Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canlarım benim.. tedavideki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum, transfer olanlara sabıırr ve sonrasında hayırlıs haberler vermeyi nasip etsin allahım insallaaah. bebişlerinizin hepsi sıkıca tutunsun insallaah.
benim dünden bu yana hafif lekelenmem var, kasığıma arada krap giriyor yarın drumu arayacağım. sizde de böyle olmuş muydu kızlaaar??
kizlar ne zamandir buraya yazamadim zaten cokda giremedim siteye
negatif sonuctan sonra bazi sorunlarim olmustu
buradan tedavide olan tum arkadaslara allahim yardim etsin ve guzel sonuclar nasip etsin
allah izin verirse ben nisan mayis gibi ikinci icin yola cikicam
hakkimizda hayirli ne ise olsun
mona rosa babam yaşarkende isminin verilmesini istemezdi. Bu tarz şeylerden hiç hoşlanmazdı ve verenlerede kızardı. Bu nedenle önüm kapalı yani onu üzmek istemem
nevrosky seninde tedavin hayırlı olsun. umarım bizleri gibi sende mutlu haberler verirsinde burada beraber halay çekeriz
evet asi ne zamandır yoktun hoş geldin aramıza özlemiştim seni valla.bu arada bende transfer bile yapıldı . senin tedavinde de allahım inşllah yüzünü güldürür.
bu arada onu seviyorumda hiç girmiyor uzuzn zamandır onuda göremedim
canlarım.ben artık sık sık giremiyorum nete.ama girdikçe size bakıyorum.
allah hepinizi korusun.bivciğim;transferin hayırlı olsun.allah mutlu sonuçlar almak
nasip etsin inşallah.
kendinize iyi bakın.
sanki hamilesin diger arkadaşların yazdıkları bilgilere göre inşallah öyledir.allahım tüm isteyenlere versin ya rabbim hayırlı bir şekilde kimsenin emegi boşa gitmez inşallah.
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey
Bir kaç gün sonra bende tüp bebek tedavime başlıyorum.İlk denememiz olacak bu.İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürür.Doktorum da,Medical Park Bahçelievler'den Latif Celal Küpelioğlu.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim bebeğim gelmekte çok inatçı,ama ben ondan daha inatçıyım.
kızlar 10 mart kan tahlili yaptırıcam ya acaba diyorum hafta sonu evde gebelik testi yapsammı ne dersiniz.cmrtesi transferin 9.cu günü.
canlarım.ben artık sık sık giremiyorum nete.ama girdikçe size bakıyorum.
allah hepinizi korusun.bivciğim;transferin hayırlı olsun.allah mutlu sonuçlar almak
nasip etsin inşallah.
kendinize iyi bakın.