- Konu Sahibi EU2
- #2.221
bebeklerini kaybetmiş olan arkadaşlara sabır diliyorum,hepinize geçmiş olsun,ümidinizi yitirmeyin herşeyin bir zamanı vardır deniliyor,inşallah en yakın zamanda tekrar umutlarınız yeşerir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ONU SEVİYORUM Arkadaşım ne zamandır nete girmediğim için senin hamile olduğun haberini bugün okudum.Çooook sevindim.Allah tamamına erdirsin canım.Tebrik ediyorum.Bu arada arkadaşlar Comebaby ve Badem ne yaptı haberi olan varmı en son hamile olduklarını öğrenmiştim devamında neler yaptılar bi problem yoktur inşallah.Elsinore bu arada öpüyorum seni de mart ayında tedavine başlayacakmışsın Allah bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.Hepiniz kendinize iyi bakın,tedaviye yeni başlayacak olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Sabırlı olun ve stres yapmayın.
kizlar dun yumurtalarim toplandi 5 tane toplamislar ay ne olursunuz dua edin benim icin yarin sabah soluyecekler dollenme oldumu diye benim ilkte 4 toplamislardi fakat dollenme olmadi bu seferde mikro oldu ama yie de cok korkuyorum dollenme olmiyacak diye turkiye olsa neyse yine endiselerim gidicek ama almanyada yaptiriyorum bu yuzden endiselerim gitmiyo allah rizasi icin dua edin benim icin
canım çok teşekkür ederim..nerelerdesin sen?
seni o kadar çok merak ettikki?
inşallah bir problem yoktur.
badem ikizlerine hamile...
comebaby de hamile..
bir sorun yok bildiğim kadarıyla..
sen nasılsın?nerelere kayboldun?Şeniz
:teytey:Burdayııııım.Canım valla pek iş yerine uğramadığım için nete de girme fırsatım olmadı.Kanamalarım vardı genelde yatıyordum evde oturuyordum.Neyseki bu aralar geçti .Bugün de sizlere bi bakim dedim gelmişken.Senin adına çok sevindim sanırım ilk denemendi benim gibi sen de ilk denemende başardın Allah tamamına erdirsin. Hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görelim.Bu arada tekmi ikizmi öğrendinmi.:1hug:a.s.![]()
a.s.
arkadaşım bol şans diliyorummmm umarım herşey güzel geçer kendine dikkat et
hoşgeldin serseva.s. hayırlı uğurlu olsun transferin bende transferimin 7ci günündeyim senin gibi bende sabırsızlanıyorum dr aradım 22 de testini yapabilirsin dedi normalde 23 deydi cnm bende sigara içiyordum ama transfer günümden itibaren hiç içmedim beynimden tamamen sildim kötükedihüso
canım değerim 197.2 ama ikizmi değilmi bilmiyorum.
29 aralıkta kese ve kalp atışını görmek için
gidicem.
sana birşey sorcam arada bir adet sancısı gibi sancılar oluyor bende
ama hafif sende de oluyormu?
kanaman içinde geçmiş olsun canım..Şeniz
slm arkadaşlar!!ben ne zamandır giremiodum sayfaya.ama size şimdi son haberleri veriyorum.p.tesi randevum vardı.hersey cok yolundaymıs.progesteron ignelere basladım p.tesi günü veee c.tesi transferim var.haberleri veririm yine size..insallah sonuc iyi olur.dua edin kızlar lütfeeennn:/hakkımızda hayırlısı olur insallah...
Merhaba,biz de dün itibariyle ikinci tüp bebek denemesine başladık,tüp bebek denememizin başarısızlığı dışında pek çok aksilikle de karşılaştığımız için gebe kalmak değil ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek şimdilik hayal gibi benim için,dilerim Allahtan hayallerim gerçek olur...[/QUOT
hayırlısı olur bu sefer tutar inşallahhhhh çifter çifter olur başarısızlığının sebebi ne çok özel diilse bize yapmamamız gereken şeyler varsa tavsiye edebilirmisin Rabbim gönlüne göre versin
hayırlısı olsun inşallah bi kerede tutturursun canım
arkadaşlar selam. bekleyenlere sabır diliyorum, hamişlere mutluluk..
Erkek infertilitesinden dolayı hamile kalamıyorum. iki kiz aşılama yapıldı. ikincisinin sonucunu bir iki gün önce aldım. olmadı..
doktor micro deneyelim artık dedi. banada micro yapılacak. ama ne zaman, nasıl, süreç nedir hiç bifikrim yok. doktorla bugün yarın konuşmaya gideceğim bakalım. doktorla konuşayım herşey belli olsun sonra benide listeye eklersiniz değilmi.
canım saol ınsallah tutar bu sefer.daha önce 2 aşılama 1 mikro gecirdim.bu c.teside dondurulmuslardan 2.mikro yu deniycez.hayırlısı olsunda napalım...allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
Merhaba,biz de dün itibariyle ikinci tüp bebek denemesine başladık,tüp bebek denememizin başarısızlığı dışında pek çok aksilikle de karşılaştığımız için gebe kalmak değil ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek şimdilik hayal gibi benim için,dilerim Allahtan hayallerim gerçek olur...
slm arkadaşlar!!ben ne zamandır giremiodum sayfaya.ama size şimdi son haberleri veriyorum.p.tesi randevum vardı.hersey cok yolundaymıs.progesteron ignelere basladım p.tesi günü veee c.tesi transferim var.haberleri veririm yine size..insallah sonuc iyi olur.dua edin kızlar lütfeeennn:/hakkımızda hayırlısı olur insallah...
slm arkadaşlar tüp bebek tedavisine umut tüp bebekte başlamaya karar verdim.dr. kromozom analizi istedi 19 ocak ta sonuç alacağım sanırım en geç şubat ayında tedavim başlar.
Merhaba,biz de dün itibariyle ikinci tüp bebek denemesine başladık,tüp bebek denememizin başarısızlığı dışında pek çok aksilikle de karşılaştığımız için gebe kalmak değil ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek şimdilik hayal gibi benim için,dilerim Allahtan hayallerim gerçek olur...
arkadaşlar selam. bekleyenlere sabır diliyorum, hamişlere mutluluk..
Erkek infertilitesinden dolayı hamile kalamıyorum. iki kiz aşılama yapıldı. ikincisinin sonucunu bir iki gün önce aldım. olmadı..
doktor micro deneyelim artık dedi. banada micro yapılacak. ama ne zaman, nasıl, süreç nedir hiç bifikrim yok. doktorla bugün yarın konuşmaya gideceğim bakalım. doktorla konuşayım herşey belli olsun sonra benide listeye eklersiniz değilmi.