Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar...........
bademcım dun merkeze gıttım yıne.........lucrınım 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladım......puregonu gunluk 150 uyguluyorum......gerı sayım baslıyor yavas yavas......hepımızın hakkında hayırlısı ınsallah:Saruboceq::CüvCüv:

slm kizlar nasilsiniz bu inhibine b degerleriniz sizin kac cikmisti baktirdinizmi bende kasimda basliyorum da dr bu testi istedi ve yaptirdik sizler de cvp verirseniz sevinirim

kizlar dr bana 5 hafta igne yapicaksin dedi yani uzun protokolmu oluyor neye gore seciyor dr bunu bir bilgisi olan varmi

selam elsinore ,nasıl gidior tedavin??sanırım yolu yarıladın ,büyük güne az kaldı...hadi hayırlısı olsun ,umarım emeklerin boşa çıkmaz...

sağol cnm ya evt yolun sonuna geldim artık..aslında yarın yapılacaktı toplama işlemim fakat estradiol (E2) sonucum biraz yüksek çıktığı için onu düşürmek için iğne oldum..neyseki bugün düşmüş..pazartesi sabah 09.00'da toplama işlemini yapacaklar..umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz

kizlar dr bana 5 hafta igne yapicaksin dedi yani uzun protokolmu oluyor neye gore seciyor dr bunu bir bilgisi olan varmi

merhaba, 5 hafta iğne için çok uzun gibi geldi bana ama doktor daha iyi bilir tabi..benimki de uzun protokol oldu ama ben 4 ekimde başladım iğnelere dün bıraktım yani 20 gün falan sürdü..acaba kullanılan ilaçlar mı farklı?

güzel haberlerle gelirsiniz inşallah arkadaşlar Şeniz

tatlım yarın tekrar kontrolüm var..ek tedavi olarak bir de 150 lik gonalf yapıyoruz göbekten..yumurta gelişimi yeterli değil dedi dr..fostimonu bir daha kimseye yazmaz sanırım:))sen nasılsın?

canım ya ben iyiyim ama benimde yumurta sayım düşük malesef tabikide yaş faktöründen olduğunu söyledi doktor eski denemelerimde 10 ve üzeri yumurta oluşmuş görünüyor bu defa 7 tane kaliteli yumurta oluşmuş şu an için iğnelerin hiç bir yan etkiisi yok bende hiçbirşey hissetmiyorum halen 150 dozla devam ediyorum birde çatlatmama iğnelerim var tabi durumum bu

keşke gonal fyi daha önce başlasaymış ya diğerinin dozajı çok yüksek o nedenle sen etkileniyorsun canım benim inş. herşey güzel olacak :CüvCüv::CüvCüv:

Hepinize merhaba. Araniza yeni katildim. Ben alman hastanesinde tüp bebek tedavi görüyorum doktorum halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldum. Sol tüpüm alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldum sağ tüpümde alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistlerim vardi..bende aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacağim. Heyet raporu çikarttim.ilaçlarimi aldim.arkadaşlar aklimdayken bu gece saatlerinizi 1 saat geri almayi unutmayin!!!!!!

Devam ediyorum alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacğim.500 euroluk bir indirim hakkim oldu sadece.ama olsun allah hepimizin bu yolda yar ve yardimcisi olsun.

Arkadaşlar ayrica özellikle yorucu ağir işlerde memur olarak görev yapanlara bir sorum olacak.tüp bebek tedavisi esnasinda izin almak problem oluyor mu? Devlet personel başkanliğinin bir mütalaasini okudum sizinde bilginiz olsun . Tüp bebek tedavisi gören memurun hastalik izinli sayilabilmesi hakkinda.sayilabilirmiş rapor olmasi durumunda...
Bunun için nasil bir prosedür izlenilmesi gerektiği ile ilgi bilgisi olan var mi?

