Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
testi yaptım ama malesef tek çizgi çıktı.umarım korktuğum şey olmuyordur.Çok üzüldüm en iyisi gününden önce test yapmamak galiba.

üzülme lütfen önemli olan kan testi kendıne stres yapma işallah güzel haberleri paylaşırız birbirimizle........:nazar:

özgezümra, çok düşüncelisin. :)

bu arada ben 3 derken 2 ay olmuş, 4 derken 6 altın yumurta olmuş harika haberler bunlar. hadi hayırlısı.

cnm çok saol evet düzeldi moralim.iyiyim hep beraber inşallah birbirimize destek olarak geçicez bu sıkıntılı bi okadarda heyecanlı dönemleri...

kızlaaar, dostlar. 2 saat kadar önce bebislerimin kalp atışlarını duyduk ilk defa. gelişmeleri sorunsuzmuş her şey yolunda imiş. biri 7, biri 8 mm. :) tam bir sevgililer günü hediyesi oldu.

darısı bekleyenlerin başına. allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasib etsin.

kızlaaar, dostlar. 2 saat kadar önce bebislerimin kalp atışlarını duyduk ilk defa. gelişmeleri sorunsuzmuş her şey yolunda imiş. biri 7, biri 8 mm. :) tam bir sevgililer günü hediyesi oldu.

darısı bekleyenlerin başına. allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasib etsin.

çok sevindim senin adına bebişlerinle sana mutluluklar dilerim.en güzel hediye onlar sana.:1hug:

pembe mavi ne güzel bir duyguyu yaşatmış bebeklerin sana.bu arada kocaman olmuş onlar yaw:))))maaşallah.allah nazardan saklasın

canım benim çok sevindim. gözünüz aydın. Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallahh

cnm çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin.ikizmi?

pembemavi cim çok sevindiim, ne güzel bir hediye olmuştur yaa ben bile heyecanlandım düşün artık. allah sağlıcakla büyütmene yardım etsin canım, darısı bizim başımıza, bi de ben görsem de rahatlasamm

kızlar tüp bebekte en başarılı hast neresi sizce hast ve dr arıyorum lütfen yardımcı olun başarılı tüp bebekle hamile kalanlar yazın lütfen istdan tşkler

Rabbim tamamına ersirsin canım en büyük mutluluk bu. bebişlerinin sağlıklı olmasına çok sevindim. inşallah sağlıkla sıhhatle hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. darısı tüm isteyenlerin başına

oferta, xolix, mona rosa, turser, msms, özgezümra, melankolia, emsal hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkkür ederim.

evet minişlerim ikiz. muayeneden dönüşte dedim ki eşime (espri olarak) bu kalp atışları sevgililer günü hediyemiz, 8 mm olan senin 7 mm olan benim olsun dedim. bizim evde şaka yollu da olsa ortada iki şey varsa büyüğü, gösterişlisi benim olur. ben şimdi bu sefer daha miniş olanı kapınca düşündüm bir an için; ana yüreği demek ki böyle bir şey. zayıf olanı koruma eğilimine girdim daha en baştan. :)

lakin onu bunu boşverin ikisi de benim kimselere vermem. :)) ooy minişlerim. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ve tamamına sağlıcakla erdirsin. maşallah!

oferta, xolix, mona rosa, turser, msms, özgezümra, melankolia, emsal hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkkür ederim.

evet minişlerim ikiz. muayeneden dönüşte dedim ki eşime (espri olarak) bu kalp atışları sevgililer günü hediyemiz, 8 mm olan senin 7 mm olan benim olsun dedim. bizim evde şaka yollu da olsa ortada iki şey varsa büyüğü, gösterişlisi benim olur. ben şimdi bu sefer daha miniş olanı kapınca düşündüm bir an için; ana yüreği demek ki böyle bir şey. zayıf olanı koruma eğilimine girdim daha en baştan. :)

lakin onu bunu boşverin ikisi de benim kimselere vermem. :)) ooy minişlerim. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu ve tamamına sağlıcakla erdirsin. maşallah!

canım, Allah tamamına erdirir inşallah. darısı bizlerin başına:içelim:

canım benim tbrk ederim allah seni hep mutlu etsin .enbüyük dileğim bebişlerin güzel güzel gelişmeleri:1hug:

canım çoook sevindim.dün Rabbim beni sevindirmişti bugün seni sevindirdiçok şükür.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.sonuna kadar böyle sağlıkla güzel güzel gider inşallah herşey.a.s.

canım benim tbrk ederim allah seni hep mutlu etsin .enbüyük dileğim bebişlerin güzel güzel gelişmeleri:1hug:

biv tedavin nasıl gidiyor sanırım seninle aynı gün başladık tedaviye senin kısa protokolmüydü kaç günün kaldı yumurta toplanmasına dr bilgi verdimi

msms canım benim haberini aldım sakın üzülme herşeyde vardır bi hayır rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah.

pembemavi canım inan çok sevindim dilerim sonuna kadar hiç bi sorun omaz ve sağlıkla kucağına alır kokusunu duyarsın.

darısı isteyen dileyen herkesin başına

bana gelince ben 2. deneme için yola devam demiştim ya işte o 2. deneme neredeyse geldi çattı. çarşamba günü transferim olacak inşallah. hayır dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Back
X