çok ve çok başarıları duyulmuş bir merkez arkadaşlarım kötü bişey zannedip yanlış yorumlayıp üzülebilirler.kendi tedavilerini etkiler.ama iğne dozum 75 ml puregon sonra 150ml di.femara ve zitromax kullandım.folbiol kullandı.zaten az önce merkezden aradılar çok sevindirici bir haber verdiler(4 ad.5.gün blaktokist embriyom vardı) 2 adet yumoşum altıncı gün blaktokist evresine gelmiş... 2+2+2 dondurulmuş 6 ad.blaktokist embriyom var.ben şimdi 2 ay kendime çok iyi bakıp bebeklerime rahat bir yer hazırlamam lazım.83 kg.birazda diyet yapıp bebişlere yer açmak istiyorum.çok saol mona roza

hamis arkadaslar 11-14.hafta testlerini yaptircakmisiniz?
ben randevu aldim haftaya yaptircam testi.sizede tavsiye ederim.

arkadaşlar bende yarın gonol-f e başlıyorum. günde 375 lik dozla başladı doktorum bu doz çok yüksek
geldi bana sizlerin aldığı doz da bumudur acaba. aşılamada 75 likle başlamıştım.

merak etme biv, 325 le başladım ben de. aşılamada o kadar yumurtlamamamız bekleniyor. o yüzden aşılama dozları düşük.

çok çok geçmiş olsun. şöyle güzel güzel geçir 3 ayını. mis gibi hazırlan hamileliğine.

bu arada tabi ki umutlu olacaksın 4 adet blastokist. altın yumurta be onlar. :)

özgezümra, çok düşüncelisin. :)

bu arada ben 3 derken 2 ay olmuş, 4 derken 6 altın yumurta olmuş harika haberler bunlar. hadi hayırlısı.

tülay, biz bu bulanık fotoğrafta 2. çizgiyi görüyoruz da sen niye göremiyorsun şekerim. heycandan gözlerin kamaştı galiba. :)))

tebrikler ve allah tamamına erdirsin.

kızlar acil bir soru gonol-f iğnemi yapıcam şimdi koldanmı karındanmı yapıyorsunuz iğneyi

kızlar bugün transferimin 8. günü test yapsam görünürmü.tecrübesi olan varsa yazarmı?sonra çıkmazsa üzülürüm sanırım...

canım benımde geçen perşembe transfer yapıldı test bugun ve dün yaptım silik 2.çizgi ama var yap istersen ama çokda güvenme kendimede konu açtım 2.çizgiyi gören varmı? diye baakablrsn bence yap merak çok kötü bişy çünkü iii haberlerini bekliyoz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…