listede ben varım zaten daha önce eklemiştiniz, pko hastasıyım ve sperm sayısında problem var 25 yaşındayım 2 yıl 2 aylık evliyim. 1.5 yılı aşkındır tedavilerle hamile kalmaya çalıştım ama olmadı. bizimde canımıza tak etti dedik tüp bebek yaptıralım çünkü beklemenin bi manası yoktu. raporumuzu yeni yasa çıkmadan aldık ve kendimizi tüp bebek merkezinde bulduk. geçen ay yapılacaktı tedavi ama ben midemi üşüttüm dr. iptal etti.herşey kısmet bakalım Allahtan hayırlısını diliyoruz. umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız

Arkadaşlar merhaba.Herkese iyi pazarlar diliyorum..Doktor bana çatlatmama iğnesi verdi..Her gün yediğim 650 ml lik iğneye bir de çatlatmama iğnesi eklendi..Baya zorluyor beni..kasıklarıma ani kramplar,sürekli gaz..:utangac: var..Biraz bakınayım,dinlenicem..sonra akşama listeyi yenilicem...Öpüyorum herkesi..a.s.

selam bademcım transferın hangı gun olacak bellımı sen yolu yarıladın bende yarın hastaneye gıdıyorum raporumu cıkarmaya kasım basıda ankaraya gıdıcem

Daha toplama günü bile kesin belli değil canım..Yumurtların birbirine yakın boyda olmasına çalışılıyor..Üstelik Toplama işleminden sonra 3 veya 5 gün co-cultur içinde kalıcak embriyolar..sonra bana transfer edilecek..hayırlısı bakalım..

merhaba arkadaşlar,yeni arkadaşlarımız gelmiş..Hoşgeldiniz..Şeniz..Bana listeyi yenilemek düşüyor:1hug:

Bu arada bazan yumurtalar olgunlaşmıyor diyorlar..Bunu tam olarak anlamış değilim..Yani yumurtalıkta belli bir mm ye gelen yumurtalar için mi söyleniyor? bir de bazı yumurtaların içi boş olabilirmiş diye duydum..Bu ne demek..Off şimdi de bunun stresi...ya yumoşlar boş çıkarsa senağlama

bademcim bunu bende daha önceki doktoruma sormuştum dediğin gibi yumurtalar olgunlaşmamış dedikleri istenilen büyüklüğe ulaşmamış olmaları döllenmek için,ancak takviye ilaçlarla istenilen büyüklüğe getiriliyor, yumurtaların boş olmasi ise yani o yumurtanın hiçbir işe yaramaması, kavunun kellek çıkması gibi bu yumurtayi hiçbirşekilde dölleyemiyorlar
ama umutlarınızı yitirmeyin elbette sağlıklı yumurtalar çıkar comebaby de çok stres yapıyor,söylemesi kolay biliyorum ama stres ve üzüntü yapmanız işinizi güçleştirir,comebaby bilir onada doktor söylemiştir en başta sakın stres yapmayın demişti bana doktor

sanırım genartta haftasonuna kadar hayırlısıyla tranferim gerceklesicek tabi genetik tanıyı gecen embriolar olursa
herkese kolay gelsin
doktorum sarp bey

gamyoncuiremsuMerhaba beni eklememişsiniz.2. tüp denememdi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördüm.Şu an 10 haftalık hamileyim.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.Allah herkese nasip etsin ve kucağında göstersin..........:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar benide eklermisiniz listeye bursa tüp ebebıkte transferim yapıldı 5 adet 1. kalitede embriyo transfer edildi şuan beklemedeyim 1 kasım test tarihim inşallah uğr getiri liste bana 2. denemem 1. düşükle sonuçlandı

-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü ayın 18 inde kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başladı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,18 Ekimde.Umut Tüp bebekte kısa protokolle mikroenjeksiyon denemesi başladı.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..Tedaviye aralık ayında başlamayı düşünüyorlar...

celine07:Kasım ayında tekrar tedaviye başlayacaklar..

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yarın transferi oldu.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi....lucrıni 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladı......puregonu gunluk 150 uyguluyor..

asi74: Kasımda tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başladı. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. inşallah bu kez hayırlısı ile gebelik elde edilecek.Bu pazartesi ya da salı toplama işlemi yapılması bekleniyor..

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.

