- Konu Sahibi EU2
-
- #4.281
çok sevindim karanfil geçmiş olsun arkadaşım
evet cnm aşırı uyarıldı yumurtalar ve ben az kalsın hastanelik oluyordum.yumurta toplama işlemi 7 şubatta yapıldı.daha ben gözümü yeni açabildim.bırakın transferi dünyayla bağlantım kopmuştu.okadar sancı şişlik karın ağrısı mide bulantısı baş dönmesi.çatladı çatlıcaktı vucudum.doktor toplama işleminden sonra hemen dedi.transfer olmıcak dondurucaz dedi.3 ay dinleneceksin dedi.ve doğum kontrol hapı kullnıp yumurtlamayı engellicez dedi.şimdi kendiliğimden adet olmayı bekliyorum.ilaca başlıcam.hakkımda hayırlısı.34 yumoştan 20 ye sonra 14 döllenmeye ve enson 4 blaktokiste olsun umutluyum
melankoli ben ne kadarlık oldugunu jınekolojı net ten hesaplattım. ama son gıttıgım dr un bana soyleıdgı yumurta toplama ıslemınde 14 gun olarak sayıyoruz dedı. benım 13. gun toplandığından bır gun daha buyuk sayılıyormus.
arkadaşlar bende yarın gonol-f e başlıyorum. günde 375 lik dozla başladı doktorum bu doz çok yüksek
geldi bana sizlerin aldığı doz da bumudur acaba. aşılamada 75 likle başlamıştım.
ben de yeni bitirdim tedaviyi 5 şubata transferim yapıldı.benimde gonol f dozum 300 dü.
amin canım. çok güzel üçüzlerini sağlıklı kucağına almış olman. İnşallah bizde o günleri görürüz sağlıklı kucağımıza alırız yavrularımız.:Saruboceq:
kızlar transferın 9.günü test yaptım bakarmısınız 2.çizgiyi gören varmı????
msj yazan arkadaslarim hepinize cok tesekkür ediyorum!dualariniz icin cok sagolun..
allaha sükür atesim düstü.hersey yolunda:))artik burdayim:))
canım hastanen neresi?neden böyle oldu?dozunu mu çok vermişleryumurta büyütücü ilaçların?ondan mıymış acaba?CADIARZU
arkadaşlar bende yarın gonol-f e başlıyorum. günde 375 lik dozla başladı doktorum bu doz çok yüksek
geldi bana sizlerin aldığı doz da bumudur acaba. aşılamada 75 likle başlamıştım.
evet cnm aşırı uyarıldı yumurtalar ve ben az kalsın hastanelik oluyordum.yumurta toplama işlemi 7 şubatta yapıldı.daha ben gözümü yeni açabildim.bırakın transferi dünyayla bağlantım kopmuştu.okadar sancı şişlik karın ağrısı mide bulantısı baş dönmesi.çatladı çatlıcaktı vucudum.doktor toplama işleminden sonra hemen dedi.transfer olmıcak dondurucaz dedi.3 ay dinleneceksin dedi.ve doğum kontrol hapı kullnıp yumurtlamayı engellicez dedi.şimdi kendiliğimden adet olmayı bekliyorum.ilaca başlıcam.hakkımda hayırlısı.34 yumoştan 20 ye sonra 14 döllenmeye ve enson 4 blaktokiste olsun umutluyum
kızlar transferın 9.günü test yaptım bakarmısınız 2.çizgiyi gören varmı????
ben karından yapmıştım
kendim yaptım daha rahat geldi karından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?