Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 1.microm negatif sonuçlandı şimdi adet lmayı bekliyorum ama 15 gün geçti hala adet görmedim sizede tedavi sonrasında böle oldumu neden böle oldu kafam çok karışık
Arkadaşlar merhaba herkese
Bu gün eşim tekrar sperm tahlili yaptırdı..Bu kez 600.000 sperm bulunmuş..İleri haretli sperm 260.000 çıkmış..
Daha evvel anca çöktürme sonrası sperm bulunabiliyordu..
Eşimde çift taraflı varikosel var..doktor ameliyattan sonra sperm sayında baya bir çoğalma olur..aşılama bile yeter demiş.ama bizim fazla vaktimiz yok.Bu yüzden mikroya yöneldik..
kızlar bişey soracağım,tüp bebek tedavisine başlarken ilk olarak hastalığınızın 2. günümü gittiniz.belli bir gündemi gitmem lazım.çok sabırsızlanıyorum.
birde bugün bir tuhafım,eşimin 4 tane ablası var.her sene biri hamile kalıyor.dün en büyük ablasının hamile olduğunu öğrendim.Banada söylemiyorlardı tesadüfen öğrendim.neden söylemek istemediler aceba.karmaşık duygulara girdim bugün iyice durgunlaştım.kıskanç bir insan değilimdir sakın öyle anlamayın ama bilmiyorum tuhafım işte.
cnm benim tüp bebek tedavisinde adetimin 3.günü gittim ve o gün iğnelere başladım cnm ..
genelde adetliyken başlanır bu tedaviye
ama önden sen adet olmadan bir git rutin kontrollerin yapılsın ve adettin başlamadan
tahlillerin olacak onları yaptıracaksın sonra sen ve eşin antibiyotik içeceksiniz cnm ..
3 kutu verdiler bize ilk yarısını ben sonraki yarısnı eşim içti sonrada iğnelere başladım sonrada ....yumurtalar gelişti topladılar cnm....
cnm benim eğer sen çok çcouk sahibi olmak istiyorsan (ki ne kaadardır istiyorsun ..ne kadar uğraştın bilmiyorum ama )o yüzden senden saklamış olabilirler belkide tüp bebek yapacağınızı biliyor morelmen daha çok yıpanma diye söylemediler belki...hemen art niyet arama bence üzlmemen için olabilir cnm:1hug:rabbim bu mübarek ayda gülsün yüzüne
tüm isteyenlerin kucaklarını boş koymasın cnm