_ASLI_:pkosU var ve eşinde de sperm sayısı az .Mikro tedavisi başladı.

ze_nannn:cuma günü yumurtalar toplanacakmış 15 adet yumurtası oluşmuş..:)

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.18 ekimde mikroenjesiyon tedavisine kısa protokolle başladı.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.pazartesi tedavisi başlıyor..

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .Transfer sonucunu beklemekteyiz..

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

82bursa:.Şu an lucrin tedavisinde ..Ay sonu transfer olmayı ümid ediyor.. gonal f e başladı..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladı persembe ultrasonu var..

ernurrr:Kasımda tüp bebek tedavisine start vericekler.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:Kasım ayında tedavisi başlayacak

IŞIL:Tedavisi Medikana da başladı..Kasım ayı içinde sonuçlanması bekleniyor..gonal f kullanıyor.

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

margaritha:şu anda tüp bebek tedavisinde, yarın son kontrolü var ve yumurta toplama günü belirlenecek pzrtsi yada salı .. ilk denemeleri.. inşallah hersey yolunda gider..

shenay34:Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor..doktoru halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldu. Sol tüpü alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldu sağ tüpü de alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistleri vardi..aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacak. Heyet raporu çikarttı.ilaçlarini aldi.Alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacak.500 euroluk bir indirim hakki oldu...

sinem8484:bursa tüp ebebıkte transferi yapıldı 5 adet 1. kalitede embriyo transfer edildi şuan beklemede.. 1 kasım test tarihi. 2. denemesi 1. düşükle sonuçlandı.

Tarita:Bir yıl içinde bir kaç kürtaj yaşamak durumunda kaldı..Şu an eşi ile mikroenjeksiyona karar verdiler...Hayırlısı ile en kısa zamanda pembe listeye geçecekler..
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz [/B]

HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey::nazar:

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar merhaba,

ben aranıza yeni katılıyorum, yani aslında uzun zamandır kadınlar kulubunu takip ediyorum ama tup bebek bolumunde yeni yer alacagım kısmetse iyi haberlerle...
benim hikayem biraz enteresan:
gecen sene bu zamanlar esimle bebek dusunmeye basladık, korunmayı bıraktık ve hemen hamile kaldım. kontrolde 2 kese gorundu, biri bos devam etti ve malesef gelisen de 8. haftada bize ani bir sok ile kalp etımı durarak veda etti:( , genetik inceleme onerdi doktorumuz ve sonucunda kromozomal bozukluk cıktı, daha sonra mart ayında yine ilk denememizde hamile kaldım ancak bu sefer de kese gelisimi problemli idi ve ilerlemeden sona erdirdik, doktorum bu da buyuk ihtimal genetik bozukluk tasıyodu dedi. sonra 5 ay ara verdik, kontrolden gectik, hacettepe hastanesinde esim ve ben kandan genetik problemimiz var mı diye baktırdık, bisey cıkmadı. bunun uzerine gecen ay yine ilk denememizde yine hamile kaldım ama kese buyumesine ragmen yolk kesesi ve embriyo gorunmedi. sonuc olarak 1 yılda 3 kez kurtaj olmak zorunda kaldım:( herseyden ote moralimiz tukendi. simdi doktorum mikroenjeksiyon dedi. ilk defa yaptırıcaz 3-4 ay sonra, sizce sansım olur mu? yani umutlu olmak istiyorum ama her seferinde bir problem cıktı. yani demek istedigim odur ki sırf hamle kalabilmek onemli diil, ilerisi de cok onemli.

-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü ayın 18 inde kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başladı.

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,18 Ekimde.Umut Tüp bebekte kısa protokolle mikroenjeksiyon denemesi başladı.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı...Eşinin spermlerinde yapışıklık var..Tedaviye aralık ayında başlamayı düşünüyorlar...

celine07:Kasım ayında tekrar tedaviye başlayacaklar..

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yarın transferi oldu.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi....lucrıni 10 unıteden 5 e dustu......bu arada puregona da basladı......puregonu gunluk 150 uyguluyor..

asi74: Kasımda tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başladı. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. inşallah bu kez hayırlısı ile gebelik elde edilecek.Bu pazartesi ya da salı toplama işlemi yapılması bekleniyor..

