Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tüp bebek tedavisindeyim birkaç güne kadar yumurtalar toplanacak.herşeyin hayırlısı tedavin yeni başlamış senin anlaşılan
ben tedavime başladım genartta kızlar.şu an ankareadayım .kliniğe gidip geliyorum:)
gonal f kullanmaya başladım.fenarta gelen var mı bu aralar.merak ettim.
slm haziran 15.çok memnun oldum.ben de yarın kontrole gideceğim saat 10 da:) bakalım yumurtalar ne durumda..ben de heyecanla ve sabırla bekliyorum bakalım.umarım güzel sonuçlar alırız.
slm kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu 6 yumurta var şuan ve erken büyümüşler cumartesi yada pazar çatlama iğnesi yapılacak. yumurta sayısına canım sıkıldıyaşıma göre rezevrlerim kötüymüş
dr. kalitesi önemli dedi ama gel gör ki benim canım çok sıkıldı
inş. sonuç alırız ama moralimi düzeltemiyorum
![]()
benimde yarın veya cumartesi günü haber bekliyorum şu an inş. hepimizi için hayırlı olur:CüvCüv::CüvCüv:merhaba benımde cumartesı transferım var
slm kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu 6 yumurta var şuan ve erken büyümüşler cumartesi yada pazar çatlama iğnesi yapılacak. yumurta sayısına canım sıkıldıyaşıma göre rezevrlerim kötüymüş
dr. kalitesi önemli dedi ama gel gör ki benim canım çok sıkıldı
inş. sonuç alırız ama moralimi düzeltemiyorum
![]()
arkadaşım moralini bozma bende yumurta sayımın az olduğunu duyduğumda üzüldüm ama sonra doktor kalite önemli gerisi boş dedi ve birsürü ark. var yumurta sayısı az olup hamile kalan ,çok olupta kalmayanda var bunların hepsi kısmet olacağı varsa olacak üzülme bence senin yaşın kaç bu arada
sakın morelini bozma cnm yaaaaaaaa ben pkoluyum rezervem çok iyi ama ben adet olmuyorum ....düşün.........birde benim 20 yumrutam gelişti ama 6 tanesi çatlatıldı 6 yumurtam toplandı yani....ve ikizlere hamişim cnm ve 2 yumurtamda donduruldu
yani herşey iyi olabilirde tutmaya bilir olmaz ama tutarrr .........
takamaa cnm sters yokkk
elifimm nerde tedavi görüyosun
ben de orda görüyorum .benim dr um aysun hanım.yarın kontrolum var.