ne cahili arkadaşım ya..
o öylesine birşey işte.kk daki arkadaş listen.
beni kabul ettiğin için sağol:)
bana bide hastaneye transfer günü ne götürmem lazım anlatırsan sevinirim..
İnşallah herşeyin hayırlısı olsun,bebeklerin sana sıkıca tutunsunlar canım..:CüvCüv::Saruboceq:bugun tranferim var(embryolar genetiktanıyı gectiyse) insallah pembelesmek icin bir adımdır bu sefer dualarınızı eksik etmeyin lutfen
ben de bu gün haber bekledim ama hala gelmedi..kök hücrede bir tanıdığımız vardı onu aradık..bu gün embiyoların ekülavatörden kesinlikle çıkartılmamaları gerekiyormuş..değilse yumurtalar dejenerasyona uğrarmış..yarın sabah ta arayabilirlermiş,pazartesiye de sarkabilirmiş...Her an tetikteyiz yani..arayıp çağırırlar diye..geç olsun da güç olmasın..yeterki tutsun diyoruz..:1rolleyes:slm arkadaşlar normalde bugün olacaktı transferim labaratuvardan aradılar pazartesi yapılacakmış yani bana 5.gün transferi blostakist transferi yapılacakmış embriyoların gelişimi güzel gidiyormuş
şimdi ben sana kısaca anlatmaya çalışayım :
önce yumurtaların toplanma aşaması var. O sabah hiçbirşey yememiş ve içmemiş olarak gidiyosun hastaneye. Seni bir odaya alıyorlar, ameliyat önlüğünü giydirip serum takıyorlar. Daha sonra kalçadan sakinleştirici iğne yapıyorlar. Bu iğne beni öyle bir sakinleştirdi ki daha 5 dakika sonra başım dönmeye başladı. Ameliyathaneye aldıklarında gözlerimi bile açamadım o derece sersemlettiler yani. Daha sonra Cem bey alttan bir iğne yapıyor lokal anestezi yani. Hiçbir şey duymuyorsun bu işlem sırasında.. İşlemden çıktığımda hala sersem gibiydim hatta anneme anne perdeler oynuyor falşan gibi şeyler saçmalamışım :))
Transfer günü ise biraz idrarla gitmen gerekiyo çünkü ultrasonla üstten bakıyorlar bu sefer..yine bir odaya alıyorlar üstüne yine ameliyat önlüğünü giyiyorsun ama bu sefer hiçbirşey vermiyorlar. İşlem de zaten 5-10 dakika sürüyor. Hiçbirşey götürmene gerek yok yani..daha sonra 1 saat kadar odanda dinleniyorsun ve evine gidiyorsun.işte bu kadar.umarım aydınlatabilmişimdir
Embriyolog eşimi aramış az evvel..benim 4 embriyodan 1 i bölünmemiş..öğlen saat 12 de kontrol etmişler..kalmış 3 embriyo..bir tanesi 5 hücreli,2 tanesi 4 hücreliymiş..yarın da bölünme devam eder demiş embriyolog eşime..sanki bölünmesi yeterli değil gibi geldi bana..moralim bozuldu.:çok üzgünüm:her ne kadar embriylolog şu an için gelişim iyi dese de..
yarın sabah 9 da karnım tok ve idrara sıkışık bir halde transfer için bekliyorlar...
canım moralini niye bozuyorsun anlamadım ben bence bölünmeleri normal bugün için yarına daha yükselicekler çünkü 3,gün 8 hücreli hale gelenlere kaliteli deniliyor benim bildiğim ve hergün katlamalı gidiyor sana bol şans diliyorum bunlara takılıp şimdiden moralini bozma sakın :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Embriyolog eşimi aramış az evvel..benim 4 embriyodan 1 i bölünmemiş..öğlen saat 12 de kontrol etmişler..kalmış 3 embriyo..bir tanesi 5 hücreli,2 tanesi 4 hücreliymiş..yarın da bölünme devam eder demiş embriyolog eşime..sanki bölünmesi yeterli değil gibi geldi bana..moralim bozuldu.:çok üzgünüm:her ne kadar embriylolog şu an için gelişim iyi dese de..
yarın sabah 9 da karnım tok ve idrara sıkışık bir halde transfer için bekliyorlar...
inşallah canım inşallah...offf offff..inşallah tutunurlar bizim veledler bize...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::1hug:
slm arkadaşlar bugün son kontrolüme gitiim.yarın gece iğnemi vurulup salı sabahı yumurtalar toplanacak.çok heyecanlıyım.büyük ihtimalle cumaya da transfer olacak.allah hepimize yardımcı olsun.bakıyorumda bi çok arkadaşımla aynı anda güzel haberleri alacağız allah emeklerimizi boşa çıkarmasın......
cnm bu duyguları Rabbim bize de nasip etsin inş..
Uzun bir zamandır burdan uzak kaldım ..
Demek hamişsin cnm yaa ..
Geç oldu ama can-ı gönülden tebrik ederim ..a.s.
Hep okuyordum önceleri yazdıklarını ....
Öyle cok sevindim ki cnm ....
Rabbim kucagına aldıgın günü görmeyide nasip eder inş.
Darısı biz tüüüüüüüüüüüüüüüüüümm isteyenlerin , bekleyenlerin başına ...
Aminnn cnm .... İnş. ...
Allahım bizlerede nasip eder inş. Ben de 5. günümdeyim ..
Listenin son durumu ne oldu bilmiyorum ..
Kimseciklerden haberi yok..
Listeyi badem güncellese de kimler hamiş ögrensem ...hihoyyyt
kızlar benimde yumurtalarım yavaş yavaş büyüyor.Aşılama için bugün iğnelerimin 5 günü idi.4 adet yumurtam var. Aşılamada yaptıran arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Aşılama nasıl yapılıyor. ya da yıkananlar nasıl transfer ediliyor. rahim boşluğuna bırakılıyomuş ordan tüpleri ya geçemezse die korkuyorum. şünkü bizde hareketli yok. olmayan şey oraya kadar nasıl gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?