Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msms senin dediğin gibi oldu.9 embriyomuz vardı.7 ye düşmüş buğün öğrendik.1 tanesi yavaşmış gelişimi.6 tanesi çok güzel demiş embriyoloğ eşime.sizin nasıldı durum?senin ikiz mi tek mi şu an?hastanen hangisiydi,bizim memorial...yarın olabilir transferim...hayırlısı...
:CüvCüv:angel merhaba ben ankarada yaşıyorum burda 3 negatif denemem var bende buralarda merkez aradı son gittiğim yerde beni muayene bile etmeden yarın gel ko kültür yapalım dedi bende gitmedim.
netten yaptığım araştırmalar benide bahçeci ye götürüyor.henüz tanışmadım kendileriyle ama referansları iyi. bahçeci de yaşadıklarını ve neler yapıldığını yazarsan çok sevinirim.2350 euro diyolar bide diğer tekniklerde ilave edilirse 10000 tlyi bulur gibi geliyor.acaba indirim yaparlarmı. görüşmek dileğiyle:CüvCüv:
canım benım 12 yumurtam toplandı.10 u dollendı. 2 gun sonra 8 e düştü. hepsi iyi kalıtelıydı. ertesı gun 6 ya düşmüştü. hepsi çok hucrelıydı. 4. gun transferımı güvenç bey yaptı(memorial) ıkı embrıyo transfer edıldı ıkısıde çok ıyıydı ama bırı . gunde 5. gun gibi olmus. dahada ıyımıs.
basta bebklerım ıkızdı ama şimdi tek bebeğim var. buyuk olasılıkla bebeğim erkek:)
artık transferın olmustur sanıyorum. Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah:Saruboceq:
angel cim cevap yazmana çok sevindim ben bu sitede yeniyim. açıkçası bu konuları konuşabildiğim insan sayısı 5 i geçmez. zayıf noktam olarak algılıyorum kimseyle konuşmuyorum. bu site paşlaşmayı öğrenmem açısından faydalı olacak diye düşünüyorum. senin tedavin de hayırlı sonuçlanır inşallah. bahçecide bir sürü dr var neye göre nasıl seçeceğim hiç bilmiyorum. izlenimlerini anlatmaya devam etmen dileğiyle desteğin için teşekkürler
kızlar selammmm:sm_cool:
bi hayli uzun zaman oldu buraya girmeyeli valla ya:jeyyar:
tam 1 hafta önce kocaman bi sıfırı görmüştüm senağlama
ama şimdi çok şükür bin şükür çok iyiyim:teytey:
doktorum eşim ve ben karar aldık ve bi süre kendimiz çalışacağız-tatlicadiarzu-
zaten şu tedaviden dolayı yapmayı unuttuk neredeyse
az bidenemle hasret giderelim dedik:asigim:
benden haberler bu kadar
Rabbim tedavide olan herkesin yüzünü güldürsün inşallahşakkıdı
sonuç bekleyenlere hayırlı sonuçlar dilerim:lepi:
Yüce Yaradanım emeklerimizi de umutlarımızı da boş çıkarmasın:Saruboceq:
msms canım erkekmiş galiba hadi hayırlısı olsun:içelim:
nevrosky canım seninde tedavin hayırlı olsun:lepi:
ve MELANKOLİ canım benimmmm lekelenmelerin olmuş aman ha dikkat et kendine:mymeka:
ve sayamadığım diğer arkadaşlarım herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda:lepi:
bol bebişli günler:teytey:
msms evet tarnsferim oldu.7 embriyomuz kalmıştı 4. günde.3 tanesi bende,4ünü dondurduk.güvenç bey yaptı tarnsferimi.
oğluşuna çok sevindim canım.kucağına aldığın günleri hasretle bekliyoruz...
canim benim hadi hayirlisi bakalim tekrar sag salim kucagina alirsin insallah sagliklidir bebisin annesi erkek hiiiiiiiiiii arkasindanda hemencik kizin gelsin sevgilerler canim
güvenç bey bana çok guıven veren bır adam. tedavımı o yapmadı ama yumurta toplama ve transferım ona denk geldı.. sonra görüştünüzmü güvenç beyle. ne yorum yaptı? benım ablam ve eşim yanına gıttıler. demişki %65 bızım için yuksek orandır o sansı verırırz. olmaması için hiç sebep yok demiş. ablamda ama kısmet dıyorsunuz demiş. aslında oyle ama hastalara boyle soyleyemıyur demiş adamda:)
hayırlı olsun transferın canım. güzel haberlerınle gel inşallah
canım demekkı senınde hersey yolunda. Oradakı dr lar ozellıkle guvenc bey umutsuzsa bunu belırtıyor. Yanı bır sekılde anlatıyor tutmama ıhtımalı var dıe. ınsallah benım gibi senınde tutar canım.benim de günenç beydi.transfer ve toplamadaki doktorum.eşim gitti görüştü."bir oran vermemiz yanlış olur ama ümitliyim.olmaması için bir sebep yok."demiş.git gellerim devamlı var,olur mu olmaz mı diye?akşamdan beri hafif kasık batmalarım,bel çekilmelerim oluyor.umarım yerleşme belirtileridir.senin nasıl gidiyor?bebişin ne kadarlık oldu şu an?![]()