- Konu Sahibi EU2
off herşey stres yaw ..önceki aşılamamdan biliyorum şimdi testi yaptırıcaz pozitif çıkacak diyelim bu sefer 2 gün sonra acaba yükselecek mi diye merakla tekrar beklicez onu da yaptırıcaz o da yükselmiş iyi güzel bu sefer 10 gün sonra doktora gitmeyi beklicez..acaba doktor görebilecek mi diye stres yapıcaz bu sefer de hadi o 10 gün geçti diyelim gidicez doktora diyelim keseyi gördü sevindik ( benimkinde görünmemişti ve değerim de düşmeye başlamıştı) bu sefer de 1 hafta daha beklicez acaba kalbi atacak mı diye..offf yani testle daha stresimiz bitmeyecek arkadaşlar yaa..
Ayyynı şeyleri bu sabah ben de düşündüm,Şimdi salı günkü değerden 2 gün sonra gittiğimizde değer normal bi şekilde yükselmişse ok.Bi de 10 gün sonraki ultrasonda da keseyi gördükmü tamamdır diye düşünücem ben.Daha fazla kurcalamayalım oldu bu iş deyip keyfimize bakalım.Ona bakarsan 9 ayın sonuna kadar böyle olcak yani hep bi merak olcak.Vallahi zor işimiz biz şurda 1 hafta bekleyemiyoruz 9 ayın bitmesini nasıl bekliycez bakalım.Bu arada ilk değerinin güzel çıkıp sonradan düşmesi de çok üzücü olsa gerek:teselli:.Allah bi daha böle bir deneyim yaşatmasın sana ve bize de.:Saruboceq::1hug: