Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar iğnelerinizi sabahmı yaptırıyorsunuz akşammı ?
sabah yada akşam olması bişey farkedermi acaba.
canım bana akşam 17.00 ile 19.00 arası demişlerdi.bende saat 18.00 gibi yapıyordum.
ama farkedermi bilmiyorum.
canım banada ilk iğnemi sabah yapmışlardı ama;
akşam yapacaksınız diğerlerini dediler.
seninde benim gibi olmuş o zaman.:1rolleyes: şimdi aradım tekrar sordum. ilk iğnemi sabah oldum dedim ,ikinciden itibaren nasıl olmalıyım dedim.saat 2-3 gibi yapın dediler.
slm ben bugün regl oldum hastaneyi aradım bayram girdiği için bi dahaki aya kaldı çok morelim bozuldu ama hayırlısı artık :çok üzgünüm:
Dün 2 aralıktan itibaren günde 1 kere 75 doz puregon iğneye başladık. Kısa protokol uygulanıyor. Adetin 3.günü başlandı.Cumartesi ye kadar bu dozla iğne olucam yine o gün ilk kontrolüm var.sabah akşam femaro diye bir ilaç içiyorum 5 gün içicekmişim. 3 gün antibiyotik içeceğiz ben ve eşim. birde hergün folbiol folik asit kullanıyorum.şimdilik bu kadar.canım neden bayramda çalışmıyorlarmıki. Benimkide bayrama denk geliyo bayramda çalışıyorlar ama. Sırf tatil olduğu için bayramda tüp bebeğe başlayan insanlar var.
Hayırlısı olsun canım. herşeyde bir hayır vardır. sıkma canını :teselli:
bende anlamadım sanırım üniversite hastanesi olduğu için özel olmadığı içindir :çok üzgünüm:
slm ben bugün regl oldum hastaneyi aradım bayram girdiği için bi dahaki aya kaldı çok morelim bozuldu ama hayırlısı artık :çok üzgünüm:
arkadaşlar tedavi sürecimden bahsetmek isitiyorum.Dün 2 aralıktan itibaren günde 1 kere 75 doz puregon iğneye başladık. Kısa protokol uygulanıyor. Adetin 3.günü başlandı.Cumartesi ye kadar bu dozla iğne olucam yine o gün ilk kontrolüm var.sabah akşam femaro diye bir ilaç içiyorum 5 gün içicekmişim. 3 gün antibiyotik içeceğiz ben ve eşim. birde hergün folbiol folik asit kullanıyorum.şimdilik bu kadar.
Dün akşam çok fazla bir karın ağrısı yaşadım.kafamçokkarıştı
tedavin hayirli olsun canim ikimizde ayni gunde ignelere baslamisiniz hadi bakalim kimin daha once yumoslari toplanacak aramizdaki fark benim uzun protokolle basladi adetin 21 gunu burun damlasi kullandim ve ayin 5 ine kadarda kullaip birakicam ignemde gunde birdefa ismi bravelle ve 3 kuru 1 suyu birlestirip vuruluyorum sen 75 doz yazmissin benim kutununda uzerinde 75 yaziyo ama ben 3 tane kuru oluyorum onu nasil hesapliyon simdi bende 225 dozmu oluyo anlamadim valla
:çok üzgünüm:senağlamaarkadaşlar benim sonuç negatif çıktı çok üzgünüm size ii haberler veremedim.