• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar!!ben ne zamandır giremiodum sayfaya.ama size şimdi son haberleri veriyorum.p.tesi randevum vardı.hersey cok yolundaymıs.progesteron ignelere basladım p.tesi günü veee c.tesi transferim var.haberleri veririm yine size..insallah sonuc iyi olur.dua edin kızlar lütfeeennn:/hakkımızda hayırlısı olur insallah...

selam karanfil transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah bebiş(ler) sana tutunur :nazar:

QUOTE=nevra73;4564184]ernurrr canım sağol desteğin için bende öyle düşündüm.. Senin durumun ne aşamada sıkıntı yaşattı?

onuseviyorum beni de ekleee ocakta tedaviye başlayacağım inşallahhhhh
kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

cnm transferden sonra ilk 4 gün yaşattı :delphin: ama şimdi maşallah iyiyim kaydirigubbakcemile3 şuan sadece asker gibi şafak sayıyorum kaydirigubbakcemile4

QUOTE=nevra73;4564184]ernurrr canım sağol desteğin için bende öyle düşündüm.. Senin durumun ne aşamada sıkıntı yaşattı?

onuseviyorum beni de ekleee ocakta tedaviye başlayacağım inşallahhhhh
kaydirigubbakcemile5

cnm transferden sonra ilk 4 gün yaşattı :delphin: ama şimdi maşallah iyiyim kaydirigubbakcemile3 şuan sadece asker gibi şafak sayıyorum kaydirigubbakcemile4[/QUOTE]

allah gönlüne göre versin arkadaşım benim 6. günüm ama hala çok belim ağrıyo ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum günlerde geçmek bilmiyo evde inşallah askerin gelir ne zaman belli oluyo

servevcimcnm hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer

hayırlısıyla pozitif sonuça ulaşalımda bu sıkıntılar unutulur elbette

Merhaba,biz de dün itibariyle ikinci tüp bebek denemesine başladık,tüp bebek denememizin başarısızlığı dışında pek çok aksilikle de karşılaştığımız için gebe kalmak değil ama sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek şimdilik hayal gibi benim için,dilerim Allahtan hayallerim gerçek olur...

canım tedavin hayırlı olsun.umarım bu sefer hiç bir terslikle karşılaşmazsınız...
listeye ekleyeceğim senide...Şeniz

arkadaşlar selam. bekleyenlere sabır diliyorum, hamişlere mutluluk..

Erkek infertilitesinden dolayı hamile kalamıyorum. iki kiz aşılama yapıldı. ikincisinin sonucunu bir iki gün önce aldım. olmadı..
doktor micro deneyelim artık dedi. banada micro yapılacak. ama ne zaman, nasıl, süreç nedir hiç bifikrim yok. doktorla bugün yarın konuşmaya gideceğim bakalım. doktorla konuşayım herşey belli olsun sonra benide listeye eklersiniz değilmi.

canım sen de hoşgeldin aramıza...tedavin hayırlı olsun.liste güncellerken eklerim senide...Şeniz

slm arkadaşlar!!ben ne zamandır giremiodum sayfaya.ama size şimdi son haberleri veriyorum.p.tesi randevum vardı.hersey cok yolundaymıs.progesteron ignelere basladım p.tesi günü veee c.tesi transferim var.haberleri veririm yine size..insallah sonuc iyi olur.dua edin kızlar lütfeeennn:/hakkımızda hayırlısı olur insallah...

hadi hayırlı olsun canım.inşallah bu defa şeytanın bacağını kırarsın...Şeniz

arkadaşlar mrb.cuma günü randevum var yenıden lucrın bitiyo sanrım kontrol knatestı ve gonalf a geçicem nasıl olcak acaba heyecanlanıyorum şimdiden
Açelya nerelerdesin nsl.oldun transferden sonra kaç embriyo transfer edıldı cnm.test günün nezman yoksun kaç gündür merak edyrum senı canım kendine ve bebişlere iyi bak....

servevcimcnm hayırlı olsun sayılı gün çabuk geçer

hayırlısıyla pozitif sonuça ulaşalımda bu sıkıntılar unutulur elbette[/QUO

canım adım sevcan bu arada doğru söylüyosunda geçmiyo işte iki gündür yalnızım gece gündüz kafayı yicem canımmmmmmmmmmmm ya Allah sabır versin hepimizehihoyyyt

arkadaşlar mrb.cuma günü randevum var yenıden lucrın bitiyo sanrım kontrol knatestı ve gonalf a geçicem nasıl olcak acaba heyecanlanıyorum şimdiden
Açelya nerelerdesin nsl.oldun transferden sonra kaç embriyo transfer edıldı cnm.test günün nezman yoksun kaç gündür merak edyrum senı canım kendine ve bebişlere iyi bak....

