- Konu Sahibi EU2
-
- #4.241
cnm süper. bence değerin oldukça yüksek niye ikiz olmasın ki.benim 14 .gün değerim 386 olmasına rağmen dr um herşey olabilir dedi. yani ikiz olma durumu olabiliyo sanırım. aman sağlıklı olsunlar yada olsunda tek çift farketmez.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
saolasın canım benim allah sağlıklı bebişler versin insallah hepimizee
ayy ne güseel, kalp atışını ve keseyi görmüşsündür darısı bana inş ben de bi an önce göreyim sabırsızlanıyorum. 25 şubatta görcem inşş
canım allah şifa versin kötü düşünme bebişin seninle olacak allahın izniyle canım dualarım seninle
slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree
aminnnn canım. benim bebeğimde yarın 9 haftalık olacak inşallahhh :Saruboceq:
slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar((((
slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree
canım nasılsın maşallah ne güzel bak büyütüyon bebeğini canım rabbim kucağına almayı nasip etsin :1hug:
kızlar merhaba bende yarın dr gidiyorum sanırım yarın gonol-f 'e başlıcam.iğneler kaç gün sürüyor daha doğrusu yumurta toplama işlemine adetinden kaç gün sonra yapıyorlar yaklaşık olarak
slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?