- Konu Sahibi EU2
- #1.361
canım kendini fazla üzme ve sıkma...gerçektende ikinci denemende şansın daha fazla...vücudun daha bir alışacak yapılan tüm işlemlere ve embriyolara...bak benim ilk deneme biyokimyasal oldu...daha sonraki denememde 3 embriyo da tutundu....bana da cem bey ilk denemede yüzde 60 ikincisinde yüzde 80 şans vermiş,bu sefer benden kurtulacaksınız demişti ve öyle de oldu...ilkinde tutmayınca çok şaşırmıştı ve histeroskopi yapmıştı...ama sonuç temiz çıkmıştı...hmm inşallah bu sefer olur cnm.. ben de 2 aşılama ve 1 mikro yaptırdım..geçen hafta salı günü aldım sonucumu işte maalesef negatif..bizde de görünen birşey yok..Cem beyle dün konuştum zaten sanırım tüp bebekle çocuk sahibi olanların çoğu 2.deneme ya da 3.denemede kalabilmişler..yani öyle birşey dedi cem bey..bu ilk olduğu için sadece bir denemeydi kendini üzme ben inanıyorum olacağına dedi..diğer tedavi için 2 ay beklemem gerektiğinden en erken ocak gibi başlayabiliriz çünkü benim dondurulmuş embriyom maalesef yoktu..benden de 17 yumurta toplandı bunların 15'i yeterli büyüklükteydi 12'si döllendi..3 tane 1.kalite embriyo trensfer ettiler.Cem bey benden de umutluydu fakat olmadı işte..demek ki hayırlısı buymuş ne yapalım..inşallah diğer denememizde mutlu sonuca ulaşırız..Allah isteyen herkesin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..