Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar umarım bilgiler işinize yarar...

Normal bir gebelikte B-Hcg değerleri aşağıdaki gibidir.
Son adet tarihinden sonra geçen hafta sayısına göre değer aralıkları

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...

mrb canlarım benim.. tedavideki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, transfer olanlara sabıırr ve sonrasında hayırlıs haberler vermeyi nasip etsin allahım insallaaah. bebişlerinizin hepsi sıkıca tutunsun insallaah.
benim dünden bu yana hafif lekelenmem var, kasığıma arada krap giriyor yarın drumu arayacağım. sizde de böyle olmuş muydu kızlaaar??

mrb canlarım benim.. tedavideki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, transfer olanlara sabıırr ve sonrasında hayırlıs haberler vermeyi nasip etsin allahım insallaaah. bebişlerinizin hepsi sıkıca tutunsun insallaah.
benim dünden bu yana hafif lekelenmem var, kasığıma arada krap giriyor yarın drumu arayacağım. sizde de böyle olmuş muydu kızlaaar??

sanki hamilesin diger arkadaşların yazdıkları bilgilere göre inşallah öyledir.allahım tüm isteyenlere versin ya rabbim hayırlı bir şekilde kimsenin emegi boşa gitmez inşallah.

teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey

slm arkadaşlar tedaviniz hayırlı sonuclanır inşl.bende önümüzdeki ay başlayacagım birşey merak ediyorum igne veriyorlarmı göbekten vurulan bira kac arkadaştan duydum sanki tedavisine göremi yoksa tüp bebek deneyen herkez yaptırıyormu

kizlar ne zamandir buraya yazamadim zaten cokda giremedim siteye
negatif sonuctan sonra bazi sorunlarim olmustu
buradan tedavide olan tum arkadaslara allahim yardim etsin ve guzel sonuclar nasip etsin
allah izin verirse ben nisan mayis gibi ikinci icin yola cikicam
hakkimizda hayirli ne ise olsun

evet asi ne zamandır yoktun hoş geldin aramıza özlemiştim seni valla.bu arada bende transfer bile yapıldı . senin tedavinde de allahım inşllah yüzünü güldürür.

bu arada onu seviyorumda hiç girmiyor uzuzn zamandır onuda göremedim

mona rosa babam yaşarkende isminin verilmesini istemezdi. Bu tarz şeylerden hiç hoşlanmazdı ve verenlerede kızardı. Bu nedenle önüm kapalı yani onu üzmek istemem

nevrosky seninde tedavin hayırlı olsun. umarım bizleri gibi sende mutlu haberler verirsinde burada beraber halay çekeriz

Canım çok sağol. :asigim: Amin inşallahhhh. :Saruboceq: Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallahh. :Saruboceq: Sizler de bebeklerinizi sağ salim kucaklayın dilerim canım. :Saruboceq: :nazar:

nevrosky arkadaşım tedavin hayırlı olsun başlamayı düşünüyorum derken direk başladığını okudum bu ne hız :))

Bir kaç gün sonra bende tüp bebek tedavime başlıyorum.İlk denememiz olacak bu.İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.Doktorum da,Medical Park Bahçelievler'den Latif Celal Küpelioğlu.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim bebeğim gelmekte çok inatçı,ama ben ondan daha inatçıyım.

Kızlar sık sık bu sayfaya gelıp bakıyorum guzel haberler almak için. Monarosa sıra sende ınsallah senden guızel haberler beklıyoruz. 9 tane embrıyoların azalabılır sakın telaslanma. Onemlı olan uzun sure dayanması bılıyorsun.

evet asi ne zamandır yoktun hoş geldin aramıza özlemiştim seni valla.bu arada bende transfer bile yapıldı . senin tedavinde de allahım inşllah yüzünü güldürür.

bu arada onu seviyorumda hiç girmiyor uzuzn zamandır onuda göremedim

canim benim insallah sende guzel sonuclar alirsin
bende sizleri ozledim evde degildim 2 hafta kadar o yuzden gelemedim
suanda beklemede olan arkadaslarima guzel sonuclar diliyorum insallah
:Saruboceq:

kızlar 10 mart kan tahlili yaptırıcam ya acaba diyorum hafta sonu evde gebelik testi yapsammı ne dersiniz.cmrtesi transferin 9.cu günü.

canlarım.ben artık sık sık giremiyorum nete.ama girdikçe size bakıyorum.
allah hepinizi korusun.bivciğim;transferin hayırlı olsun.allah mutlu sonuçlar almak
nasip etsin inşallah.
kendinize iyi bakın.

allah hepinizi korusun.bivciğim;transferin hayırlı olsun.allah mutlu sonuçlar almak
nasip etsin inşallah.
kendinize iyi bakın.

canım benim tşkr ederim. kendine çok ii bak

sanki hamilesin diger arkadaşların yazdıkları bilgilere göre inşallah öyledir.allahım tüm isteyenlere versin ya rabbim hayırlı bir şekilde kimsenin emegi boşa gitmez inşallah.

canım zaten hamişim 7 haftalık oldum hemde :nazar: allah isteyen herkese versin insallaaah. lekelenmem durdu allaha şükür iyiyiz

teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey

canım benim hayırlı olsun insallah 2izlerin sana sıkıca tutunurr

Bir kaç gün sonra bende tüp bebek tedavime başlıyorum.İlk denememiz olacak bu.İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.Doktorum da,Medical Park Bahçelievler'den Latif Celal Küpelioğlu.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim bebeğim gelmekte çok inatçı,ama ben ondan daha inatçıyım.

canım tedavin hayırlı olsun, allah gönlüne göre versinn

kızlar 10 mart kan tahlili yaptırıcam ya acaba diyorum hafta sonu evde gebelik testi yapsammı ne dersiniz.cmrtesi transferin 9.cu günü.

canım yanlış yönlendirmiş olmayayım ama benim 9. günde çok silik çıkmıştı ama benimkiler dondurulmuşlarla yapılmıştı. testi yap ama negatif çıkarsa umutsuzlanma kan testinde olumlu çıkacaktır insallaaah

nasip etsin inşallah.
kendinize iyi bakın.

canım benim merakta bırakma bizi, kendine ve bebişe iyi baak

kızlar MYWORLD arkadaşımızın test günü ayın 2siydi merak ettim haber yok mu ??

msms senin dediğin gibi oldu.9 embriyomuz vardı.7 ye düşmüş buğün öğrendik.1 tanesi yavaşmış gelişimi.6 tanesi çok güzel demiş embriyoloğ eşime.sizin nasıldı durum?senin ikiz mi tek mi şu an?hastanen hangisiydi,bizim memorial...yarın olabilir transferim...hayırlısı...

Back
X