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.

_ASLI_:pkosU var ve eşinde de sperm sayısı az .Mikro tedavisi başladı.

ze_nannn:cuma günü yumurtalar toplanacakmış 15 adet yumurtası oluşmuş..:)

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.18 ekimde mikroenjesiyon tedavisine kısa protokolle başladı.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.pazartesi tedavisi başlıyor..

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .Transfer sonucunu beklemekteyiz..

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

82bursa:.Şu an lucrin tedavisinde ..Ay sonu transfer olmayı ümid ediyor.. gonal f e başladı..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.cumartesi gunu gonal f 150 dozla basladı persembe ultrasonu var..

ernurrr:Kasımda tüp bebek tedavisine start vericekler.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:Kasım ayında tedavisi başlayacak

IŞIL:Tedavisi Medikana da başladı..Kasım ayı içinde sonuçlanması bekleniyor..gonal f kullanıyor.

aysegul86:Bu ay nasipse mikro tedaviye basliyor, dgm k hapi kullanıyordu, bugun biti hasta olmayi bekliyor...

margaritha:şu anda tüp bebek tedavisinde, yarın son kontrolü var ve yumurta toplama günü belirlenecek pzrtsi yada salı .. ilk denemeleri.. inşallah hersey yolunda gider..

shenay34:Alman hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyor..doktoru halit firat erden. Haziranda çapa tip fak.ameliyat oldu. Sol tüpü alinmişti. 18 eylülde tekrar ameliyat oldu sağ tüpü de alindi. Ayrica endometriozis çikolata kistleri vardi..aralik ayinda herhangi bir aksilik olmazsa tedaviye başlayacak. Heyet raporu çikarttı.ilaçlarini aldi.Alman hastanesinde tedavi pahali olduğu icin heyet raporu ile 1850 euroya tedaviye başlayacak.500 euroluk bir indirim hakki oldu...

sinem8484:bursa tüp ebebıkte transferi yapıldı 5 adet 1. kalitede embriyo transfer edildi şuan beklemede.. 1 kasım test tarihi. 2. denemesi 1. düşükle sonuçlandı.

Tarita:Bir yıl içinde bir kaç kürtaj yaşamak durumunda kaldı..Şu an eşi ile mikroenjeksiyona karar verdiler...Hayırlısı ile en kısa zamanda pembe listeye geçecekler..
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz [/B]

HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey::nazar:

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......

bir de etrafınızda veya duydugunuz boyle bir durum var mı? yani hamile kalabilen ancak tekrarlayan dusukle sonlanan ve mikro veya tup bebekle saglıklı bebek sahibi olabilen var mı?

Canım tüp bebek tedavilerinde çok fazla sayıda düşük ve başarısızlık olduğunda co-cultur uygulaması,embriyo yapıştırma,genetik tanı vs gibi yöntemlere de başvuruluyor..2-3 başarısız denemeden sonra genellikle..Benim ilk mikroenjeksiyon denemem olucak..aşılamam olmadı hiç..hamile de kalmadım..ancak rahim biraz problemli olduğu için transfer sırasında zorlukla karşılaşabileceklerini söyledi doktorum..Bu yüzden adetimin 21. günü rahimden parça alındı ve lab ortamında hücre kültürü ile çoğaltılarak donduruldu..Şu an tedavideyim..sanırım bir kaç gün içinde yumurtalarım toplanır..daha sonra oluşturulam embiriyolar bu benden elde edilen yapay rahim ( co-cultur) içinde 4-5 gün kalıcak..embriyoların tutunmasını ve kalitesini arttıran ,şansı çoğaltan bir yöntemmiş..dr um %5 arttırır dedi ama ben % 1 bile şans olsa değerlendirmekten yanayım..ayrıca 5 tüp kan alındı..yapay rahimin gelişmesi için anne adayının kanından %10 luk serum hazırlanıyormuş..embriyoların beslenmesi için..ayrıca çok bilgim yok ama pgt yaptırabilirsiniz..hastalıklı embriyolar teşhis ediliyormuş böylece...

Back
X