kızlar meraba bısııı sorucammm ayın 5 ınde transferım oldu sabırsızlanıyorum bugub kan testı yapsam cıkarmı
merhaba canım 10 gün olmuş ama ben yapmanı tavsiye etmem bence beklemelisin. olur ya geç tutunmuştur bebişin falan o zaman çıkmaz üzülürsün. hem dr.lar 12. gün istiyorsa vardır bi bildikleri az kalmış sabret. hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
tsk ederım emsal canım sagol dogru gec tutunmus olabılır
benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM
canım bana kalırsa ilaç alma neyin ne olacağı belli olmaz ama yinede sen bilirsin. olmazsa bi süre daha bekle tekrar kan testi yaptır derim kendi kendine regl olmanı beklemek çok daha mantıklı gibi geliyor bana. Rabbim yardımcın olsun canım
zaten bu ilaç hamileliğe zarar vermiormuş .kan testinde de çıkmadı.adetim gelse hemen mi başlanır oksa beklenir mi acaba tüp bebek tedavisine.offffff kafam karıştı:))))))))):1closedeyes:
bana gelince ben 2. deneme için yola devam demiştim ya işte o 2. deneme neredeyse geldi çattı. çarşamba günü transferim olacak inşallah. hayır dualarınızı eksik etmeyin lütfen
inşallahhh salı günü müjdeli haberlerle gelirsin canım. bu arada benim bebiş geç tutunmuştu 11.gün idrarda çıkmamıştı 12. gün kanda çok düşük çıkmıştı sevinememiştim ondan sana beklemeni tavsiye ettim canım.
Emsall canım tesekkurler temennılerın ıcın bısıı sorucam pekı devam ettıbı gebeligin sorun yok dımı
Allah ıma şükürler olsun değerim iki günde bi artış gösterdi. dr.um kan değerim düşük başladıgı için dış gebelikten şüphelenmişti ama şükür ki öyle bişey olmadı.en son hcg sonucum baya yükselmişti 3925 olmuştu ama biz keseyi görememiştik yine bi üzüntü yaşamıştım. bizim bebiş zorlu geldi pek bi nazlı anlayacagın bol bol ağlattı beni :)) ama Rabbime şükürler olsun şimdi 9 buçuk haftalık olduk yüce Rabbim inşallah tamamına erdirsin kucağımıza aldığımız günüde göstersin inşallah. darısı sizlerin başına inşallahhh canım Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın
canım cok sevındım bebegın senı bırakmamıs ınsallah hamılelıgın sonuna kadar saglıklı gecırırsın ve saglıklı bır sekılde kucagına alırsın canım
emsalcigim ınsallah salıgunu guzel haberlerle gelırım
sedayıldız ve emsall allah iyi haberlerinizi hiç eksik etmesin.hep iyi bebiş haberleri verin bize olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?