Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun tranferim var(embryolar genetiktanıyı gectiyse) insallah pembelesmek icin bir adımdır bu sefer dualarınızı eksik etmeyin lutfen

bugun tranferim var(embryolar genetiktanıyı gectiyse) insallah pembelesmek icin bir adımdır bu sefer dualarınızı eksik etmeyin lutfen

allah yardımcın olsun canım.umarım başarıyla sonuçlanır.
mutlu haberlerini burdan alırız inşallah.
dualarım seninle...:Saruboceq:

dualarım sizinle Allah emeğimizi boşa çıkarmasın hepimiz pembeleşiriz inşallah

Canım ananas ne için bi de çay bilgisini de verirsen sevinirim.

ananası bu sitede okumuştum embriyonun tutunması için gerekli olan protein en çok ananasta varmış diye çayı da sevgili badem söyledi ben onun yalancısıyım :))) ama ikisini de uyguluyorum

Canım gaz sancıların için kendini sıcak tut.Battaniyenin altında otur ve dinlen.Bu arada kısmetse yarın sabah transferim yapılacak.Herkesten hayırlı dualar bekliyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

merhaba..benim de transferim 30 ekimde yapıldı aynı gün olmuşuz yani..5 tane 1.kalite ambriyom vardır 3 tanesini koydular..diğerleri için de bugün aradılar dondurma için yeterli değiller dondurmayacağız o yüzden diye moralim bozuldu ama olsun bunlar tutacak nasıl olsa..olumlu düşünmeye çalışıyorum..bunlar tutacağı için Allah dondurmamızı istemedi herhalde..sen ne yaptın seni aradılar mı ?

elsinore,bende 30 ekim günü cem beyde muayanedeydim.
15 gün sonra bende orda başlıyorum.
memnunmusun doktorundan acaba?
ben sevdim ama ...
sana mesaj attım cevap vermemiştin.benneyaptımki

slm arkadaşlar normalde bugün olacaktı transferim labaratuvardan aradılar pazartesi yapılacakmış yani bana 5.gün transferi blostakist transferi yapılacakmış embriyoların gelişimi güzel gidiyormuş

elsinore,bende 30 ekim günü cem beyde muayanedeydim.
15 gün sonra bende orda başlıyorum.
memnunmusun doktorundan acaba?
ben sevdim ama ...
sana mesaj attım cevap vermemiştin.benneyaptımki

merhaba, mesajını görmedim kusura bakma..evt çok memnunum çok iyi bir doktor ve işlerini gerçekten iyi biliyorlar..belki de perşembe günü görmüşüzdür birbirimizi :))
hayırlısı olur inşallah senin de tedavin

elsinore ben iki ile üç arası ordaydım.sen ne zaman geldin?
bu arada allah kucağını boş bırakmasın inşallah.

slm arkadaşlar normalde bugün olacaktı transferim labaratuvardan aradılar pazartesi yapılacakmış yani bana 5.gün transferi blostakist transferi yapılacakmış embriyoların gelişimi güzel gidiyormuş

süper hayırlısı olsun..benim de 5 tane 1.kalite embriyom vardı gelişimleri çok güzel falan dediler, 3.gün transferi yaptılar ama bugün yani blastokist günü aradılar ve dondurulacak yeterlikte görmüyoruz gelişimleri güzel değil dediler ve dondurmadılar anlamadım bende..oysaki 2 tane daha 1.kalite embriyom kalmıştı umarım içimdekiler gelişmişlerdir...

elsinore ben iki ile üç arası ordaydım.sen ne zaman geldin?
bu arada allah kucağını boş bırakmasın inşallah.

ben 12'ye çeyrek kala geldim ama işlemim 13.30'da yapıldı 10 dakika sürdü 15.15 gibi çıktım hastaneden
amin inşallah hepimizin dolsun kucakları

cem bey beni biraz bekletti zaten.
belki de seninle ilgileniyordu.
çok büyük tesadüf ya aynı gün orda olmamız.
belki birgün karşılaşırız..bebişini kontrole geldiğinde:CüvCüv:

cem bey beni biraz bekletti zaten.
belki de seninle ilgileniyordu.
çok büyük tesadüf ya aynı gün orda olmamız.
belki birgün karşılaşırız..bebişini kontrole geldiğinde:CüvCüv:

evt oranın maalesef öyle bir eksisi var çok yoğun olduğu için mutlaka bir süre bekliyosun beni de çok geç aldılar hatta idrardan patlayacaktım :)) ben daha önce de orada 2 kere aşılama yaptırdım..ilkinde tuttu fakat devam etmedi ikincisinde hiç tutmadı..bakalım kısmet artık bunda ne olacak..sizde bir problem var mıydı?

tüplerim açık,sperm testi iyi,
yumurtlama var..
ama çikolata kisti çıktı ama hafifmiş.
ya ameliyat ya da tüp dedi cem bey.
tüpü seçtim.kısa sürecek dedi.
12 gün.
hayırlısı olsun artık.
daha önceden aşılama ya da herhangi birşey yaptırmadım.

ya bu arada transferden sonra ne kadar yattın hastanede ve yanına birşey aldınmı.
ne lazım yani eşya olarak?

hmm iyi bari hayırlısı olur inşallah..ne problemli insanlar var hamile kalıyolar ne hiçbişeyi olmayan insanlar var uğraşıyorlar herşey kısmet işte..elbet bir gün vardır olacağı..inşallah daha fazla uğraştırmaz bizi bebişlerimiz :))

onuseviyorum ben şimdi ekledim seni arkadaş olarak ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum :))) çok mu cahilim nereden görücem ya da ne görmem gerekiyor ?

ne cahili arkadaşım ya..
o öylesine birşey işte.kk daki arkadaş listen.
beni kabul ettiğin için sağol:)
bana bide hastaneye transfer günü ne götürmem lazım anlatırsan sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…