bu lucrin heralde benim subrafact gibi hazırlık ilacı zannedersem öylemi arkadaşım bende gonalf kullandım ama öbür iğneyede devam ettim taki yumurtalar toplana kadar 3 hafta subrafact son bi hafta gonalfle ikisi

canım doktor kontrolün ne zaman?
ultrasonda bakıp yumurtaların durumuna göre karar verecek
doktorun,,,yerimseniben

teşekkür ederm canım cuma günü randevum kısmetse bakalım ne olcak lucrın bitiyo ama hala regl olmadım malesef yumurtaların durumuna göre diğer iğneye geçme kararı alıncak sanırım ilk kez yaptırdgm içinde pek bilgim yook açıkcası bakalm kısmet....
Transferi yapılan arkadslar kendınıze ve bebişlerinize iiii bakın test sonuçlarınızı da enkısa zamnda yazın lütfen merak ediyorum..:nazar:

cnm transferden sonra ilk 4 gün yaşattı :delphin: ama şimdi maşallah iyiyim kaydirigubbakcemile3 şuan sadece asker gibi şafak sayıyorum kaydirigubbakcemile4
Canım Allah kolaylık versin...inşallah tez günde mutlu haberler gelecek... buna inanalım...:Saruboceq:

selam .sağol canım benim. hayırlı olsun tedavin. heyecanını çok iyi anlıyorum bende ilaç kullanımı sırasına çok heyecanlıydım.
pazartesi günü transferim oldu. 3 embriyo transfer edildi. 29 aralıkta test günüm. daha çok var. zaman çok yavaş ilerliyor sanki.

a.s.

arkadaşım bol şans diliyorummmm umarım herşey güzel geçer kendine dikkat et

hoşgeldin serseva.s. hayırlı uğurlu olsun transferin bende transferimin 7ci günündeyim senin gibi bende sabırsızlanıyorum dr aradım 22 de testini yapabilirsin dedi normalde 23 deydi cnm bende sigara içiyordum ama transfer günümden itibaren hiç içmedim beynimden tamamen sildim kötükedihüso

melankolia ne yaptın cnm ameliyatın nasıl geçti? umarım iyisindir..

saolasınız arkadaşlar. ameliyatım 12den 2ye alındı. 3 polip alındı.her şey yolunda. kontrol hapı kullanmaya başladım, adetin. 2. günü tekrar kontrole gitcem insallah ocakta transferim gerçekleşcek. şimdi 1 ayın nası geçeceğini düşünüyorum. transferi olan arkdaşlara ve tedaviye devam eden arkdaşlara bol şans diliyorum dualarım sizinle kızlaaara.s.:asigim:

saolasınız arkadaşlar. ameliyatım 12den 2ye alındı. 3 polip alındı.her şey yolunda. kontrol hapı kullanmaya başladım, adetin. 2. günü tekrar kontrole gitcem insallah ocakta transferim gerçekleşcek. şimdi 1 ayın nası geçeceğini düşünüyorum. transferi olan arkdaşlara ve tedaviye devam eden arkdaşlara bol şans diliyorum dualarım sizinle kızlaaara.s.:asigim:

geçmiş olsun
herşeyin yolunda gitmesine sevindim
geçer canım 1 ay bak benimde bir ay sonraya atıldı ben de şimdi gün sayıyyorum bugün 16 gün mesela hayırlısı olsunda geresi önemli değil
inşallah sonuç iyi olur rabbim gönlümüze göre versin :Saruboceq:

kızlar dün doktora gittim. gonal f ile başlıyorum bugün. 225 cc.
1 hafta 10 gün kadar kullanacakmışım. transfer ne zaman belli değil daha.

kızlar dün doktora gittim. gonal f ile başlıyorum bugün. 225 cc.
1 hafta 10 gün kadar kullanacakmışım. transfer ne zaman belli değil daha.

slm arkadaşım hayırlı olsunhihoyyyt tedavin rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:

geçmiş olsun arkadaşım.
şimdi sıra bebişlerde..sakın stres yapma kendini herşeyin olumlu olacağına inandır ve
bol bol dua et.rabbim yardımcın olsun inşallah...Şeniz

Son düzenleme:
mrb.arkadaşlar yrn.kontrolum var lucrının 12.iğnesini vuruldum fakat regl olamıyorum bi türlü en son 17 kasımda olmuştum tedavimde bir sorunmu?var acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...a.s.

elsinore canımcım nerelerdesin?
nasıl durumlar?inşallah ters bir durum yoktur...

Melankolia canim..cok gecmis olsun..bunuda atlattin hayirlisiyla..simdi sira bebislerde..1 ay cabuk gecer canim..sende birguzel toparlanirsin bu esnada...Allahim yolunu acik etsin insallah!

slm kizlar bu yolda olan herkese basarilar diliyorum ...bende adetim geldiginde (2 aydir bir türlü gelemiyor nedense)4 denememi basliyacagim donmuslarla korkuyorum aslinda tutmazsa diye tutarsa da düsürmekten korkuyorum ama gözmü kapatip devam edecegim...1. denemem negatif 2. denemem pozitif ama 11 haftalikken düsük le sonuclandi 3 denemem de negatif ins 4.de gelecek ve 9 ay karnimda sorada kollarimda olacak buna inanmak istiyxorum ...ocak ayinda bendevarim listede....herkese pozitif sonclar diliyorum en tecrübeliniz benim herhalde....

Back
X